WIZZ AIR - 32

• 63 607
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Кое не разбирате?!
Новите правила са от 1 ноември. Вие летите октомври. Т.е. сте по текущите правила. По принцип сега ви се полагат по 1 багаж само и ако е куфар, почти сигурно е, че ще го вземат. А можете и сами да си го оставите на чек-ин гишето и да си вземете тази малка чантичка. Раници като цяло не взимат, но не се знае.

# 136
Не мисля, че има  "ъпгрейд". Сега си отворих резервацията за 07.11 и имам един безплатен ръчен багаж 40x30x20 cm. Билетите са закупени август месец.

# 137
Не мисля, че има  "ъпгрейд". Сега си отворих резервацията за 07.11 и имам един безплатен ръчен багаж 40x30x20 cm. Билетите са закупени август месец.
Изчакайте малко. Днес обявяват новите правила, трябва време, за да отразят и промените по резервациите.

# 138
За клиенти, които пътуват на или след 1 ноември 2018 г., които са закупили билетите си преди 10 октомври без WIZZ Priority, ще надградим/b] резервациите до безплатен чекиран багаж с тегло 10 kg. За клиенти, които вече за закупили чекирани багажи с тегло 20 или 32 kg, ще надградим резервациите до WIZZ Priority.

# 139
  • София
аз имам включен 10 кг багаж за полет в края на март. има "ъпгрейд".

# 140
Добре де сбъркала съм месеца 06.11.е

# 141
Добре де сбъркала съм месеца 06.11.е
Ясно, ясно- затова е с намигване. И пак- ще има надграждане за 6.11. Simple Smile

# 142
Много им се ядосах, точно преди празниците. Не, че е драма доплащането за приорити.

# 143
Много им се ядосах, точно преди празниците. Не, че е драма доплащането за приорити.
Няма да доплащате. Нали резервацията е преди днес?

За клиенти, които пътуват на или след 1 ноември 2018 г., които са закупили билетите си преди 10 октомври без WIZZ Priority, ще надградим резервациите до безплатен чекиран багаж с тегло 10 kg. За клиенти, които вече за закупили чекирани багажи с тегло 20 или 32 kg, ще надградим резервациите до WIZZ Priority.

# 144
Да, прочетох за вече закупилите. Просто не беше отразено в резервация и се подведох.

# 145
  • ...от там,където гарга не каца...
Пътувам на 30.10 и се прибирам на 8.11.Изпратиха ми да си изтегля новата бордна карта за връщането.AngryКажете ми как мога да добавя това Приорити в бордната карта само за връщане?Мога ли онлайн да го направя или може и на летището?Извинете за невежеството....

# 146
2 поста нагоре прочетете- болднатото.

# 147
Правилата важат от 1 ноември.Няма значение билетите кога са купени.Нищо сложно ням аза разбиране.
Летя в края на октомври,билетите са купени преди дни-показва ми малко куфарче на отиване и раничка на връщане.тъй като се прибирам през ноември.
Аз се отказах да предатирам билетите,че ми струваше колкото цената на самите билети.Взех си нови, с 4 дни по=дълъг престой и 20 евро по-ниска цена.Другите са им подарък на wizzair

# 148
Пътувам на 30.10 и се прибирам на 8.11.Изпратиха ми да си изтегля новата бордна карта за връщането.AngryКажете ми как мога да добавя това Приорити в бордната карта само за връщане?Мога ли онлайн да го направя или може и на летището?Извинете за невежеството....
Ако държите на Priority, трябва да го добавите първо в резервацията ви, а после да отпечатате/запазите нови бордни карти.
Цената онлайн и на летището е различна.

# 149
Правилата важат от 1 ноември.Няма значение билетите кога са купени.Нищо сложно ням аза разбиране.
Летя в края на октомври,билетите са купени преди дни-показва ми малко куфарче на отиване и раничка на връщане.тъй като се прибирам през ноември.
Аз се отказах да предатирам билетите,че ми струваше колкото цената на самите билети.Взех си нови, с 4 дни по=дълъг престой и 20 евро по-ниска цена.Другите са им подарък на wizzair
За билети, закупени преди 10.10.2018-та ще бъде отбелязано, че имате право и на голям багаж, който да предадете на гейта или на гише.
Предполагам, че в момента има забавяне, но ще се случи до началото на ноември.

Общи условия

Активация на акаунт