VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 446
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 465
  • Испания

Съжалявам, Embarassed  мислех че и ти си ги чопнала като мен...  smile3538

Но работата е лесна... ти ми даваш банковата си сметка, а аз я наливам догоре  Money  Авторското ти право е признато и ще бъде овъзмездено!  smile3521

Обиждаш ме. Правя скрийншот. Аз съм творец!

Договорихме се.

# 3 466
  • Ню Йорк
Анти класацията ми:

1.Кульо
2.Божка
3.Розалинда  Simple Smile

# 3 467
  • София
Съжалявам, Embarassed  мислех че и ти си ги чопнала като мен...  smile3538
Но работата е лесна... ти ми даваш банковата си сметка, а аз я наливам догоре  Money  Авторското ти право е признато и ще бъде овъзмездено!  smile3521

Обиждаш ме. Правя скрийншот. Аз съм творец!
Договорихме се.
JoyJoyJoy Heart Eyes

# 3 468
Моята анти класация:

1. Петко
2. Петко
3. Петко

# 3 469
1. Кульо
2. Божка
3. Мира
4. Ричиту

5. Алекс и Азис, като Алекс ми идва в повече с нейната лигня....

# 3 470
  • sofia
1. Пепа
2. Мира
3. Ваня
4. Петко
Последният е четвърти, поради глупост.
Все съм се чудела кой измисля тъпите реклами по телевизията...

# 3 471
  • Някъде в Матрицата
Ама моля, ако някой знае, коя е тази рекламна агенция и съответните реклами да сподели. Тука във форума си имаме тема, в която обсъждаме рекламите. 😉

# 3 472
Eто ги и моите анти персони
1. Ваня и Мира.
2. Божана и Диона
3. Петко, Папи, Наско, Стефко в къкъвто и ред да са, все тая.

Двете особи на първа позиция са от типът хора, който не понасям. Вечно се правят на божа кравичка, а са пълни със прикрита злоба и комплекси.
Божана е инфантилна, шумна, нахална нищо от присъщите на една жена качества не разпознавам в нея. Горе долу същото ме дразни и в Диона, а в допълнение ми изглежда и нечистоплътна.
На трета позиция- хвани единия, удари другия. Самочувствие до небето, а покритие никакво.
Лора пък е част от пейзажа, та рядко я забелязвам. Въпреки това съм по-склонна да я пратя в тайфата на дразнещите.
Другите не ме дразнят.

# 3 473
Да но тия лицемерки, божите кравички, те имат някакво чувство за срам и понякога си слагат спирачки, а Петко е такъв бесен селяндур, че се налага на всичко живо без всякакви задръжки. Нетактичен, недодялан, с мания за авторитет, какъвто не е.

# 3 474
  • Пловдив
При мен едно и също място си делят Петко, Мира и Божана.
Кулагин (най-вече) и Ева ми допадат.
Другите са ми безразлични.

# 3 475
Ама моля, ако някой знае, коя е тази рекламна агенция и съответните реклами да сподели. Тука във форума си имаме тема, в която обсъждаме рекламите. 😉
Saatchi & Saatchi

# 3 476
По-назад в темата питах, Сачи&Сачи е агенцията, но точно кои актуални реклами са техни в момента не знам, а и не ми се рови, ако изскочи някой с информация, ще се възползвам и аз Mr. Green.

Най-неприятни съквартиранчи:
1. Петко
2. Ричи (мразя такива елементарни частици)
3. Ваня
4. Мира
Останалите някак... как да е. Най-малко ме дразнят Лора, Константин Тр. и Божана (кукувица е, обаче не ме дразни). Да, разочарована съм и от Константин и от Божана, но пак са ми по-приятни от останалите, а Лора просто все едно я няма засега. Вездесъщият Кулагин ми е някъде по средата.

# 3 477
Не очаквах Лора да е толкова грозна и състарена, честно казано, ужасно изглежда, дори не я познах, когато я видях, после тук прочетох, че е тя. Simple Smile

# 3 478
  • Оптимист по принуда
В шок съм. Джулиана е неузнаваема.

Скрит текст:

Чудех се дали е Гери-Никол, Тита или...
Пък Тончу сий сЕ същия Joy

# 3 479
  • Испания
Пък Тончу сий сЕ същия Joy

...оръфляк.

Общи условия

Активация на акаунт