Звездни компромати - 382

• 74 459
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Аз не разбирам защо имате регистрации в социални мрежи, чиято цел отричате.

# 571
Ама добре, аз пак гледам и не виждам бебе да снимката?!?

Права си, бебето на снимката няма Simple Smile Аз казах каква асоциация ми навява с този грим и хаштага Simple Smile

# 572
Затова ми стана странно защо коментирате как ще си целува детето, като снимката може да е от миналия месец.
Пък и сегашна да е пак не виждам нищо лошо.

# 573
Затова ми стана странно защо коментирате как ще си целува детето, като снимката може да е от миналия месец.
Пък и сегашна да е пак не виждам нищо лошо.

Коментираме заради хаштага Simple Smile

# 574
Имам се за модерна жена, използвам социални мрежи, но и на мен са ми жалки всички подобни изяви : “ аз родих ама на сантиметри и грамаж съм същата, защото съм свръх човек”. Хубавей си, то щастието разкрасява ама ...

# 575
Ми ок си е хаштага. Няма ли право да хубавее след като е майка?

# 576
Ми ок си е хаштага. Няма ли право да хубавее след като е майка?

Ще чакам с интерес плюнките по Банова, щото тя нама да има това право 🙈

Малкоданска ме развълнува много с поста за бебчето, тази снимка ми дойде малко карнавална (не й следвам инстаграма, но сега й разгледах други снимки и има доста по-естествени снимки, на които ми харесва повече). Има право да си прави каквото иска, аз също имам прави да си изкажа мнението. Разбрах, че ти не мислиш така, което мен не ме бърка ✌

# 577
  • софия
Разликата между Банова и Малкоданска е доста голяма и няма място за сравнение. Не чух в централната емисия новини да казват, че Малкоданска е родила, бебето има проблеми, че са изписани. Или съм пропуснала? Едната не спря да ни занимава с личния си живот, другата винаги е била доста дискретна и не го е натрапвала.

# 578
Абсолютно!
Не знам Банова да е била упреквана за това, че е гримирана.
Тя постоянно търси изяви и внимание, което си е нейна работа, щом това я радва. Но смешното е, че в същото време претендира за дискретност и запазване на личното пространство. Затова и отнася толкова подигравки.

# 579
Плевнелиева много трябва да се постарае, за да ни впечатли с нещо.

# 580
  • Sofia
Плевнелиев много ми падна в очите с избора си. Мислех го за интелигентен мъж.

# 581
Мислех Малкоданска за малко по-умна. Ако бях родила преждевременно след тежка бременност едва ли щеше да ми пука как изглеждам...

# 582
А според мен Малкоданска вече е спокойна, че с бебчето всичко е ок и за това се е щракнала. Тя често ходи с такова червило. Не е нещо ново, засукано..... За мен на снимката е щастлива и грее.

# 583
  • Варна
Мислех Малкоданска за малко по-умна. Ако бях родила преждевременно след тежка бременност едва ли щеше да ми пука как изглеждам...
Ами тя не е родила преди 2 дни! Или ако родиш преждевременно след тежка бременност вече никога, ама никога не трябва да ти пука как изглеждаш? Забранено е да си с червило, забранено е да се гласиш, край! Трябва да изглеждаш утрепана и смачкана, щото нали... не е редно да грееш и да изглеждаш добре до края на живота си след подобно преживяване. Айде спрете се вече...

# 584
Обикновено при толкова ранно раждане, детето остава в неонатология дълго, след като майката е изписана. В техния случай, може и месец да е било. Не знам защо си мислите, че Малкоданска е родила недоносено дете 5 дни преди снимката. Имала си е времето на страховете, на притесненията, на въодушевлението.
Към момента на изписването, вече излязла от ада на това да си гледаш детето през капак и да не знаеш, ще го гушнеш ли, е нормално да е щастлива и да е имала настроение да изглежда добре. Все пак това е денят, в който най-накрая излизат от болницата с бебе в ръце.
Сигурна съм, че до този ден е имала много други, в които е напускала тази болница в далеч по-неугледен вид, просто защото тя си е тръгвала, а детето ѝ е оставало там, в кувьоза. И надали е имала настроение за грим. И за снимки.

Общи условия

Активация на акаунт