На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не Kristalin, а edna... е обърнала цифрите.

Извинявам се, моя е грешката наистина, смятах, смятах....пък то в моя телевизор била повредата Grin

# 421
  • до най-прекрасния мъж
Нищо, всички дружно си посмятахме днес по обедно време Simple Smile.

# 422
Дизел-а е на цена 6,35 лири. Има разлика с 2-3 стотинки между различните бензиностанции.

# 423
Мхм. Точно това имах предвид, alinnna.

BsrnX, да, точно така. Да провериш дали турския Н&М има такава политика - да приема торби със стари дрехи, срещу които да дава талон/ваучер за отстъпка при покупка.

За една торба стари дрехи = 10 тл
на ден имате право на две торби = 20 тл
торба = не много мн малка не и мн голяма, няма стандарт торби4ката просто на око я ориентират.. Simple Smile
Инфо : Н&М CallCenter

https://www2.hm.com/tr_tr/kadin/ozellige-gore-satin-al/16r-garme … t-collecting.html

Kullanmadığınız giysilerinizi içeren poşetinizi size en yakın mağazadaki geri dönüşüm kutusuna bırakın. Markası ve durumu fark etmeksizin, teki kayıp çoraplar, eskimiş tişörtler ve eski çarşaflar dahil olmak üzere her türlü tekstil ürünü kabul edilir. Ürünler en yakın geri dönüşüm tesisine gönderilir ve elle ayrılır. Bıraktığınız her bir tekstil ürünü torbası için, bir sonraki heyecan verici alışverişinizde kullanabileceğiniz bir indirim kuponunu alma hakkına sahip olursunuz.

# 424
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубав ресторант в Одрин - но не закуслвалня - истински ресторант за празнуване на рожден ден . Благодаря

# 425
  • Варна
BsrnX, благодаря!
Това за размера на торбите и при нас е така - относително. Доколкото знам, тук дават 15% отстъпка при закупуване на една дреха, а не фиксирана сума. Няма значение, важното е, че кампанията я има и е доста смислена. Обявена е като "глобална", но все пак беше нужна информация "от първа ръка".
Скрит текст:
Жал ми е да хвърлям дрехи, а покрай пазаруването в Турция тук почти не припарвам до такъв тип магазини. Та сега имам дилема... Yum

# 426
  • Бургас / UK
Мхм. Точно това имах предвид, alinnna.

BsrnX, да, точно така. Да провериш дали турския Н&М има такава политика - да приема торби със стари дрехи, срещу които да дава талон/ваучер за отстъпка при покупка.

Беличке,би трябвало да има...Аз съм в С.Ирландия в момента и видях,че и тук го има,така,чее...

# 427
  • Пловдив
От обувките в МОЛ"Ераста"-Одрин има ли доволни???????
Интересуват ме дамски обувки без ток от типа есенно-зимна обувка. Искам естествена кожа.
Като цени много ми харесаха това лято. Имаше и промоции, но се бяха 'опоскали' от към есенно-зимни модели и не си купих.
В групата имаше човек, който си купи обувки от същия мол, но мъжки и в последствие каза, че никак не бил доволен от качеството.

Затова питам имате ли отзиви за някоя фирма турски обувки -добри?

# 428
Ние пък сме точно на именния ден на сина ми в Одрин и ме интересува някакво по-кокетно кръчме, където се сервира алкохол.

# 429
качествени обувки- мамма миа, кемал танка,  за дона фабриката също

# 430
  • Пловдив
От обувките в МОЛ"Ераста"-Одрин има ли доволни???????
Интересуват ме дамски обувки без ток от типа есенно-зимна обувка. Искам естествена кожа.
Като цени много ми харесаха това лято. Имаше и промоции, но се бяха 'опоскали' от към есенно-зимни модели и не си купих.
В групата имаше човек, който си купи обувки от същия мол, но мъжки и в последствие каза, че никак не бил доволен от качеството.

Затова питам имате ли отзиви за някоя фирма турски обувки -добри?

Я аз пък там във магазин Фло се нагледах на хубави обувки - сега ще се окажат некачествени?

# 431
Единствения магазин за обувки, чийто модели харесах след 3 дни обикаляне из Одрин, като качество на изработка, на кожа, и дизайн, беше Hotiç в Ераста.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 16:13 от marilyn monroe

# 432
sylya  Аз съм много доволен от обувките на Derimod. Естествена кожа и много удобни. Имаше и много хубави дамски обувки и боти. Отиди и разгледай. Има ги в Марги и Ераста.

# 433
  • Varna
От Ераста на първият етаж сме купували и мъжки и дамски обувки.
Дамските по скоро са, единият чифт сандали, другият чехли. И двата чифта ортопедични.
Бях писала за тях, някои може да помнят. Хем хубави като модел, хем кожени, мекички,
без една пришка да ми направят.
Съпругът ми си купи обувки. И той доволен. И неговите ортопедични.
И както и по-рано писах, ортопедични но направени не с теслата. Красиви, удобни и
крака влиза в тях като в удобно легло.
.....сЯ каква беше марката не помня. В един от двата обувни магазина на първият
етаж пазарувахме. За цени няма какво да коментирам. Всички знаем.

# 434
От Ераста на първият етаж сме купували и мъжки и дамски обувки.
Дамските по скоро са, единият чифт сандали, другият чехли. И двата чифта ортопедични.
Бях писала за тях, някои може да помнят. Хем хубави като модел, хем кожени, мекички,
без една пришка да ми направят.
Съпругът ми си купи обувки. И той доволен. И неговите ортопедични.
И както и по-рано писах, ортопедични но направени не с теслата. Красиви, удобни и
крака влиза в тях като в удобно легло.
.....сЯ каква беше марката не помня. В един от двата обувни магазина на първият
етаж пазарувахме. За цени няма какво да коментирам. Всички знаем.
Сигурно става дума за магазин Flo. И аз си купувам от там обувки с ортопедична стелка. Много удобни и качествено изработени.

Общи условия

Активация на акаунт