Звездни компромати - 382

• 74 482
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Може и да е fake. Не знам. И по английските медии се прокрадват такива слухове, та вероятно е преписано от там.

# 526
  • София
Една дама от мен
Скрит текст:

# 527
Аз се впечатлих как Плевнелиева, макар и в много напреднала бременност, е завела САМА дъщеря си на първия учебен ден. Поклон пред такава майка героиня.

# 528
Аз се впечатлих как Плевнелиева, макар и в много напреднала бременност, е завела САМА дъщеря си на първия учебен ден. Поклон пред такава майка героиня.
Изпитание за духа и волята, на което малцина биха издържали.

# 529
  • на пистата
Изпитание за духа и волята, на което малцина биха издържали.
Е...каква пък воля и дух?И аз водих до последно детето си на училище и го прибирах...пеш.Сутринта го заведох първи клас,следобед го взех и вечерта родих.Или нещо друго имате предвид..май не ви разбрах.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 21:55 от nameika-31

# 530
  • София
Ирония е това, nameika.

# 531
  • Mediterraneo
Аз сама се закарах с колата да раждам. Ама тогава забравих да съобщя на целия свят каква съм героиня.
Имената на децата на Деси Банова са хубави, но не и ако са на брат и сестра.

# 532
Нито са хубави имената, нито е оригинално решението на потайната госпожа. И 1000 лекари са присъствали на раждането, а Гала забравили
Аз се замислих Мара какви доходи трябва да декларира за да плаща 45ооолв само такса за школото

# 533
Йоан и Йоана??? 😳

# 534
Аз предлагам да викат Гала на правенето на бебето Simple Smile
Раждането не е толкова интересно.

# 535
Раждането на дете е специален момент за всяка жена, както и за близките й.
Проблемът с Банова и всички псевдо ВИП-ове е, че крещят как техният специален момент е по-специален от на всеки друг обикновен човек.
Живи и здрави да са! Странно е това с имената, ама като не са измислили друго...Със сигурност ще прочетем/чуем напоителен разказ за цялото специално събитие и тайната защо имената се дублират Simple Smile

# 536
  • Pierrefonds, CA
Като  прочетох името на бебето на Банова-Пл., се сетих за моите съседи китайци Grinning. Moмчето(по-голямото дете) е Никола, момичето - Никол Simple Smile). Да са здрави!

# 537
И аз харесвам Виктор, но никога не бих си кръстила така детето при положение, че имам дъщеря Виктория.

# 538
  • София
Подозирам, че дъщеря й е искала бебето да се казва като нея.

# 539
  • Sofia
На кой е кръстена дъщерята на Банова?
Бившият и как се казваше?

Общи условия

Активация на акаунт