Декемврийче мина килограмче вече, наближава срещата с малкото човече

• 37 136
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Монтал, при дълбока нощница ластикът ще дойде доста по-нагоре...?

# 601
S and M сигурно вече си ги направила (нали се пускат на гладно) но аз все пак да добавя някои. Кръвни - урея, креатинин, албумин, също и калций и феритин ако решиш. Урина - белтък, седимент и микробиология.

# 602
  • Пловдив
Здравейте момичета!Да се отчета... нашето момиченце вече е около 2,300кг, а аз съм само 99 кг. Всичко е ок..планцентата ми е 2-3 степен,но доктора каза,че е нормално.Вече съм в 45 дневен болничен,но другата седмица мисля пак да отида на ЖК,защото моето АГ днес я нямаше,а трябваше да си говорим за раждането,а и имам съмнения,че ми пада тапата постепенно.

# 603
Златка, браво на беба Simple Smile

Защо се съмняваш за тапата?

# 604
  • Пловдив
solenka ами не вярвам,че от бялото течение толкова много слуз да има

# 605
Ох, аз пак се филмирам. Свикнала съм бебка да прави гимнастика в коремчето и като се кротне се побърквам.
От сутринта, ако съм усетила няколко некоординирани движения, добре ще е .
Моя мъж все ми казва " остави го детето, то от толкова мърдане цяла седмица се е изморило и сега си почива" , но обяснявай ми на мен.
Стигнах до там, че да изпия едно кафе, а аз по принцип не пия или много рядко,  но все още ефект нулев.

# 606
Привет и от мен, аз от днес съм в болница, приеха ме защото бебчето не беше наддало почти нищо за 6 дни. Ще му направят кортикостероиден профил и ще ме следят и заради водите

# 607
  • Ловеч
Златка- дано не е тапата и малката да стои още малко на топло.

Елвина- не се панирай толкова.Скоро се кометираше/или пък да беше при Ноемврийките/,че от време на време се случва бебетата да не са толкова активни.По-спокойно го давай.

JY- В коя седмица беше ти? Не знам причината бебето да не наддава каква е,но се надявам в болницата да овладеят нещата..

# 608
Elvinaa  и аз съм така но , найстина има дни в който бебчетата са по спокойни или спят . Аз преди два дни имах такива 2 дни бебка мърдаше само съвсем леко , какво ли не правих но не помогна , от вчера си е по активна . Но и аз се чудех дали да не ходя на спешното . Някоя мама беше споделила трик с пиене на чаша студена вода и след това лягаш по гръб пробвай 🤞
Jy дано всичко е наред и да е само неправилно измерване не наддаването на бебка . Да постой на топло поне до 36-37 седмица ✌🤞
Zlatka браво на бебка голямо момиче ! Възможно ли етази тапа да пада поетапно , не е ли нещо по голямо което няма как да обърка човек ? Питай доки , за да си по спокойна

# 609
  • Варна
Здравейте ,майчета !
Нашата бебка също има “спокойни” дни , важното е да ги усещаме дори малко. Колкото до тапата , не трябва ли да падне доста голямо количество слуз- не мисля , че бихме я объркали , но знам ли ... стискам палци всичко да е наред , да си поседят бебчовците още малко на топло ...

# 610
Здравейте ,майчета !
Нашата бебка също има “спокойни” дни , важното е да ги усещаме дори малко. Колкото до тапата , не трябва ли да падне доста голямо количество слуз- не мисля , че бихме я объркали , но знам ли ... стискам палци всичко да е наред , да си поседят бебчовците още малко на топло ...
Миналата година моята падна постепенно... за около 4 -5 дни падаше по малко.
В момента, в който видях някакво по-странно жълтеникаво и слузесто течение разбрах, че нещо не е наред.
Накрая вече беше примесено с кръв и беше много по-обилно.
При мен започна в 24 г.с.

# 611
Мерси момичета, дано всичко да се оправи. Иначе влизам в 32ра седмица утре

# 612
Ще споделя още нещо, което в последните дни разбрах, че също събужда моето бебе. От много време и пускам музика, обикновено едни и същи песни - разни компилации класическа музика, а в последните 10-тина дни и разни детски песнички. Пускам някое от тези неща и до няколко минути получавам някое ритниче. Иначе съм писала и преди за другите неща, които съм пробвала - хапвам нещо сладко, пия газирано. Моята девойка също рита най-много, когато съм легнала по гръб.
JY, всичко ще е наред, бъди спокойна!

# 613
JY, стискам палци ...
За ритниците, одеве пих фреш от портокал, грейпфрут и лимон и имаше голям ефект, усети май и не й хареса особено.
Sunrise, благодаря ти! Само калция съм изпуснала. След всички неволи с онази лаборатория се надявам да получа добри резултати.

# 614
 Сега пия фреш от портокали и грейпфрути. Ядох и малко Милка. 🤣
Ще пробвам това с музката. Моята шушулка е най-активна като слушам новата песен на Еминем - Венъм и на MGK - Rap devil. 
Сега ще я тествам. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт