VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 307
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 195
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, идат 😄
Пепа е много щастлива, гледам 😄

# 3 196
Безопасно ли е за другите, Божана и Кулагин да се завърнат? А, стига, бре, за Джак Изкормвача ли говорим? Е, смешни са.
Все едно точно за това им пука.
И все едно наистина искаха да "изправят" Божана и Кулагин, а не да си продължат шоуто.

# 3 197
Е най-важното не дадоха, простаци! Физиономиите са били безценни!

# 3 198
Безопасно ли е за другите, Божана и Кулагин да се завърнат? А, стига, бре, за Джак Изкормвача ли говорим? Е, смешни са.
Много глупаво прозвуча.

# 3 199
Защо вие, дами, седите тук в този късен час? Подредихте ли всичко? Ако не, марш да се поправите, ако да, отивайте да топлите леглото, за да е комфортно на мъжете ви като решат да лягат!
Ооо, аз още вчера съм си отметнала всички задължения за три дни напред, затова ми е толкова спокойно.  Laughing
Не знам как на това устройство да скрия текст. Извинете , ама аз моя мъж заради ББ съм го поляла с мед, овъргаляли в пера и есега го чакам да поза съхне да го хвърля в басейна за да мога после да си чистя на воля цяла нощ. ЗавиждайтИ!
Хахах, еееееееее, аз пропуснАх.
Мъжът ми се оттегли да спи, тъй като шоуто му било просташко. Егати мъжа имам!!! Как не го е срам така да обижда, вместо да седне с мен да гледа ББ, за да види как се държи един истински мачо и да ме прати да си чистя нощеска, щото два часа съм утрепАла пред ТВ-то вместо да простирам.

# 3 200
Пак ни измамиха.

# 3 201
  • София
Е най-важното не дадоха, простаци! Физиономиите са били безценни!
Оставиха ни да предвкусваме три дни реакциите на "интелигенцията".  Grinning

# 3 202
Май, ич не им се зарадвАха!?Grinning

# 3 203
  • Испания
Какво се случи, ще видите, ама друг път.

# 3 204
Е, сега ще видим кон боб яде ли! Joy

# 3 205
  • София
Кой ден/вечер трябва да се е случило това завръщане!? newsm78

Тази вечер в живото може и да понаучим нещо.

# 3 206
До понеделник брадърът ще е забравил, че ги е върнал обратно. Та не чакайте кадри. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 207
Поне на първо виждане не зацари буйна радост. НиТо един не скокна да ги прегърне. Дори любимата им готвачка се изнесе към спалнята не приветствана. Ще им трябва време да измислят какво да ни покажат. Айде  че имам да кисна ММ и после да си чистя перата от басейна. До кукане.

# 3 208
  • София
Кулагин защитно скръсти ръце пред гърдите си като влизаха. Притеснено му е. А Божка си ръкомахаше☺

# 3 209
Дано от живото се види нещо, да не гледаме пак изповедалня и дупката на левия чорап на Наско, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт