Предстои ми лапароскопия - тема 10

• 66 228
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
И аз бях с водоустойчиви лепенки, но гледах да не ги мокря, въпреки че ме увериха, че не е проблем.

# 391
Благодаря!
Аз също съм с водоустойчиви лепенки просто се чудя дали да не ги махам през деня и да слагам пак преди баня

# 392
Благодаря!
Аз също съм с водоустойчиви лепенки просто се чудя дали да не ги махам през деня и да слагам пак преди баня
Аз точно това прявих,те много запарват и сърби кожата после.Само за баня слагай.

# 393
А през деня с какво сте върху шевовете? На мен ми казаха, че трябва да са покрити, за да не се инфектират.

# 394
А през деня с какво сте върху шевовете? На мен ми казаха, че трябва да са покрити, за да не се инфектират.
Обикновен лейкопласт.

# 395
Какво Ви посъветваха за белези и след колко време може да се маже?

# 396
Имам три лапароскопии за една година и нямам никакви белези,не съм пръскала и мазала нищо.Само от ляво една малка чертичка като одрано стои ,ама и тя избелява вече.

# 397
При мен операцията е на месец. Доста си личат все още разрезите, та затова и питам Simple Smile

# 398
При мен операцията е на месец. Доста си личат все още разрезите, та затова и питам Simple Smile
Ще изчезнат,моята последната беше май,няма и помен вече.

# 399
Здравейте,
Предстои ми и на мен диагностична лапароскопия.И съм много притеснена имам едно секцио и не се притеснявах толкова.Изчетох доста по темата и виждам, че при всеки е различно.Приемат ме ден преди лапарото и изписват ден след операцията.Казаха ми че за 2-3 дни ще съм ок.Като чета тук не е точно така

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 21:21 от yocheva@

# 400
Здравейте,
Предстои ми и на мен диагностична лапароскопия.И съм много притеснена имам едно секцио и не се притеснявах толкова.Изчетох доста по темата и виждам, че при всеки е различно.Приемат ме ден преди лапарото и изписват ден след операцията.Казаха ми че за 2-3 дни ще съм ок.Като чета тук не е точно така

Здравей,
Не се притеснявай. Наистина е много индивидуално. Аз се възстанових по-бавно, със сигурност не ми бяха достатъчни 2-3 дни. Може би на 2 седмици след операцията се върнах към нормалния ритъм на живот. Опитвай се колкото е възможно повече да се движиш. Simple Smile

# 401
  • София
Всеки организъм е различен. Аз имам две лапароскопии. И двет тежки. Едната за ендометриоза, продължила 4 часа и половина, другата за отстраняване на жлъчен мехур. И двата пъти се възстанових изключително бързо! Успех!

# 402
Здравейте,

Здравей!
Аз имам една лапароскопия ,за отстраняване на извънматочна. В сравнение със секциото, лапарото ми се видя песен откъм възстановяване. Успех!

# 403
Здравейте,

И аз мисля че при всеки е индивидуално
Приеха ме на 4.12 на 5 беше лапарото на 6.12 ме изписаха, днес ми махнаха конците.
Все още ми е леко подут корема и от време на време чувствам тежест особено при някое по рязко движение. Но като цяло се чувстам добре.

# 404
Здравейте, момичета. Във вторник мина моето лапаро за махане на миома. Някоя от вас, която е правила лапаро по същия повод би ли ме ориентирала какво да очаквам за следващите цикли? Идват ли си навреме или се бавят? По-болезнени ли са като цяло? 2015-та имах лапаро, но тогава са ми рязани яйчниците и помня, че първия цикъл беше кошмар откъм болка, а пък забавяне нямаше как да разбера дали би имало, защото още с първия цикъл минах на инжекции със Золадекс.
Казаха ми 4 месеца възстановяване преди евентуален трансфер, а иначе можело от втория цикъл да си продължа с пункциите. Дано не се забавят циклите, че при мен няма време за губене и инвитрото ме зове.

Общи условия

Активация на акаунт