VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 429
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 925
Петко е мъжествен типаж.
За мен е карикатура. Нищо мъжествено не намирам. Ужасна прическа, ужасен тен, ужасни панталони тип клинче 7/8-ми, ужасно поведение. Къде да търся мъжеството му?

# 2 926
Не беше много трудно - само написах в търсачката Божана Кацарова, гадже:
Скрит текст:
Николай Ванчев

# 2 927
Гаврата с храната бе мноО гнусна мисия  Stop

Само РичЕното пиле ми хареса  kyllmg Забавно трогателен е с комсомолския си устрем и амбиция  Laughing (Колко етажен шИ е блока?  Flutter)

И Мира, и Ваня, и Ева, Божана- са ми равносилно лицемерни  Mr. Green К'во спорите, не 'нам, лицемерието им ли мерите  newsm78 Аре, по 5 кила, ... да има за 'сички  Simple Smile

Искам индивидуална мисия за Насито- 2-3 дена упорито да ухажва Добродетелната, после рязко назад...  Mr. Green

Възможно ли е, целия театър с Весо и клаустрофобия да си е бил по сценарий, щот' акъла ми не побира как Апостола, кап. Петко воевода и Константин Преславски  Crazy не могат да излязат на глава с Верка Сердючка  #Silly smile3555

# 2 928
  • София
От фейса 😊
Много са ви болнави и сълзливи виповете или поне тез дето ги представяте като такива. Мъжкаря имал клаустрофобия, бандита - гастрит, кухите лейки реват една след друга...това шоу ли е или здравно тематично предаване?

# 2 929
Да, наистина, кака Лили преди я полудиха, че се оплаквала, а тия не спряха, че и наводниха изповедалнята със сълзи и сополи. Joy

# 2 930
# 2 931
Готин е гаджето на Божана. Мъжкар ми се вижда. Лошото е, че тя изглежда по-голям мъжкар от него.

# 2 932
  • Някъде в Матрицата
Малко офтопик, ама... LaughingLaughing
Бабите, внуците и мекиците са мотив в новата реклама на едно кафе.
РичЕто е визионер бе. Laughing Ще стане милионер човека.WinkSimple Smile
Скрит текст:

# 2 933
  • Оптимист по принуда
От фейса 😊
Много са ви болнави и сълзливи виповете или поне тез дето ги представяте като такива. Мъжкаря имал клаустрофобия, бандита - гастрит, кухите лейки реват една след друга...това шоу ли е или здравно тематично предаване?
Липсва само един доцент Банков да им оглави болницата.

# 2 934
  • София
Мира наистина беше лицемерна и то наскоро - номинира Розмари, а след номинациите отиде да я прегръща. Това е пример за лицемерно поведение.
Абсолютно!  Peace
Но понеже и свикнахме на маниера с преструвките, го намираме за нормално, ако обаче друг направи нещо подобно /не същото - щото не се мазнеше, а се мъчеше само да я успокои!/ това вече не е нормално!
Ева беше така шашната /както всеки би бил/, че едва ли можеше да разсъждава трезво в първия момент.
Ваня се втурна да се извинява, Мира пък се разрева така покъртително, че и Насенцето не можа да я успокои.  
Ако не бяха тези две обстоятелства и имаше поне 15 мин. да се осъзнае, Ева никога не би реагирала така, а щеше да каже какво мисли, точно както досега реагираше, включително и с Кулагин - директно!

А и за минута какво да измисли жената, освен това с камерите... ами права е - камерите наистина я снимат и тя категорично го знае!  Joy

# 2 935
  • София
.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 19:45 от art deco

# 2 936
Този коментар го взех от друга тема. Умното се оттегля от светския живот и всеки ден се учи да бъде стилна дама

Светлана Гущерова се оттегля от светския живот

https://life.dir.bg/zvezdi/svetlana-gushterova-se-otteglya-ot-svetskiya-zhivot

Това, което е най-впечатляващо:
Цитат
Сега тя всеки ден се учи и се старае да бъде стилна дама, по собствените ѝ думи.

На Гущеров младши явно му е тръгнало на "дами". Joy

# 2 937
Гаджето на Божка има същия оцъклен и налудничав поглед.

# 2 938
  • Испания

Това, което е най-впечатляващо:
Цитат
Сега тя всеки ден се учи и се старае да бъде стилна дама, по собствените ѝ думи.

На Гущеров младши явно му е тръгнало на "дами". Joy

Тя тепърва ще се учи, а Марчето отдавна е.

# 2 939
Ще се оттегли Светлето, ами, нали три деца да ражда е обещала!

Общи условия

Активация на акаунт