Звездни компромати - 382

• 74 494
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Диалог ли и търсите 😂😂😂

# 421
Ели Гигова - най-образованата тв водеща

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7056311

# 422
  • София
Ели Гигова ми е симпатична. За разлика от други деца на родители с възможности, тя е заложила наистина на образованието си. Доста обрана е като поведение и си личи, че е възпитана. От последното издание на ББ видяхме, че други момичета с възможност инвестират в силикон и... дебелото си черво.

# 423
  • До морето
Ахам, те баш заради сериозното й образованието й са я взели за водеща! Няма как да ми е симпатичен човек, който няма грам правилна самооценка и години наред се тика някъде, където хич не му е работа, използвайки солидните си връзки. Когато имаш чара и харизмата на ъглов диван, мястото ти не е в телевизията, пък бъди образована колкото си искаш.

# 424
  • на пясъка при черупките от миди
Видях в Ринг Мол Антония и мъж, наистина е доста бременна и изглежда като по снимките си - прекалено гримирана, състарява се излишно. Но пък мъжът й се държеше чного обгрижващо и изглеждаше, че си обича жената.

# 425
  • Варна
Мара, дамата, пак ли наблягаше на френското "р" или то си замина с Хррриси?

# 426
 някой да извади в един пост бисерите на Мара и да оформим наръчник за поведението на една дама 😂🥂

# 427
Мара, дамата, пак ли наблягаше на френското "р" или то си замина с Хррриси?
Само понякога. Но когато го прави р-ъка, като френска резачка.
Няма такава глупава жена като Мара. Отвратителна е.

# 428
Не знаех, че гаджето на Криско е стюардеса, но видимите й татуировки по ръцете никак не се вписват в изисванията за тази престижна професия. Май и този сектор се напълни предимно с кифли.
Кога пък е било чак такъв престиж да си стюардеса. Както казва една приятелка - сервитьорка в самолет.

Мхм, ама не точно. Работата на стюардесата не е само да разнася чаши, а да реагира и в доста различни ситуации, които могат да възникнат.

# 429
Колко да е интелигентна Ели Гигова, щом се занимава с такива като Петко Thinking
Пропуснах, че ще има интервю с Мара, довечера ще си го изгледам на спокойствие Party

# 430
  • Бургас
От Гигова,във ВБ такъв егоизъм и притворство бяха лъснали,че....Петко,и е много на нея.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 09:44 от Nina_Z

# 431
  • Sofia
Няма харизма тази жена,с нищо незапомняща се в напъните и за тв изяви.

# 432
Гигова съм в запомнила само как шумно преглъща, не знам защо това ми се е набило, като спомен. Не ставаше за водеща.

# 433
  • София
Макрончо
Скрит текст:

# 434
  • софия
Видях в Ринг Мол Антония и мъж, наистина е доста бременна и изглежда като по снимките си - прекалено гримирана, състарява се излишно. Но пък мъжът й се държеше чного обгрижващо и изглеждаше, че си обича жената.
Те са се запознали преди половин година,бебето веднага ли е станало?  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт