На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 383
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Синарче, ние не пътуваме толкова често в други държави, но определено в Гърция, примерно, ми е по-добре да ползвам безплатните си минути, вместо да им плащам 2 (респективно, 3) лв. за ден, при положение, че може да ползвам телефона един път за деня, примерно. А активирането и деактивирането става с СМС. Като излизахме от Гърция в посока Турция именно така активирах отново Europe&Balkans, който бях деактивирала за престоя ни в Гърция.
Не бих била против, ако това упражнение се окаже излишно. Просто трябва да съм сигурна, а служителите на оператора твърдят обратното.

Скрит текст:
Имаш ли спомен при влизане в страна от ЕС Europe&Balkans ли ти се активира?

# 706
  • на морето
Моля да споделите отново, че се загубих в темите и не намерих. Мислим да ходим в Чорлу и на връщане да минем през Люлебургас. За Кипа знам, че има, но какви други магазини можем да посетим? Интересува ме Бим, Шок, някакъв МОЛ, пазар за събота?

# 707
  • На юг от тук
Аз съм на А1/фирмен номер/.За всяко влизане в Турция се обаждам на акаунт мениджъра за включване,а след завръщане - за изключване.Това са изискванията им към нас. Понякога 2-3 пъти в месеца.

# 708
  • Пловдив
Знае ли някой ,къде има магазин за бельо - сутиени ,но големи размери?

# 709
  • Габрово
да попитам за олекотени завивки има ли на добра цена и къде?

# 710
Здравейте,

аз също използвам услугата А1 Europe&Balkans.Активирала съм я поне от 1 година/когато беше МТЕЛ/ и не съм я деактивира и до момента, а причината  е импулсивното ни решение за пътуване.Неудобството идва от това че ако е деактивирам отнема време за да се активира/до 2-3 дни по спомен/.

Последно съм я ползвала:
Дата и час   Описание                  Количество (сек., бр., kB.)   Цена в лв. без ДДС
07.07.18       Дневна такса А1 Europe&Balkans    1                           1.66
00:04:59

и септември ,но не ми е налична фактурата.

Бихте могли да си проверите и услугите, които имате допълнително активирани:
Справки и управление на услуги -- Допълнителната Ви роуминг тарифа е: A1 Europe&Balkan

# 711
  • Разград
beljata , много благодаря за отговора!

# 712
И аз ползвам А1 с тази тарифа. Активирането става за няколко часа - изпробвано. Когато влезеш в Гърция обаче пак начисляват 1.99 лв, така са ми казвали няколко служители.

# 713
Здравейте
да попитам дали си заслужава да се изминат 100-тина км до Чорлу
какво има там повече или по-малко от Одрин особенно в петък

# 714
Здравейте с мъжа ми смятаме да отидем до Одрин края на ноември месец, ще ни бъде за първи път. Искаме да останем да спим там за това искам да попитам за вашите мнения за хотелите, кой бихте ми препоръчали?Аз харесах Марги Хотел, но в сайта им никъде не намирам цените за нощувка, а в букинг ми искат 250 лв. което е много,изпратих запитване към хотела за свободна стая и цена но вече 4 дни никой не ми е отговорил  има ли някой който от вас който го е посещавал и може да ми каже ориентировъчно колко е цената за нощувка?

# 715
  • Варна
Lili99, когато се активира с СМС, става бързо. При пътуването ни от Гърция в посока Турция съм пуснала такъв и само час по-късно, при преминаването на границата, съм получила друг, който потвърждава, че планът ми е активен.
Когато съм активирала от офис, са казвали, че ще в активен не по-рано от полунощ (което не е проблем, защото все пак активирам поне ден, преди да пътувам).
Разбира се, не деактивирам, когато не се налага. Ако не предстои пътуване в друга посока, освен Турция, си стои. Но пак казвам, за Гърция не е ОК. Ето, че и benite ,има същата информация.

П.П. Проверих си детайлите на фактурата. Точно както са ми казали, всички разговори, които съм провела от Гърция, са ми на цена 0.00 лв. В случай, че не бях деактивирала Europe&Balkans, според казаното на мен и на benite от служителите, щях да платя 14 лв. (7 дни по 2лв.). А по новия план - още повече.

Описанието на Europe&Balkans, което потвърждава, че и в ЕС, ако е активиран плана, се начислява дневна такса, а не се таксува по националния тарифен план. Всъщност, таксува се... след изчерпване на включените 1000 минути и още толкова СМС-а. Rolling Eyes

Jijo99, изглежда са те подвели.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 10:32 от beljata

# 716
  • Пловдив/Първомай

Ние сме се спряли на хотел RYS който е срещу новия Мол,имам познати които са отсядали там и са много доволни.Другият е А plus ,зад хотел Марги,добри цени и за двата.Иначе,ако държите на Марги,следете всеки ден,защото цените им се сменят постоянно.

# 717
За хотел бих препоръчала Unisite добра цена и хубави стаи. Ако сте с кола местоположението не би трябвало да ви притеснява.

Относно Чорлу, аз съм разочарована, но има доста които го харесват. Аз лично си купих доста повече неща от Одрин и Текирда. Чорлу не ме впечатли, ходихме началото на септември.

# 718
Да с кола ще сме и се надявам да нямаме проблем с паркирането защото от коментарите разбрах че в събота става голяма навалица , като цяло не сме се спрели на определен хотел просто за Марги видях доста позитивни коментари,за това и реших да пиша тук за мнения защото не съм запозната въобще, Вие от букинг ли си правите резервациите?

# 719
  • до най-прекрасния мъж
Относно роуминга, активирайте възможно по-рано.  Първият път, като ходихме, ми го активираха, като се прибрах. А бях се обадила предният ден сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт