Звездни компромати - 382

• 74 586
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • 221B Baker Street
Е, чак пък да се възмущавам...Grinning

# 241
Какво сбъркано има в това момченце да е с дълга коса? Според мен си е естествено и детето не бива вкарвано в стереотипи момченца с къса коса и сини дрешки, момиченца с две плитчици и розови дрешки... Природата нали е решила на момчетата косите също да растат и в това няма нищо противоестествено, какво толкова се възмущавате?
Момиченце с рокличка също е стереотип, но не ми казвай че ако видиш момченце облечено в рокля ще го приемеш за нормално. Пък и едно е дълга коса, но все пак момчешка прическа, а друго е наистина дълга коса като на момиче. Според мен пък е хубаво детето да си расте с ясното съзнание от кой пол е вместо някой неориентиран женчо/мъжкарана. Имам приятелка, която се облича в доста мъжки, т.нар. “андрогенен стил”. Обвинява майка си, която като дете винаги я е обличала с дрехи унисекс, за да може да си ги носят заедно с брата. Иначе момичето си е хетеросексуална, женена и с дете, но не умее да носи нищо женствено.

# 242
Това, че косата на момченцето си расте естествено, не го прави неориентиран. Неориентиран може да го направят изкуствените "стереотипи" и обществото, което би го гледало странно, само защото не се вписва във въпросните стереотипи. Аз например ще науча децата си, че и момиченцата, и момченцата могат да имат дълги или къси коси и не косата определя това дали са момиченца или момченца. Така децата ми и в ролята на общество, няма да поставят и другите в стереотипи. Вие мъже с дълги до кръста коси не сте ли виждали, защото аз съм виждала и на красиви и изискани мъже си стои добре. Естествено на някой с шкембе, дебел врат и физиономия на горила, няма да му стои добре дълга коса, ама то и душата на такъв не си иска дългата коса.

# 243
Да, виждала съм мъже с дълги коси и някои от тях са доста секси, но говоря за коса над раменете, а не до кръста (според моя вкус). Освен това говорим за възрастни индивиди, които сами са избрали начина, по който да изглеждат докато при малки деца изборът е на родителите. Мъжът освен ако не са му сбъркани хормоните си личи, че е мъж докато при бебета и малки деца именно дрехите и прическата показват пола. Явно с теб сме на различни мнения по този въпрос: аз предпочитам да си личи децата ми от какъв пол са, но съм наясно, че има родители, които не са на това мнение. Ами какво да кажа...те си решават и явно не им пука, но няма как да се приеме от повечето хора. Стереотипите са си стереотипи и невинаги са нещо лошо - възприятия, които ни помагат да се ориентираме в това, което ни заобикаля. Не говорим за предразсъдък, доста различно е. Тоест, ако видя такова момченце с дълга коса няма да си помисля, че му има нещо, просто ще го помисля за момиченце, което пък може да е объркващо за самото дете.

# 244
  • софия
Гери Малкоданска трябваше да роди ноември. Доста рано се е появило бебето. Да са живи и здрави! И тя, и Алекс Ковачев са ми симпатични.

# 245
Аз съм възмутена Мара дамата как така лети с Уизеър.... мислех, че е поне с частен самолет 😂
Скрит текст:

# 246
  • Rock & Roll feeling ...
Не ми харесва задника на Валериева. Разчекнат ми идва леко и не харесвам бузи,които продължават елипсовидно по самия крак.
90те бяха на циците, последните 10 години бяха на устините,а от 2-3 години насам започва ерата на задниците.
Клипчето на Моника ме подсети за една снимка на снаХалваджиянова,която пак е лятна,плажна, със скейт,но има съвсем друго излъване :
Скрит текст:

# 247
Господарите не ги гледам редовно, но от гледаното ми е правело не веднъж впечатление, че не се показват докрай някои неща. Почетете и коментарите във Фейсбук, същото го пише. Показват се избрани хора и неща, пишат и за много други, но при тях не се ходи от Господарите.
Вие серизно ли мислите, че има непорчкови журналисти в България? За мен в момента нещата са по-зле и от комунизма.

Веднъж им писах за ескалатор, неработещ в магазин. В едната посока нагоре работи, но надолу не! И се налага да се слиза по неработещи стълби ма ескалатора, които са ужасяващо стръмни. Не искам да си представям, какво може да се случи, ако се закачи нечий ток в метала или дете се спъне... Изобщо не дадоха знак, че са ме прочели.
И още един случай имат, който излъчиха и с който ме отвратиха и просто не ги гледам.
За мен те не са институция и не разчитам на тях. Репортерите им повечето са като малоумни.

# 248
Много хубава новина за Гери Малкоданска! Да е живо и здраво детенцето! Поздравления за Гери и бащата! Много сила и оптимизъм ще са им необходими!
Дано винаги има само хубави новини от тях! Такива ще очакваме, нали?!
Гери Малкоданска - невероятна е! Една от най - красивите българки! Естествена - като поведение и външност!

# 249
Какво сбъркано има в това момченце да е с дълга коса? Според мен си е естествено и детето не бива вкарвано в стереотипи момченца с къса коса и сини дрешки, момиченца с две плитчици и розови дрешки... Природата нали е решила на момчетата косите също да растат и в това няма нищо противоестествено, какво толкова се възмущавате?

тя природата е казала и жените да имат косми ама ей на нали. ако природата беше човек до ся да се е самоубила няколко пъти.

# 250
По повод гафа на Господарите най-голямата издънка е на властта.

Ако репортерът не е бит защо повдигат обвинения? Защото Бацето нареди от Ню Йорк?

# 251
Те освободиха задържаните след като се разкри какво се е случило

# 252
Те освободиха задържаните след като се разкри какво се е случило

Аха т.е. не полицията и прокуратурата разкри какво се е случило в действителност.

# 253
Роси Иванова, за мен най-хубавата ни Мис, но....много самотна някак изглежда на снимките, които качва.
https://www.instagram.com/p/BoSTU3dly28/?hl=bg&taken-by=rossiiivanova

# 254
Веднъж им писах за ескалатор, неработещ в магазин. В едната посока нагоре работи, но надолу не! И се налага да се слиза по неработещи стълби ма ескалатора, които са ужасяващо стръмни. Не искам да си представям, какво може да се случи, ако се закачи нечий ток в метала или дете се спъне... Изобщо не дадоха знак, че са ме прочели.
И още един случай имат, който излъчиха и с който ме отвратиха и просто не ги гледам.
За мен те не са институция и не разчитам на тях. Репортерите им повечето са като малоумни.
Я, се замисли колко човека на ден им пишат за ескалатори, изгорели крушки, мръсни кошчета и т.н. Мислиш ли, че екип най-много от 30 човека (ако има и толкова) могат да огреят навсякъде като слънце? Да не говорим, че не са и длъжни, защото не са държавна институция, а са телевизионно предаване, издържащо се с частни средства.
А ти явно си на принципа „щом на мен не са ми помогнали, значи не помагат”.
И не разбирам в конкретния случай какво са могли да направят, да дойдат да оправат ескалатора на магазина ли? Защо не се възмотиш така от самия магазин, че не се поддържа?

Общи условия

Активация на акаунт