Препоръчайте интериорни врати - тема 2

• 134 936
  • 813
  •   1
Отговори
# 345
Изобщо не е неудобно. Качвам направо офертата. Там си пише кое колко е. Непрофилирана и с обикновени брави ще са по-евтини. Искайте си оферта. Жената е много любезна. Обаче сега нямат шоурум в София и ходихме до Плевен.

# 346
Много ви благодаря, наистина ще поискам оферта - май само от тях нямам такава. На мен много неприятно впечатление дотук ми направи отношението на някои фирми при запитване - или трудно се свързваш с тях по телефон и не могат да отговорят на въпроси, или изпращаш писмено запитване с конкретни размери, снимки и молба за оферта и ни вест, ни кост. От Porta Doors просто ми върнаха мейл, в който ми бяха дали линк към сайта и изречението -  "Разгледайте сайта ни". Ами, аз сигурно съм разгледала сайта, за да ви изпратя конкретно запитване с размери, модел от сайта, който съм харесала Grinning

Помрънках си малко, стига толкова. Надявам се скоро и аз да се похваля с поставени врати.

# 347
Жената е много любезна. Обаче сега нямат шоурум в София и ходихме до Плевен.
Казаха ли защо вече нямат шоурум в София?

# 348
Казаха, че на тези с които работят им дават отстъпка, но искат вратите да са на тези цени, на които продават и в Плевен, а представителите в София са си товарели цените отгоре. И понеже си е семеен бизнес и жената изглежда много съвестна това ги е подразнило и са оставили само търговеца в Пловдив. Тези които монтираха казаха, че те ще отварят магазин, но Ковид им е объркал плановете и са го отложили. Надяваше се, че до пролетта ще отворят.

# 349
Жената може да е свестна, но като не искат да им "товарят" или "разтоварват" цената, да си отворят собствен магазин. Иначе не могат да задължават други фирми да държат едни и същи цени. Забранено е.

# 350
Много странна обосновка за липсата на магазин/шоурум в София.
Колко клиенти биха пътували до провинция/Плевен за стоки, които се предлагат в изобилинен избор и в София. 🤨😃

# 351
Доста против икономическата логика, обаче има и такива хора. Важно, че вратите са им ок и явно не са останали без работа.

# 352
  • софия
Доста хора биха пътували, ако са си изпатили от псевдо фирми. Фирмите, които правят хубави и качествени врати са по-малко от пръстите на едната ръка.

# 353
Аз вече си поръчах врати и споделям подробности, които научих в процеса. Като за начало, цените, които гледаме в сайтовете, никога в крайна сметка не излизат толкова 😀 Често и служителите в шоурумите пропускат да споменат, че тези цени са за най-малкия размер каса, който почти никъде не се среща 😀 От тук цената се увеличава с минимум 80лв. Други неща, които често не са включени в цената, са:

- брава (започват от 25лв)
- монтаж (70лв за една врата, 50 за две и повече)
- розетка за заключване (10лв)
- качване на вратите до апартамента (10лв на брой)
- всякакви корекции, от типа подрязване, цепене,    по-големи первази, ако са необходими, и т.н
- демонтаж на стартите врати, ако не си ги махате вие (12лв на врата)
- остъкление - ако модела е в много разновидности, някои от които със стъкло, а други без, посочената цена е за базовия модел

При мен всички тези подробности увеличиха цената с около 150лв на врата + 85 за остъкление при базова цена от 300лв.
Срокът на доставка е 3-5 седмици, в зависимост от производителя.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 20:46 от caricia

# 354
Здравейте, предстой ми да слагам 5 интериорни врати в апартамент ново строителство в град Варна. Някой може ли да препоръча коя фирма да избера? Търся качество и коректност, а се начетох на много негативни коментари за всяка фирма
😁

# 355
  • Пловдив
Включвам се със отзив за вратите от Индоор . Вратите са прекрасни , спази се точно графика , момчето беше много точно. Но фирмата за монтаж - външна фирма с която работят  не препоръчвам. Така че ако си взимате от там врати си намерете друга фирма да ви ги монтира. Не ми се влиза в детайли , но още имам ядове с тях.

# 356
  • Пловдив
Скрит текст:
Включвам се със отзив за вратите от Индоор . Вратите са прекрасни , спази се точно графика , момчето беше много точно.
Но фирмата за монтаж - външна фирма с която работят  не препоръчвам. Така че ако си взимате от там врати си намерете друга фирма да ви ги монтира. Не ми се влиза в детайли , но още имам ядове с тях.
Така си умиват ръцете с тези "външни фирми" навсякъде. А всъщност, хич не са "външни". А пък за всяка стока, за да се поддържа гаранцията ѝ, има изисквания да се монтира от оторизиран представител. Знаят си калпавите монтажници и бягат по тъча ( почти всички фирми за врати в град Пловдив, а вероятно и навсякъде).

# 357
  • София
И до какъв извод се стига - Класен, Граде и Гама ниско качество, бюджетни, както случиш. Китайските и те по същия начин. Порта Доорс са ОК, Порта Нова - както случиш, но като цяло повече са отрицателните мения, Карабулев е ок, ама нямат шоуруум в София, Дорманн не, Диадорс и Добра идея са ок, Егостил, Алвия и Инос също стават, Златев не е ок. Добре ли обобщих?

# 358
  • Сред мелниците
Здравейте,
някой слагал ли е   външна врата на къща с ПВЦ панели ?
Основно ме интересува как изолира. Сигурност не търсим, защото сме с френски прозорци и който е решил ще влезе от всякъде.

# 359
  • Пловдив
Ако става въпрос за ПВЦ врата с термопанел,изолира добре.Доста по-добре от 90%от вратите на пазара.Читавите марки имат системи за врати с плосък праг,а термопанелът може да е  с различна дебелина.Тъмно сиво и черно изглежда най-добре,защото гуменото уплътнение не се вижда,тъй като е черно.

Общи условия

Активация на акаунт