Звездни компромати - 382

• 74 484
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Какъв е този Брад Пит.ОМГ Heart
От кога са снимките?
Много ми харесва!

# 511
  • София
Аз очаквах раждане на живо при Гала. Разочароваха ме. Баси медийното затъмнение. Даже още снимка на Йоан няма. От средата на септември я мисля Десито-как е, какво става. А то нищо. Даже не разбрах естествено ли се е родил малкият Йоан или секцио??!!? Живо ме интересува. Иначе да е жив и здрав👍

# 512
Oчаквам раждането да се появи в някой влог Simple Smile Нали сега това е модата

# 513
Сериозно ли има толкова тъпа жена,която да откаже секс с Роналдо?Че даже и скандал сега има.Качила се,моля ви се,в неговата стая с още една приятелка за да се "снимат",ахахахахахах.
Еех,искам и аз! Grinning

# 514
  • на пистата
Сериозно ли има толкова тъпа жена,която да откаже секс с Роналдо?Че даже и скандал сега има.Качила се,моля ви се,в неговата стая с още една приятелка за да се "снимат",ахахахахахах.
Еех,искам и аз! Grinning
Е що да не откаже,голяма работа че е Роналдо(ако му сложа плакат на лицето няма да го върна)..Виж за Меси няма да си замисля 😁
Това изказване малко в стил Валериева.Тя се изцепи-и вас да ви покани Плейн ще отидете.Ами някой не си я носят на коляното..като нея 😋да ходи при който и свирне било то и известен.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 20:02 от nameika-31

# 515
  • Rock & Roll feeling ...
Господарите. Еееех, какво разграничаване, евала. Поредния бушон. Театъра е верен, само снимките не са. Те не трябваше да виждат бял свят.
Дай линк

# 516
  • град-държава
Роналдо пък е откровено гнусен. И има много жени, които биха отказали на всеки мъж с оскубани вежди.😆
Приятелката на Криско е страхотна красавица и много секси... за моя вкус.

# 517
# 518
Еех,искам и аз! Grinning

Аз бих отказала, никога не ми е харесвал. Иначе тази знае, че ако му откаже ще стане още по-известна, така че не е чудно 😄

Евала на Бекъмови и най-вече на Виктория, че се е навила пак да забременява след четири деца и то на тази възраст.

# 519
  • София
И аз никога не съм харесвала Роналдо. Много ми е сладникав и мазен. Пике е моят човек Heart Eyes

# 520
Таня Илиева била родила второ дете преди три месеца, кръстено е Лора Видинлиева.
https://life.dir.bg/moda/tanya-ilieva-se-radva-na-vtoro-bebe
Тази жена не знае какво значи да пазиш личният си живот от медиите😂😂
Да взима пример от дискретността на Плевнелиеви😂😂

# 521
  • София
Браво на Бекъмови.

# 522
Лелее, как съм изпуснала темата.
Гледах досега интервюто на Жорж и Емилия и си поплаках. Преживяла съм подобна трагедия и им вярвам на всяка дума. Търсиш спасение във всичко, опитваш да изплуваш, а душата ти кърви.... Дано намират утеха в това че са заедно.
Познавам Башур и сме били в обща компания преди десетина години. Беше голям коцкар.

# 523
  • Бургас
И аз ги гледах,стана ми много мъчно.Любовта ще им помогне да се справят.

# 524
Едва ли е вярно. А и статията е грешна - Харпър е на 7, а не на 4.

Общи условия

Активация на акаунт