VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 341
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 015
Значи тая цялата дружина толкова гнусна и мърлява, че няма и на къде повече. Няма предаване, в което някой да не си чопли краката или ноктите на краката. Отвратителни. Каква мизерия, кочина и разхвърлия край тях не е истина. Как пък малко от малко не разтребиха. За банята не ми се мисли какво е.

И като почнат с тази сьомга. КОй не се е показал, той не е продумал за сьомга. Това някаква възвишена храна ли е, на богопомазаните. Кусур им на тез мърлячи сьомга. Отвратителни. Кулагин снощи - че кои били Ванчето и Ева. Кой ги бил знаел. Пълен малоумник, дебил от класа и противно същество, каквото и да е. Не е това че е педал, ами че е безкруполно, безчувствено и безхаберно същество, не оценяващо никой по безсмисления си житейски път. Той тръгнал да оценява хората, дето не е дал нищо на този свят, няма и да даде. Мухльо някакъв. Дори се чудя, защо му се е дала гластност чрез това предаване. Какво да покаже, и на какво да научи някого....

# 3 016
  • Пловдив
Петко е гнусен, ама гнусен.
Но и самата Розмари не ми харесва особено. Не си падам по хора, които се мъчат да превъзпитават и правят по-добри възрастни хора.

# 3 017
Петко ме дразни, но Папи ме разочарова. Жалко.

# 3 018
Тази шапка не я свали от главата си...
Голям кеф ще да е да се избият тези, но ще станат приятелчета, да знаете.

# 3 019
Диона къпе ли се? Много нечистоплътна ми изглежда.
Тя е циганка, нормално е да изглежда и мирише на такава. hahaha

Кулагин ще го гледаме на финал, почти убедена съм.

# 3 020
  • София
Искам да споделя нещо, но не мога - Петко не ми е казал какво мисля.  Laughing
Когато не знаеш какво ти е, само Петко знае какво ти е.
JoyJoyJoy

# 3 021
Днес гледах Гала..тя се разтапяше направо, като говори Стефан. На мен не ми харесва  определено визуално (брадата му е отвратителна), по характер не мога да определя по- скоро дали ме дразни или не.

Дразни те, дразни те! Joy Joy

Ауу, стадото е ужасно, добре че има камери, ще разкъсат момичето. Да връщат по-бързо Кулагин, че да си дойде всичко на мястото.

# 3 022
Хора,за мен Константин се показа като много повърхностен тип. Заявката му за това кой е и кой е всъщност... огрооомна разлика. Ако това ни е новата генерация писатели, не знам...

# 3 023
От Петко очаквах всякакви простотии и изобщо не съм изненадана. Папи обаче ме разочарова, мислех го за по-интелигентен. Whistling

# 3 024
петко,дори няма да ни липсваш след Понеделник!

# 3 025
  • У Диспансера ...♥♥♥
Радвате се вие, ама ще видите като дойде с танцова стъпка 😄
Ще ви приседне и храната и пиенето 😁

# 3 026
Аз пък се радвам, че статуята Яна я няма.Joy

Ихууу, тази си намери пиеньее.

# 3 027
Божана по договор пиене ли има? hahaha Joy

# 3 028
Тази шапка не я свали от главата си...

Натам отиват нещата Flushed

# 3 029
  • София
Да, даже вече поставиха началото. Снощи много ме разсмя идеята на Кулагин да се направят на обесени.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт