Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 700
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета какво мислиите за прибирането след трансфер по родните градове?

Не пречи

# 61
Колко минимум трябва да е АМХ, за да се пристъпи към инвитро?

# 62
Здравей, за да се подадат документи към фонда мин е 1.00, а за самата процедура
.. не зная

# 63
Здравей, за да се подадат документи към фонда мин е 1.00, а за самата процедура
.. не зная

1 ng/ml ili 1 pmol/L?

# 64
За кандидатстване по фонда минимумът е 1 ng/ml. За съжаление, обаче, има и възрастово ограничение - 43години.

# 65
За кандидатстване по фонда минимумът е 1 ng/ml. За съжаление, обаче, има и възрастово ограничение - 43години.

Blagodaria za otgovora!

# 66
Здравеите това ни е първи опит с запушена траба съм увредени  яичници и нисак яр да ви попитам има ли някои касметлики забременяли от първия път изкараха ми три фоликолчета две загинаха и сложиха едно а не мн добри качества лекаря ме вика на 6 ден за слагане на система днес ми беше трансфера и болката е ужасна дали мога да пия no spa че едвам издържам

# 67
  • тук-там
Но шпа е задължително 3 пъти по 2 при болки. В повечето клиники го изписват и превантивно. Успех ти желая! (И моля пиши по-грамотно, защото трудно се чете)

# 68
Но шпа е задължително 3 пъти по 2 при болки. В повечето клиники го изписват и превантивно. Успех ти желая! (И моля пиши по-грамотно, защото трудно се чете)
повечето букви не ми работят но няма значени нищо не са ми изписвали на мен но ше го купя и ще пия благодатя ви

# 69
  • тук-там
Ако са контракции, никак не са ок за ембриончето. Пий но шпа и си почивай! Каква е останалата терапия след Т?

# 70
Ако са контракции, никак не са ок за ембриончето. Пий но шпа и си почивай! Каква е останалата терапия след Т?
ами нз какво е контракция но болката е силничка определено ами нз каза да отида на 6 ден на система и на 10 тест нищо друго дори нз че трябва no spa да се пие пия някакви хапчета и фолиева киселина от деня на пункцята и това е

# 71
  • тук-там
Какво пиеш в момента? И каква е тази система на 6-ти ден?

# 72
Какво пиеш в момента? И каква е тази система на 6-ти ден?
утрогестон фолиева, киселина и аспирин протект ами нз така каза на 6 ден на система и това беше полежах малко в стаяата след трансфера и ае прибрах бях и на система днес но каква е що е нямам представа

# 73
Екатерина, ти беше при доктор Лачев, нали? Предполагам, че те вика за вливане на Интралипид. Желая ти успех! 🍀

# 74
Екатерина, ти беше при доктор Лачев, нали? Предполагам, че те вика за вливане на Интралипид. Желая ти успех! 🍀
да при доктор лачев съм ами нз не е казал какво се влива благодаря ви много успех на сички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт