Звездни компромати - 382

• 74 469
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Притеснявам се дали Плевнелиеви няма да бъдат нападнати от журналисти, които да изкопчат най-съкровените им тайни и да не ги оставят да се насладят на този щастлив миг - раждането на детето им. Чудя се  - такава дискретност, а веднага изплуваха подробности за болницата, в която е родила Деси, името на бебето, килограми, сантиметри, имената на всички присъствали лекари...Хиените даже са насилили Плевнелиев да си признае, че е присъствал на раждането и е доволен, че бебето прилича на Деси, както е искал...

# 556
Мисля,че Гери доста изстрада и заслужава да се радва на майчинството. Не намирам никакъв паралел с нея и другите две. Особено родилата тайно току-що.
Гери не е родила преди два дни. Преди два дни ние разбрахме това.

Странно е само как си прегръща бебчето с толкова грим.
Вкъщи сме с новородено. ФДТ сложих само за изписването и първото нещо, което направих като се прибрахме , беше да си измия лицето.

# 557
Ами да се радват на майчинството, разбира се, но защо чрез съдействието на Инстаграм трябва да се случва това се чудя аз? Имат си достатъчно свободно време явно, благодарение на всеотдайни детегледачки и суетата се прокрадва в този излишък от време. Защото знаем как се гледа бебе. Това е щастие между дете, майка и татко и на кого друг трябва пък и защо трябва да му пука жените Гери, Преси и прочие как си карат майчинството. Но ето - те намират за важно масата да знае какви майки са, след като преди пък намираха за важно да знаем какви оборотни мадами са.

# 558
Всички те искат да са #мамаураган...

# 559
40 дни вкъщи, без грим и ако може и бурка да си сложат! Срама нямат 'начи!
Че и насила ни карат да им отваряме инстаграмите!

# 560
  • софия
Да, ако може да изкарат и изтормозен вид на домакиня. Как може да са щастливи, спокойни и да искат да споделят това в собствените си профили?

Ами да се радват на майчинството, разбира се, но защо чрез съдействието на Инстаграм трябва да се случва това се чудя аз? Имат си достатъчно свободно време явно, благодарение на всеотдайни детегледачки и суетата се прокрадва в този излишък от време. Защото знаем как се гледа бебе. Това е щастие между дете, майка и татко и на кого друг трябва пък и защо трябва да му пука жените Гери, Преси и прочие как си карат майчинството. Но ето - те намират за важно масата да знае какви майки са, след като преди пък намираха за важно да знаем какви оборотни мадами са.
Никой не те кара на сила да влизаш в нечий профил, а щастието за мен, за теб, за лелята от 3-тия етаж се измерва по различен начин. И силно се съмнявам хората, в чиито профили надничаме, да ги интересува какво си мислиш, че знаеш за тях, единствено заничайки в профилите и дали "ти пука". Освен редови кюкари, всеки има и истински познати и приятели сред последователите.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 08:22 от zvаnchе

# 561
Няма нужда да се залита в крайности.
Аз предположих, че би си гушнала бебчето цял ден, предвид факта, че до скоро е било в интензивна неонатология. Малко в повече ми идва грима за гушкане на бебе.

# 562
  • София-Младост
Звездната българска шахматна двойка Иван Чепаринов и Антоанета Стефанова си имат бебе-момиченце. Кръстили са я (най-вероятно) на персонаж от Игра на тронове, Мелисандра.
Да са живи и здрави всички бебета!

# 563
На мен ми изглежда със съвсем семпъл грим Гери на изписването и не виждам какъв е проблема.
Виждала съм доста по-гротескни неща като силен вечерен грим, огромни букли и т.н. на изписване...

Другата й снимка е възможно да е за някакъв повод - фотосесия или др, възможно е въобще да не е правена вчера. Аз не виждам да гушка бебе или за друга снимка говорите?

# 564
  • Варна
Едва ли седи денонощно с грим, че да не може да си гушка бебето. Леко попрекалявате, ми се струва. И наистина, що да не публикува в инстаграм? Вие не публикувате ли снимки във фейса? Поне аз инстаграм нямам, но голяма част от познатите ми пускат нон стоп снимки във ФБ, включително и току що родили, и току що изписани и т.н. И аз съм пускала. И кво? Не търся показност, сензация и т.н. Просто споделям с близките си. Добре, че така и не се научих да се гримирам, кой знае колко възмущения щях да отнеса. Егати...

# 565
Нека си се гримира жената Simple Smile Понеже аз съм затисната от малката денонощно, а от кака й след 18ч и първата ми асоциация като видях червилото беше - как ще си цунка малкия бебок 😂 Ама ще дойдат други времена и аз ще си пускам снимки във фейса 😂

# 566
  • софия
Уффф, доста е несериозно да съдиш по себе си за другите и да ги съдиш. Нито си в чуждите обувки, нито нищо, та да обясняваш кой как и какво трябва да прави, чувства и т.н., гледайки някаква си снимка, която е пусната в личния профил.
То денят на всяка майка е от сутрин до вечер да "гушка и цунка бебока". Друго не може да прави. А прави ли нещо друго - "Ауууу, каква е еди 'ква си!"

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 08:28 от zvаnchе

# 567
Уфф, извинете, че това ми беше първата асоциация 😂 Ама това брутално червено червило така ми подейства Simple Smile На Ева Лонгория снимката с малкия например ми е супер естествена Simple Smile То човек да не се изкаже. Иначе изписахте доста страници да обсъждате Емилия как се била барнала в интервюто (на мен също ми беше доста искряща), а тук всичко е тип тип 😁 може би, ако беше спестила хаштага ... Имам право на мнение ✌

# 568
Ама добре, аз пак гледам и не виждам бебе да снимката?!?

# 569
Звездната българска шахматна двойка Иван Чепаринов и Антоанета Стефанова си имат бебе-момиченце. Кръстили са я (най-вероятно) на персонаж от Игра на тронове, Мелисандра.
Да са живи и здрави всички бебета!

да им е живо и здраво макар и с малко диво име. копирам го за да се обърне малко внимание и на свестни хора. подигравките към плевню са заслужени но когато се изпишат три страници само за тех става смешно. или ставате смешни не знам едно от двете.

Общи условия

Активация на акаунт