VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 301
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 390
А Мира уж случайно докосваше Насенце с босо краче на диванчето...Лисичка е тя:)

# 3 391
Можем да направим анкета: "кой ви е най противен от участниците". Аз бих се затруднила, но мисля, че Петко ми е фаворит. Ето, вместо да лъскам и търкам банята примерно, аз ви чета ... Embarassed Embarassed
Май май и аз към него клоня. Голям мъжкар стана, след като Кулагин излезе. И как грозно нападаше и прекъсваше Розмари.

# 3 392
  • София
Проблемът на Ани според мен е, че трябваше да работи с Кулагин, при положение, че не му е мястото там. Разбра се и за лъжата но Божана/която не лъже/ за несъществуващия удар от него. [/color] [/b]Доста смислени отговори даде Кулагин и не мисля, че се нуждаеше от Ани. Той наистина е влезнал да играе и това е целта му.
Божана си имаше спешна необходимост от тази консултация Simple Smile
Много исках болднатото да се прочете още веднъж... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами то и аз съм за Владимирова  Grinning Сега си видях творението....нали сама си разбирам какво съм искала да кажа Joy Joy Joy
Напротив!  Peace
Аз мисля, че си го казала абсолютно точно!  Peace
И имам предвид само и единствено Божана... чиито лъжи уж са зерО...  Mr. Green

# 3 393
  • софия
От живото излъчване ми направи много лошо впечатление, че Петко обясняваше как никой не можело да му дава уклон какво да мисли и как да постъпва, а дни преди това ходеше и обясняваше на Розмари как трябвало да се държи.
Доста двоен аршин.

# 3 394
Петко ще грабне приза ми се струва.

# 3 395
  • Бургас
Ох, добре че не покривам всички критерии на Петко, че ако ме хареса, как ще му устоя!!!
Понеже взех да проспивам края на всяко предаване / ама така е като превъртам и аз програмата /, мисля че е време да вкарат нов участник. Желателно е да е някой, от който на Кулагин да му затрепери под лъжичката.
Aлбена Вулева Smile

Аз мисля, че майка и по-скоро! Албена е твърде кротка като е сама в непозната компания, докато Захажайчето влиза и ги почва от вратата още.

С кон тук не!!!!
Ха,ха,да!Гледах коментарите на Албена Вулева за ВБ...много се смях!Всичките ги нареди.Абсолютно никой не пропусна.
Стефко-селски бек с червени бузи,който се покатерил на гърба на Гала,за да влезе в национален ефир
Нора-ядяла само макарони,защото с 10 лева на ден,какво друго да яде!?
Кулагин-гримьор на покойници Satisfied
Мира-нужда от психодиспансер имала,и от поне пет минутен,леден душ на ден
Диона-никому неизвестна селянка,за която някои хора твърдели,че пеела рап.

# 3 396
  • София
Петко ще да е омайник. То Ели Гигова, то Мария Игнатова...и все дълги връзки. Има нещо, което ние не знаем😄
Това, което знаем... е напълно достатъчно!  Mr. Green

# 3 397
Много добра е идеята за Албена Вулева и/или майка й, но имам подозрения, че ще се сприятелят с Кулагин. И пак ще останем без сеир. Може би трябва и шеф Петров, и Луна да се престрашат. И да стане мазало.
Към продуцентите и режисьорите на ВБ:
Моля ви, давайте в началото на предаването каквото има да става, а след това оставете Алекс и Азис да си рецитират текстовете, че рязко ме приспивате!!! Този сезон много добре ви се получава това със съня! Благодаря!

# 3 398
Мацки я дайте линк за вечерното включване, че не откривам, а и на мен ми се клюкари Grinning

# 3 399
Петко ще да е омайник. То Ели Гигова, то Мария Игнатова...и все дълги връзки. Има нещо, което ние не знаем😄
Това, което знаем... е напълно достатъчно!  Mr. Green
Че е Коко Динев под прикритие?

# 3 400
Мацки я дайте линк за вечерното включване, че не откривам, а и на мен ми се клюкари Grinning
Заповядай
Vip Brother Live

# 3 401
  • София
А бе къде отидоха изведнъж почитателите на голямата любов на Петко и Яна,напоследък никакви ги няма.?Коя от тях иска да е жена на Паткана?

Това, че виждам, че се обичат и се разбират означава ли, че харесвам Петко или искам да съм му жена?!

# 3 402
Аз много харесах Албена Вулева в къщата, и много ме хвана яд, че вкараха майка й. Заради нея я изгониха по-рано, а смятам, че даже беше фаворит да стане победител.

# 3 403
Когато си падаш по MILF-ове и направиш песен за това. SmileSmileSmile

Шегувам се, реших да се запозная с творчеството на Наско, и искрено се разсмях, когато видях името на първата негова песен която ми изкара youtube. Поздрав за фенките му.
https://youtu.be/NwfbQb9J084?t=94

# 3 404
Албена и Кулагин са си от една порода. Два остри камъка. Като сложим и претенциите им за ВИП, това че постоянно са пред камерите,а и нагласата за очакван сеир от Албена като нововлизаща/хипотетично/...Това досега ще ни се стори като вълшебна приказка. Да не говоря,че всички терапии ще отидат по дяволите Joy А Божана вече само ще плаче...Което не е лошо като вариант. Поне да не и слушаме иначе тъй фън излиянията и,брО...

Общи условия

Активация на акаунт