VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 581
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 685
  • Бургас

След Мара и отвратително просташките интервюта, които той даде след раздялата, никой не е чул за него!  Whistling
Тоз Наско е ходил с Мара Отварачката, така ли?

# 2 686
Е, кво толкова каза Ева, че са така скандализирани?
А де?! Да не говорим, че беше абсолютно права, Мира едва ли се хвали сама несъзнателно.
Ама верно ли несъзнателно. Аз да си мисля , че гледам преродена Майка Тереза, а то ...

# 2 687
Мира много се разстрои!Може ,пък Наско с две яйца да я застрои?!

Joy Joy Joy
Ева щеше да ми хареса, ако не беше отишла да се обяснява. Първо ѝ каза, че е знаела, че я снимат и затова го казала. После - не може всички да те харесват. Аз кат' Ричето се чувствам, нищо не разбрах.
Може и наистина да е знаела, че я снимат, разговорът беше много фалшив някак си.
"А ти какво мислиш?", малко като по сценарий ми прозвуча.

# 2 688
Насето хич не е така наивен, мисли си, че Мира като тв човек, може да отвори някое прозорче за него...
След Мара и отвратително просташките интервюта, които той даде след раздялата, никой не е чул за него!  Whistling
Art Deco, мисля, че го надценяваш в ситуацията. Ако Мира можеше да направи нещо с връзки, нямаше да е на хонорар в БНТ с тъпо предаване, че и да ходи да си излага гъза в биг брадър. Мисля, че малкия обича зрели женки 😉🙂

# 2 689
  • София
Мира като е толкова чувствителна,как се е набутала на работа в телевизия?Там гъмжи от сплетни и интриги.Правят си мръсотии.Какво се лигави тук на драгият зрител?!
И как е оцеляла, да не би и тя да не участва в сплетните...

# 2 690
  • Бургас

С  Мария Илиева.

# 2 691

Тц, оправил е кака си Мария Илиева, която му беше продуцент

# 2 692
  • София

Не, с Мара Илиева

# 2 693
  • Някъде в Матрицата
Кой ще си ходи? ПалЯчков? 🤓

# 2 694
  • Пловдив
Да беше Ванко 1 в това помещение. Колко комфортно щеше да му е там...

# 2 695

Ева щеше да ми хареса, ако не беше отишла да се обяснява. Първо ѝ каза, че е знаела, че я снимат и затова го казала. После - не може всички да те харесват. Аз кат' Ричето се чувствам, нищо не разбрах.
Може и наистина да е знаела, че я снимат, разговорът беше много фалшив някак си.
"А ти какво мислиш?", малко като по сценарий ми прозвуча.

То пък иначе изобщо не ги снимат. За нея са включили камерите извънредно. Казал си го и точка. Дори не е казала нещо лошо. Съмнява се, че е толкова добра, колкото се хвали. Пита Ванчето какво мисли, че тя само се пули и се опитва да мине за добра. Същинска Мира.

# 2 696
Да беше Ванко 1 в това помещение. Колко комфортно щеше да му е там...
Да, да 😂😂😂

# 2 697
  • София
Значи затова го нямаше в къщата снощи Плачков, излязъл си е.

# 2 698
Явно днешния епизод наистина е много тъп, щом успявам да следя и да наваксвам с темата. Това не ми се беше случвало от началото на сезона

# 2 699
  • София
Абсолютен цирк!
Кулагин им трябва и замаскираха отново с мед.причини, неговото изрично изискване, ако искат да го оставят, да изкарат Плачков... Браво на Кулагин! Амма ха! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт