Звездни компромати - 382

• 74 456
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
А всъщност Малкоданска кога трябваше да роди? Помня, че преди време се коментираше месеца, но не помня, а чак сега прочетох, че е родила.
Защо сте толкова зли с Плевнелиеви, някои хора имат голяма нужда от себепоказване и постоянно внимание, не ги намирам хората за агресивни, надменни, величаещи се. Явно са много щастливи и затова го демонстрират, но според мен е добронамерено. Това си е тяхно право.
Мария не я харесвам, но се старае жената, детето й е много сладко. Още повече явно е много наранена в любовта и затова някак се успокоява, че истинската предстои. Според мен това е имала предвид с всяката следваща.

# 586
  • софия
Терминът на Малкоданска беше през октомври.
Скрит текст:
Не вярвам някоя от тези, които се огледа в това, че е щастлива в момента, да иска да преживее това, през които предполагам е минала и предлагам да се спре това обсъждане. Да, всеки има право на мнение, но има значение кога и как го споделяш. Не я познавам, но в такъв момент да обсъждаш по този начин е грозно.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 10:45 от zvаnchе

# 587
  • София
Не ми се връзва терминът й да е бил през ноември.

# 588
  • софия
Извинявам се, октомври е Николчето. Малкоданска беше за ноември.
Скрит текст:
Аз съм още в септември  Crazy

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 10:51 от zvаnchе

# 589
И на мен ми е супер странно да си кръстиш децата - Йоан и Йоана. аз бих ги обърквала после,а  и двете ще се обръщат на Йони примерно Simple Smile Здрави да са, както и да е.

Когато лежах в болница с бебето веднъж, имаше една ромка с две малки дъщерички. И двете се казваха Красимира...?! Лекарите я питат: "Е как така, не е ли забранено?" и жената вика: "Ами не, като родих малката, никой не е питал как се казва голямата, и пак Красимира я писахме". Очаквам да имат и синче Красимир скоро - явно много им харесва името Simple Smile

# 590
И един виц има - Как ги различаваш? - По фамилия.

# 591
  • София
Браво на Никол Станкулова, че още работи. Щом термина ѝ е през октомври, явно няма да излиза по майчинство.

# 592
Дъщерята на Николина Чакърдъкова се е омъжила.

# 593
Хмм.. не ми изглежда да ражда този месец Никол, по-скоро ноември.

# 594
Обаче за жена, която ще ражда октомври или ноември, Никол изглежда повече от добре! Браво на нея!

# 595
  • София
Кристина Милева се е разделила с мъжа си и има ново гадже:
https://pik.bg/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0-%D0%B1%D0%B8 … --news784984.html

# 596
Мислех Малкоданска за малко по-умна. Ако бях родила преждевременно след тежка бременност едва ли щеше да ми пука как изглеждам...
Ами тя не е родила преди 2 дни! Или ако родиш преждевременно след тежка бременност вече никога, ама никога не трябва да ти пука как изглеждаш? Забранено е да си с червило, забранено е да се гласиш, край! Трябва да изглеждаш утрепана и смачкана, щото нали... не е редно да грееш и да изглеждаш добре до края на живота си след подобно преживяване. Айде спрете се вече...

Не, просто рязко ти се сменят приоритетите...

# 597
Рязко, рязко, колко да е рязко? 🤔
НякоЙ не само се гримират, ами и на фитнес ходят, на ресторант. 😜
Да си майка не е равно на 🐗 в анцуНг. 😜

# 598
Обаче за жена, която ще ражда октомври или ноември, Никол изглежда повече от добре! Браво на нея!
Това казах и аз няколко пъти.
Изглежда страхотно!

# 599
  • Варна
Не, просто рязко ти се сменят приоритетите...
Пак да попитам - това, че приоиритетите ти се променят означава ли, че вече НЕ ТРЯБВА и НЕ Е РЕДНО да слагаш червило? Че трябва да си грозна вещица? Щом тагът "мама е хубава " е чак такъв грях, очевидно според вас това означава.

Общи условия

Активация на акаунт