VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 314
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 495
Е не, то живото си е живо, поне така твърдят от шоуто, няма излъчване на други моменти тогава. Но пък и погледите им, когато Кулагин каза, че е алфа-мъжкарят вероятно постигна подобна реакция, беше много забавно.

Кулагин е фаворит защото другите са много зле. И да, защото го превърнаха в 'жертвата'. Пък и няма какво да се лъжем, то се видя, че без него е скука, та те един разговор не могат да завържат. Само Ева ми е интересна на мен като разсъждения, сече ѝ пипето, има опит, интелигентна е и не се разхожда с библията. Не се прави и на божа кравичка като Мира.

Иначе аз май нямам фаворит за противен, по-скоро са ми еднакво безразлични всичките. От други сезони все останаха някакви лафове - ю шат ап, сьоНга, чантата ми да влезе, не ти търся диалог, ей такива простотии. От този обаче и това няма. Нора можеше да сътвори бисери за поне два сезона, обаче пусто хем много бързо я изкараха, хем я покриха след това.

# 3 496
  • Някъде в Матрицата
Много благодаря за инфото за рекламната агенция. Ами, оказа се, че рекламата на марката кафе с бабите и мекиците е тяхна. СлОчаеност? 😂😂😂😂

# 3 497
Рекламата я видях днес за сефте и си помислих за мекичките на Ричко.
Самата реклама ми хареса, но и оригиналната песен на Уикеда ме кефи.

# 3 498
  • София
А бе къде отидоха изведнъж почитателите на голямата любов на Петко и Яна,напоследък никакви ги няма.?Коя от тях иска да е жена на Паткана?

Това, че виждам, че се обичат и се разбират означава ли, че харесвам Петко или искам да съм му жена?!
А ето една се появи.Ами кажи си  искаш ли като задаваш въпрос!Любопитно е да чуем каква е любовта на  Петю през твоите очи?

Нещо диалог ли ми търсиш? Изобщо няма значение каква е любовта на Петко в моите очи, важно е каква е на Яна в очите, а тя очевидно си го харесва и им е добре заедно. Мен Петко изобщо не ме интересува.

# 3 499
Скрит текст:
Защо през 10-ина странички се пуска репликата "Ауу, Ева е голем дзвер, вий да знайте в Айтос какво се говори". Аз в Айтос не съм ходила никога, не чета и жълти вестници и не са ми попадали драми с черни магии и т.н. За Ева мога да кажа само -респект. Жената преживя ад покрай болестта на така обичания от всички ни Гого. Който и да е на тяхно място и да премине през тази жестока центрофуга, няма да излезе от там непокътнат душевно и чист. Държи се на положение жената. За Марги се плю по ластиците й за коса, по Кичка - за сьомгата. Сега пък Ева в Айтос, оууу, майкооо... На мен ми харесва фасона й. Сума жени на тия години са по-разнебитени като характер и жилавост, а Ева държи фронта. Очевадно е, че е там за пари.
Същото и за Ваня. Тя дълги години се потули. Срамуваше се от теглото си, обиждаше се за имитациите й в Капките. Вероятно е от болести такова. Момчето й искаше да е певец, музикално образован е, но не искаше да е чалгар, дрогар, рапър и т.н. Съответно няма да сполучи на този музикален пазар. Ако Ваня е била самотна майка на дете, на което не може да помогне да осъществи да постигне мечтата си, но пък го е запазила като човек, какво друго да е тази жена освен един рухнал човек, несигурен, опитващ се да е мъдър, да не се подлъгва, но не винаги успяващ. 100 пъти повече предпочитам Ева и Ваня да са ми компания отколкото Орхан Мурад, който създаде Сузанита... Респект и за Ваня, че ще изкара едни пари за семейството си, сигурна съм, че й е гадно в тази къща, но ще ИЗТЪРПИ. А търпението като качество само по себе си е на изчезване и заслужава само респект.

Боян Михайлов е лекар, не е певец. Наско също ще стане лекар и едва ли ще се занимава с пеене цял живот.  
Не е точно така. Има участие на конкурса "Бургас и морето", пее с майка си, а аз съм го гледала и в някакво състезание за певци, беше с китара. В ютуб има и видеа. Както и да е, радвам се, че се е насочил към медицината - благородно и сериозно занимание. Не съм сигурна, че музикална кариера в България щеше да е по вкуса му.

# 3 500
  • София
Миглена Ангелова може да отвее всеки, но по коментарите и във фейса си личи, че симпатизира на Кулагин. Така, че...

# 3 501
  • Варна
И защо Яна и Петко да не са готино семейство? Това,  че вие не го харесвате,  не означава,  че те не се разбират прекрасно.

# 3 502
Снощи си върнах нощното предаване от петък.
Гледах напъните на Наско за разговор и най - накрая разбрах на какво ми прилича той. На робот. Думите излизат на срички, насечени и изречени с метален глас. Разсъжденията - като на робот с объркани жички в кутията, пардон - главата, и очевида липса на платка там.
Само не разбрах в какъв смисъл се спрягаше името на Мария Илиева с неговото? Или съм разбрала погрешно?
...............
Като гледам анти - класацията, още веднъж се убеждавам какъв велик манипулатор е TB, в частност - ВБ.
Моята прогноза за финал е следната:
Ева
Кулагин
Рози
За съжаление не това е моето желание, но имам подозрения, че ще е така. Мисля, че гласят Ева за победител. Дано да греша! Дано!

# 3 503
Миглена Ангелова може да отвее всеки, но по коментарите и във фейса си личи, че симпатизира на Кулагин. Така, че...
Може ли по някакъв начин и аз да надникна тамЕ? Нямам фейс.
 Дубрутруту! Simple Smile

# 3 504
И защо Яна и Петко да не са готино семейство? Това,  че вие не го харесвате,  не означава,  че те не се разбират прекрасно.
Абсолютно! Намирам ги много влюбени и задружни, що искаме ние, да свирят по нашите интереси, айде, недейте така!

# 3 505
  • sofia
Според мен Ева се държи най-адекватно от жените в къщата. Нормална и естествена е.
Надявам се сценарият да не е....Кулагин трансформира в пуФкаво бяло зайче, което всички гушват! Искам да се отстоява до край! Той ми е, като супер-злодей, който започвам да харесвам повече от положителният герой. Нещо като Жокера. Не му прилича да е добър!

# 3 506
И защо Яна и Петко да не са готино семейство? Това,  че вие не го харесвате,  не означава,  че те не се разбират прекрасно.
Абсолютно! Намирам ги много влюбени и задружни, що искаме ние, да свирят по нашите интереси, айде, недейте така!

Аз намирам Яна доста състарена и изхабена. И то няма как да е иначе, с този диктатор и агресор.

# 3 507
Според мен Яна е помолила Божана де се грижи за Петко, защото си го знае какъв селтак е и какви ще започне да ги дрънка ако няма кой да му сложи манджата и да му изпере чорапите.
И на мен Петко ми е на първо място в анти класацията.
Папито ми е много плосък напоследък, хич не ми харесват такива надувки дето се правят на много хай, а реално нищо съществено не показват.
Ваня също е голямо разочарование, за съжаление...

# 3 508
Това ли е официалният Фб на Миглена?  https://www.facebook.com/miglena.angelova.965
Скрит текст:
Laughing Laughing Laughing
Току що пуснаха новото промо - Божана пак нещо се е разстроила...

# 3 509
  • Варна

Аз намирам Яна доста състарена и изхабена. И то няма как да е иначе, с този диктатор и агресор.

Няма как да знаеш дали е така или си близка приятелка на Яна и тя ти споделя всекидневно ?

Общи условия

Активация на акаунт