Плюсове и минуси на кварталите в София - 3

• 45 497
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Приятното прекарване в южния парк е като отварянето на прозорците ако живееш на булевард - сутрин до 7 и вечер след 21.
Чудесно ще ни се получи ако повече хора мислят така Wink

# 571
Живея до парка и избягвам да го посещавам в празнични дни. В останалите дни е просто прекрасен, особено извън комерсиалната част.

Разбира се, че е така. Който не е пробвал, няма и как да знае Simple Smile

# 572
Мен не ме дразни толкова, че е претъпкано с хора, а всичките зарибявки за деца и продавачници. Как не разбраха, че в парка нямат място сергии, кафенета, понички, пуканки, атракциони. Все едно си на панаир. Отврат! Заимов същата цигания.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 10:25 от Дъждец

# 573
Мен не ме дразни толкова, че е претъпкано с хора, а всичките зарибявки за деца и продавачници. Как не разбраха, че в парка нямат място сергии, кафенета, понички, пуканки, атракциони. Все едно си на панаир. Отврат! Заимов същата цигания.

Мен точно това ми харесва. Южния парк е огромен и 7-8 кафета и няколко витрини за сладолед, пуканки и безалкохолни заемат физически супер минимална част от парка вероятно около 0,1 %, а е супер удобно след дълга разходка да седнеш да пиеш вода и кафе или да хапнеш сладолед.

# 574
И да скачаш на батут, да си купиш разни пластмасови джаджи, да минеш през  патетата с китайските наградки, да се возиш на люлеещи кончета, да ти мирише на мазни понички  през няколко метра и т.н. Такава цигания по парковете съм виждала само в България.

# 575
И да скачаш на батут, да си купиш разни пластмасови джаджи, да минеш през  патетата с китайските наградки, да се возиш на люлеещи кончета, да ти мирише на мазни понички  през няколко метра и т.н. Такава цигания по парковете съм виждала само в България.
Детето ми е скачало няколко пъти на батутите даже и понички е яло, но основно купуваме сладолед и след пълна обиколка на парка сядаме на кафе и вода. Пак повтарям парка е огромен и заетите с атракциони и кафета места са много малка част от него. P.S. Много по-добре е да видя на две места в парка батути отколкото да е пълно с цигани. Защото в Лондон и Париж може да няма батути в парковете, но е пълно с черни отрепки по-гадни и от нашите цигани.

# 576
Мизерия си е ЮП, от едно 10тина години вече. В общи линии вече само по-високите части на Витоша стават за разходка. Всичко останало зелено е мазало от хора и гюрултия.

# 577
Не е въпросът какво е яло и пило твоето дете или къде сядате, а дали общината трябва да позволява такава цигания да се намира в парка.  Едно заведение на главния вход-ок. Но всичко останало е гнус на н-та и мястото му не е в парк за отдих.

# 578
Казанлъшките понички са символ на българския туризъм. Няма посещавана забежителност, което да не ухае на тях. Очаквам скоро и на Рилските езера да отвори едно такова.

# 579
В Марбея също ги има, но с друго име и много често има опашки.

# 580
Начи и на Марбея е селяния.

# 581
Не е въпросът какво е яло и пило твоето дете или къде сядате, а дали общината трябва да позволява такава цигания да се намира в парка.  Едно заведение на главния вход-ок. Но всичко останало е гнус на н-та и мястото му не е в парк за отдих.
След като успяват да плащат огромните наеми явно правят големи обороти, което значи, че на много хора им харесва. При пазарната икономика е така. Като има търсене има и предлагане. Аналогично е и с имотите. Ако нямаше сериозно количество ново строителство при голямо търсене и малко предлагане цените щяха да са минимум двойни.

# 582
Начи и на Марбея е селяния.
С идването на маймуните в Европа навсякъде става по-зле. . P.S. Първия кадър е от преди няколко години. Тогава беше добре.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 14:31 от Анонимен

# 583
Ама то на много хора им харесва да се качват с коли в природните паркове, да си топят краката в Рилските езера, да си оставят боклука на Дендрариума, да карат коли в Морската, да застрояват паркове и пр. И това съвсем не значи, че е правилно. Сигурна съм, че ако отворят една кебапчийница на Окото, ще има голям наплив. Чалга културата лесно се котира.

# 584
Мен в парковете ме дразни липсата на тоалетна и паркинг.

Общи условия

Активация на акаунт