VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 365
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 375
Петко ще да е омайник. То Ели Гигова, то Мария Игнатова...и все дълги връзки. Има нещо, което ние не знаем😄

# 3 376
Нора щеше да готви. Риба с люспи, а *ич?
Я и Ева да запретне едни ръкави , па да развърти едни мекички за Шаолин...,а-а, ма - ха.

Какво стана с кошницата, която намериха в стаята на Кулагин ?

# 3 377
Защо през 10-ина странички се пуска репликата "Ауу, Ева е голем дзвер, вий да знайте в Айтос какво се говори". Аз в Айтос не съм ходила никога, не чета и жълти вестници и не са ми попадали драми с черни магии и т.н. За Ева мога да кажа само -респект. Жената преживя ад покрай болестта на така обичания от всички ни Гого. Който и да е на тяхно място и да премине през тази жестока центрофуга, няма да излезе от там непокътнат душевно и чист. Държи се на положение жената. За Марги се плю по ластиците й за коса, по Кичка - за сьомгата. Сега пък Ева в Айтос, оууу, майкооо... На мен ми харесва фасона й. Сума жени на тия години са по-разнебитени като характер и жилавост, а Ева държи фронта. Очевадно е, че е там за пари.
Същото и за Ваня. Тя дълги години се потули. Срамуваше се от теглото си, обиждаше се за имитациите й в Капките. Вероятно е от болести такова. Момчето й искаше да е певец, музикално образован е, но не искаше да е чалгар, дрогар, рапър и т.н. Съответно няма да сполучи на този музикален пазар. Ако Ваня е била самотна майка на дете, на което не може да помогне да осъществи да постигне мечтата си, но пък го е запазила като човек, какво друго да е тази жена освен един рухнал човек, несигурен, опитващ се да е мъдър, да не се подлъгва, но не винаги успяващ. 100 пъти повече предпочитам Ева и Ваня да са ми компания отколкото Орхан Мурад, който създаде Сузанита... Респект и за Ваня, че ще изкара едни пари за семейството си, сигурна съм, че й е гадно в тази къща, но ще ИЗТЪРПИ. А търпението като качество само по себе си е на изчезване и заслужава само респект.

# 3 378
  • Варна
А бе къде отидоха изведнъж почитателите на голямата любов на Петко и Яна,напоследък никакви ги няма.?Коя от тях иска да е жена на Паткана?

# 3 379
Ох, добре че не покривам всички критерии на Петко, че ако ме хареса, как ще му устоя!!!
Понеже взех да проспивам края на всяко предаване / ама така е като превъртам и аз програмата /, мисля че е време да вкарат нов участник. Желателно е да е някой, от който на Кулагин да му затрепери под лъжичката.

# 3 380
  • София
В живото от снощи много ми хареса физиономията на Петко! Нацупил се беше, като дърто бебе.
Да, безценна беше - много рязко му призля на неандерталеца.  Mr. Green

# 3 381
Скрит текст:
Защо през 10-ина странички се пуска репликата "Ауу, Ева е голем дзвер, вий да знайте в Айтос какво се говори". Аз в Айтос не съм ходила никога, не чета и жълти вестници и не са ми попадали драми с черни магии и т.н. За Ева мога да кажа само -респект. Жената преживя ад покрай болестта на така обичания от всички ни Гого. Който и да е на тяхно място и да премине през тази жестока центрофуга, няма да излезе от там непокътнат душевно и чист. Държи се на положение жената. За Марги се плю по ластиците й за коса, по Кичка - за сьомгата. Сега пък Ева в Айтос, оууу, майкооо... На мен ми харесва фасона й. Сума жени на тия години са по-разнебитени като характер и жилавост, а Ева държи фронта. Очевадно е, че е там за пари.
Същото и за Ваня. Тя дълги години се потули. Срамуваше се от теглото си, обиждаше се за имитациите й в Капките. Вероятно е от болести такова. Момчето й искаше да е певец, музикално образован е, но не искаше да е чалгар, дрогар, рапър и т.н. Съответно няма да сполучи на този музикален пазар. Ако Ваня е била самотна майка на дете, на което не може да помогне да осъществи да постигне мечтата си, но пък го е запазила като човек, какво друго да е тази жена освен един рухнал човек, несигурен, опитващ се да е мъдър, да не се подлъгва, но не винаги успяващ. 100 пъти повече предпочитам Ева и Ваня да са ми компания отколкото Орхан Мурад, който създаде Сузанита... Респект и за Ваня, че ще изкара едни пари за семейството си, сигурна съм, че й е гадно в тази къща, но ще ИЗТЪРПИ. А търпението като качество само по себе си е на изчезване и заслужава само респект.

Боян Михайлов е лекар, не е певец. Наско също ще стане лекар и едва ли ще се занимава с пеене цял живот.  

# 3 382
  • Оптимист по принуда
Къде гледахте реакцията на Мира за коментарите за нея? Нещо съм изпуснала явно.

# 3 383
  • Бургас
Ох, добре че не покривам всички критерии на Петко, че ако ме хареса, как ще му устоя!!!
Понеже взех да проспивам края на всяко предаване / ама така е като превъртам и аз програмата /, мисля че е време да вкарат нов участник. Желателно е да е някой, от който на Кулагин да му затрепери под лъжичката.
Aлбена Вулева Smile

# 3 384
Така е за Божка, ама не е лесно да готвиш в баки за 10-15 човека ежедневно поне по две манджи, като в къщи си готвил за 4-ма примерно.
Така, че Божка ще е една от последните отлетели, щото няма кой.

И тамън като няма кой да им готви ще стане още по-забавно Simple Smile))

Иначе аз Божана я харесвам и не искам да излиза. Тя и Кулагин са ми най-пъстрите образи и са ми фаворити за победители.

# 3 385
  • Оптимист по принуда
Ау, сакън! Всичкият чесън на женския пазар няма да стигне против тоя сатанински сеир.

# 3 386
Мира очевидно е минала през разни психолози, защото има техника на овладяване на гнева - отива във фитнеса.
Друг е въпросът защо се гневи. когато си медиен образ, нямаш обратна връзкка и около теб за сервилни пажове, лесно се губи усещането за реална самооценка.
Деми, виж по-назад в темата , епизодът е качен от Мари Мар. Посветени са и доста минути на страданията. Дет Смайли я назова "Многострадалната Мировева"

# 3 387
Aлбена Вулева Smile

Аз мисля, че майка и по-скоро! Албена е твърде кротка като е сама в непозната компания, докато Захажайчето влиза и ги почва от вратата още.

С кон тук не!!!!

# 3 388
  • Бургас
Ау, сакън! Всичкият чесън на женския пазар няма да стигне против тоя сатанински сеир.
Ама ще е истински сеир и сблъсъци на титани! Head Band

# 3 389
  • София
Къде гледахте реакцията на Мира за коментарите за нея? Нещо съм изпуснала явно.
Деми, в епизода от четвъртък е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт