WIZZ AIR - 32

• 64 137
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Няма полети до Рим през зимата .Вижте Раян.

# 631
Раян имат всеки ден без събота

# 632
Не, почти съм сигурна, че имаше полети на Уиз еър до Рим и през зимата, всяка сутрин влизам в сайта им, за да следя цени. На черния петък се възползвах и купих билети. Сега явно нещо има при полетите на Уиз, защото няма полети до Рим дори и през лятото, нещо повече, отменили са ми полета до Рим през м. юли и са го сменили с полет до Милано Бергамо.
Да, знам, HAPPY, че Райън имат редовни полети, но избрах Уиз заради по-удобните им часове за пътуване. Не са рано сутрин, ще пътуваме с малко дете и за нас това е от значение.
Сега обаче имам съвсем нова дестинация с Милано, ако се съглася с промените, явно ще имаме и съвсем различна екскурзия, доста по-различна от Рим...

# 633
  • София
Аз също съм със сменени полети за/от Рим, Фиумичино за/от Милано, Бергамо за април. Поне да бяха написали по каква причина се налага тази промяна. Да излязат с нещо официално, а не потърпевшите да гадаем.
Сега обмислям как да действам, защото дестинацията ми определено е Рим.
Вариант с Раян не е много приемлив за нас, по наши си причини.
Може би нещо с влак до/от Рим от някое друго италианско летище?
Ще бъда благодарна за предложения!

# 634
  • Пловдив
Аз също съм със сменени полети за/от Рим, Фиумичино за/от Милано, Бергамо за април. Поне да бяха написали по каква причина се налага тази промяна. Да излязат с нещо официално, а не потърпевшите да гадаем.
Сега обмислям как да действам, защото дестинацията ми определено е Рим.
Вариант с Раян не е много приемлив за нас, по наши си причини.
Може би нещо с влак до/от Рим от някое друго италианско летище?
Ще бъда благодарна за предложения!
Проверете полетите до Неапол, от там до Рим е 1час с влака. Болоня е на 2ч.

# 635
ralitza1974, проблемите обаче не свършват до тук, с отмените полети. Ако изберете опцията за промяна на резервацията, с друга дестинация, пак Италия, но например Бари, Болоня и т. н., поне на мен ми изписва, че промяна на дестинации с дата преди 01.11 не може да бъде осъществена 😄
Затова пред мен има две опции: връщане на парите и нови билети от Райън за Рим или промяна на цялата екскурзия.
Обмисляме вече варианта Рим да бъде заменен с Болоня 😄😄, хващаме влак от Милано и се настаняваме в Болоня.

# 636
  • София
Благодаря!
Ясно е, че трябва цялостна промяна на пътуването.
Airplane

# 637
  • София
Днес има 20% отстъпка за всички полети и всички дестинации за пътувания до 31 март 2019.

# 638
Да, но аз отново не виждам съществена разлика за морските дестинации през лятото. За Лисабон даже ми се струват по-високи от вчера....

# 639
Тези , които имат места с Wizz Go /а и без ,но закупили такива/ влизат преди всички други ли? Защото разбрах, че останалите се настаняват където намерят свободни места в самолета.

# 640
Няма такова нещо. Никой не се качва в самолета без да има вече определено място при чекиране.

# 641
  • София
Да, но аз отново не виждам съществена разлика за морските дестинации през лятото. За Лисабон даже ми се струват по-високи от вчера....

Beretsheri е написала, отстъпката е за пътувания до 31.03.2019, не за лятото...

Скрит текст:
*Отстъпката от 20% важи за цените на билетите, включително данъците и задължителните такси, но изключва административната такса. Тази промоция важи на 10 януари от 00:00 до 23:59 Централно европейско време. Периодът на пътуване е ограничен, всички пътувания трябва да бъдат извършени до 31.03.19 г. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или мобилното приложение на WIZZ.

# 642
Чукча писател, не читател Joy

# 643
Няма такова нещо. Никой не се качва в самолета без да има вече определено място при чекиране.
Но явно е било така. Моя грешка , снощи при търсене Гугъла ме е метнал в една "тема 14" / от преди 4 години /където е описан този момент с борба за места.

# 644
  • Монтана
Здравейте,
Току що направих чекинга и на дата на изтичане/тъй като сме с паспорти/ми изписа 31.12.2150,а всъщност изтичат 05.04.2021г.
Помагайте-как мога да коригирам,ще имаме ли проблем ,към кого да се обърна,?????

Общи условия

Активация на акаунт