На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 495
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Ресторанти в Одрин

Може да се разгледат тези, които представляват интерес и да се добие представа как изглеждат и какво се предлага в тях.

В нета могат да се намерят множество заведения, но предполагам, че се търси такова, което сме посетили, за да можем да дадем отзив. В този смисъл не мога да съм полезна, защото за кратките 1-2-3 дневни престои сме се задоволявали с типичните за града места за хапване.

Впечатляват ме заведенията отвъд реката, но винаги, когато сме минавали от там, са били заети от сватби и подобни големи събирания (било е все петък или събота вечерта) и не съм наясно какъв е режимът на достъп там.

БЛАГОДАРЯ ! Ще ги поогледам и ще докладвам като се върнем !

# 466
  • Пловдив
Може ли някой, интересувал се от автомобилни гуми да сподели къде в Одрин има ? В търсачката не се справих особено, питах чичко гугъл и ме насочи към магазин точно срещу Марги.

# 467
Цитат
.....Обаче едно е нета , а друго е действителността - справка ако ми видите профила във ФБ и ако ме видите наистина Simple Smile Така че по-ще ми помогне някой , който действително е ял и пил в ресторант ... Поздрави
Аз изградих логистиката на 3 дневния си престой в Одрин, на база опита и съветите на мамите от темата. Доверих им се безприкословно. Да, не съм обядвала/вечеря точно в този, но ще споделя името и адреса му, а кредита е изцяло на сметка на дамата, която го е "открила" за всички нас. "Gazibaba Meyhanesi" на Talatpaşa Mahallesi, Zindan Altı Sk., 22100 Edirne Merkez/Edirne, Turkey

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 11:14 от marilyn monroe

# 468
За тези които търсеха ресторант в Одрин ето един вариянт  ЦЪК. Ресторанта се намира на покрива на хотел Duvan Prestige Hotel и е с панорамна гледка ( въпреки че няма чак толкова какво да се види )
Ето и снимка от Гугъл мапс за да се придобие представа горе долу за какво става въпрос Снимка

Ако някой знае друг моля да сподели!
Хотела не е лош, но ресторанта на покрива му не ви го препоръчвам за вечеря! Чакахме дълго ,докато ни сервират, пилешките пържоли бяха студени , бирата страшно скъпа, въобще ...цялата сметка доста соленичка ни се видя!

# 469
  • Варна
Мерилин, в продължение на доста дълго време допринасям за тази тема достатъчно. Без да бъда категорична и да си позволя да отричам и препоръчвам по начина, по който го правите Вие.
Както виждате, създавате погрешни представи у хората.

Не смятам "да се престрашавам" да се изживявам като последна инстанция.

Ако не разбирате какво искам да кажа с поста си по-горе, толкова по-зле за Вас.

Имаше преди време един друг категоричен...

balim, имаш ли някакъв спомен от цената на бирата?
Ние никога не сме имали проблем с липсата на алкохол по заведенията, които посещаваме, но наскоро някой сподели цена на чаша вино, от която още не мога да се съвзема. Та, любопитно ми е.

# 470

Цитат
...След толкова пътувания до Турция все още се въздържам да заявявам това, което знам, по подобен начин. Aferin!

Престрашете се, може да откриете непознато удоволствие Simple Smile Simple Smile Simple Smile Различията правят света пъстър, шарен, разнообразен...

# 471
  • Варна
Както казах преди да врътнете постовете...

Скрит текст:
Мерилин, в продължение на доста дълго време допринасям за тази тема достатъчно. Без да бъда категорична и да си позволя да отричам и препоръчвам по начина, по който го правите Вие.
Както виждате, създавате погрешни представи у хората.

Не смятам "да се престрашавам" да се изживявам като последна инстанция.

Ако не разбирате какво искам да кажа с поста си по-горе, толкова по-зле за Вас.

И за да не е спам...
Ето я аптеката в Лозенград, която работеше в 21 ч. в неделя.

# 472
Трябва да сте готови за изненади в  ресторантите (в Турция) няма да са много ефтини както в пазара или алишвериша.. Simple Smile

1л - YENI RAKI 170 TL
1 бира Efes,Tugorg- 8,5 TL
1 л.  JACK DANIELS- 250 TL
1л - CHIVAS 12 Years- 300 TL
1л - J&B - 200 TL
килограм телешко/агнешко почва от 60 65 тл
Те са магазинни цени..

данъци за ресторант предлагащ алкохол e  пъти повече от другите..
та всико това здраво влияе на фактурата  след прекрасното забавление.. Simple Smile

редактирам : Предполагам минимално с х2 цени ще ви отвори втати някои ресторант в Едирнето..
пък за Истанбул да не говорим..
има мн случаи по новините да са искали сметка за една бира 150 лири или няква вечеря за 3000 тл.  от туристи.. и то със зор!

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 12:00 от BsrnX

# 473
  • Варна
marilyn monroe,

Скрит текст:
Хайде да спрете!
Както казах, позволявате си да изказвате категорични и крайни мнения на база 1 (словом едно) пазаруване в Одрин. Препоръчвате, не препоръчвате, изказвате мнения "на 100%".
Преди това си позволихте да давате съвети и препоръки вместо "Добре заварила!" в темата.
Всичко това по-скоро говори, че Вие се изживявате като последна инстанция. Това, че аз го казвам, а други предпочитат да замълчат, не променя този факт.
Колкото до грешната представа... Точно днес едно новодошло момиче помисли, че познавате града много добре. Ето Ви пример.
Ваша работа. Който желае, нека Ви чете.
Агресията я виждате само Вие. Ролята на жертвата също не е интересна.
Вмъкването на латински сентенции няма да направи по-"тежки" мненията Ви.

Извинявам се на всички потребители, които уважават тази тема, че си позволих полемика с дамата. Очевидно няма полза.
Искрено се надявам да има достатъчно способни да направят изводите за себе си.

Желая късмет и приятно пазаруване на всички!

# 474
marilyn monroe - както казах пишете много добре! и знаете френски ли, испански ли - не мога много да го разбера ... и не си оставяте asinusa в lutoto Simple Smile само дано не се окажете адвокат 

# 475
  • Пловдив
bejiata,подкрепям те на 100%!!!

# 476
Белята, благодаря ти. Заради теб дойдох в тази тема и заради теб почнах да ходя в Турция. Бях попаднала на твой пост в подобна тема/за Истанбул/ и оттам ми се провокира интересът, да не кажа зарибяването. Simple Smile Искам пак да споделяш, имаш богат опит и си ни от полза. Hug

# 477
Белята, благодаря ти. Заради теб дойдох в тази тема и заради теб почнах да ходя в Турция. Бях попаднала на твой пост в подобна тема/за Истанбул/ и оттам ми се провокира интересът, да не кажа зарибяването. Simple Smile Искам пак да споделяш, имаш богат опит и си ни от полза. Hug
Пък аз заради нея ще отида до Истанбул! А бе нека се чувства виновна Simple Smile

# 478
Рени, опитай от БИМ един буркан с маслини, например този с лилавата капачка.
Здравей,
ние купуваме този който е с оранжева капачка и лично на нас ни допадат много.Сега купихме със зелена мисля:rolling_eyes: не съм отворила буркана за да дам мнение и за тях, но и двата са от БИМ.
П.С. този в  зелената капачка са  зелени и малко по едри, а в оранжавата са черни и леко сбръчкани:smile:

# 479
  • Пловдив
Леко извън темата - обмислям към края на месеца ходене до Одрин и ще имам 2 места в колата, ако има желаещи от Пловдив да ми пишат на лични.
На тези леко сбръчканите маслени тип стафида аз съм им голям фен.....

Общи условия

Активация на акаунт