Звездни компромати - 382

• 74 500
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Докато щерката на Глория се оглежда в снимките си в инстаграм, вместо в огледалото няма да усвои уменията на майка си.
Още е млада, дай и време.

# 481
А, да, няма проблем. Просто е .....странно. Примерът ѝ е у дома, а тя все още лети в облаците и се самозаблуждава каква е готина с филтрите от телефона си.

# 482
А, да, няма проблем. Просто е .....странно. Примерът ѝ е у дома, а тя все още лети в облаците и се самозаблуждава каква е готина с филтрите от телефона си.
Така са подрастващите. Всичко с времето си. Дано да се освести, че някои не виждат примерите пред себе си.
Поне в моето обкръжение децата надраснаха хормоните и всичко си дойде на мястото. Имам примери за прекрасни млади хора, които в периода на тийнейджърството бяха ... хм...

# 483
На Криско мадамата е била и танцьорка .

# 484
За какво тийнеджърство иде реч на 22 годишна жена. Нали е на толкова Симона? Май вече трябва отдавна да се огледала в огледалото, а не само в очите на мама.

Мара е леко пийнала, а и си поиска още в ефир. Няма лошо, щом мисли, че така ѝ идва мисъл.

# 485
  • София
Банова-Плевнелиева е родила - Йоан
https://www.24chasa.bg/novini/article/7080596

# 486
Жив и здрав да е Йоан!

# 487
Честито на Банова-Плевнелиева! Да им е живо и здраво детето, хубаво име са избрали!

Относно 800 евро заплата на пилот - сигурно е базова без да има летателни часове. В цял свят се иска някакви минимални часове да бъдат покрити за да се взема основната заплата по договор, плюс всеки допълнителен час във въздуха се заплаща отделно. Така ги стимулират да имат повече полети и понякога най-амбициозните изперкват.

# 488
  • София
Деси защо си кръщава еднакво децата. newsm78 Живо и здраво да е.

# 489
От фейсбука на Георги Тошев разбрах, ще Шарл Азнавур е починал.
https://m.dir.bg/life/aktsenti/sharl-aznavur-pochina-na-94-godini

# 490
  • Варна
Да е жив и здрав Йоан.
Сега прочетох, че на Деси дъщеря и се казва Йоанна. Наистина ми се струва прекалено синът да е Йоан Crazy
Иначе името е хубаво, да.

# 491
Добре дееее! Дъщерята на Деси не се ли казва Йон/н/а? Странно ми е.
Да им е живо и здраво детенцето.

# 492
Добре дошло да е на този свят това малко същество! Да са живи и здрави то и родителите му! Да има прекрасно детство извън светлините на прожекторите! А мама и тати да му осигурят това!
Честито на Плевнелиеви!

# 493
От фейсбука на Георги Тошев разбрах, ще Шарл Азнавур е починал.
https://m.dir.bg/life/aktsenti/sharl-aznavur-pochina-na-94-godini
Всъщност аз влязох с тази новина, но прочетох другата - за живота. Съжалявам за поредния пост.
Много обичан от мен певец! Гласът и песните му ме съпровождат от детските години.
Да почива в мир!

# 494
Деси е родила точно там, ама до лекар точно, от където избягах неотдавна в края на осмия месец. Славена Вътова роди в същата болница при същия лекар между другото.

Общи условия

Активация на акаунт