Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Препоръчайте интериорни врати - тема 2

 • 66 905
 • 700
 •   1
Отговори
# 690
 • Мнения: 1 511
Не би трябвало ако са по вашите размери.

Вратите са вид мебел Simple Smile слагат се последни
И аз на това се надявам, ама ми е за пръв път и не знам какво да очаквам😀 благодаря за отговора.

# 691
 • Пловдив
 • Мнения: 656
Не би трябвало ако са по вашите размери.

Вратите са вид мебел Simple Smile слагат се последни
И аз на това се надявам, ама ми е за пръв път и не знам какво да очаквам😀 благодаря за отговора.
По-добре попитайте в офиса на фирмата какво да очаквате. Много е индивидуално, според вратите. Ако трябва да подрязват первазите, ще се вдигне прах. Но това може и на терасата , ако е достатъчно голяма , или на стълбищната площадка, за да не се праши вътре.

# 692
 • Мнения: 3 386
При нас ще има къртене при махането на вратите и след това като се поставят новите със сигурност ще има измазване около тях. Ще покрия мебелите, защото ще има прах

# 693
 • Мнения: 923
При нас ще има къртене при махането на вратите и след това като се поставят новите със сигурност ще има измазване около тях. Ще покрия мебелите, защото ще има прах
Подготовката и измазването е по-скоро преди да поставите новите каси, первази и накрая врати.

# 694
 • Мнения: 6 184
Ако старите врати се демонтират от бригадата, която ще монтира новите, не може да стане измазване преди...

Аз бих препоръчала, ако е възможно, внимателен демонтаж преди да дойде бригадата за монтажа на новите врати. Но остава рискът при замазването отворът да не е достатъчен и пак да се наложи къртене, за да влязат новите врати.

При смяна на прозорци в сграда старо строителство се оказа, че дограмата е фиксирана за клЕпетата (дървени трупчета, квадратни или паралелепипед с големина от половин единична тухла нагоре в тухления зид) с пирони с дължина 20 см. (на око една педя). И от фирмата хич не се постараха да са внимателни. И зейнаха дупки от 20-ина и повече см. на места. Замазвах лично дълго време тези дупки - с парчета тухли и хоросан, след това мазилка, шпакловка и т.н.

При смяната на балконски прозорец в по-нова сграда, но пак старо строителство сами си подготвихме свалянето с леко разхлабване/издълбаване на пироните/винтове, с които старата дограма беше фиксирана за клепетата. И пак в един момент бяха тръгнали с големия лост (нам-си-какъв крак) и големия чук да го играят като отряд на специалните сили, нахлуващ в жилище, но изврещях и се укротиха.

# 695
 • Мнения: 1 511
Няма стари врати за демонтаж, всичко е измазано и боядисано. Буквално чакаме само новите врати. Остава ми значи да се надявам да са взели правилни размери:)

# 696
 • Мнения: 6 184
В ново строителство без врати е едно, в старо строителство с врати за демонтаж е друго.

# 697
 • Мнения: 552
Има си мръсотия. И при нас нямаше врати, но слагат пяна, после режат. Дупчат за насрещниците.

# 698
 • близо под тепетата
 • Мнения: 610
Здравейте,
търсим вратиАбсолютно изчистени и сиви.За съжаление бързам и не бих искала да чакаме много.Няма ли по-голяма фирма,която да има няколко основни модела в наличности и после да ги боядисва в желания от клиента цвят.Зачетох се тук в периодите от 2-3 месеца и ми стана лошо.
Благодаря
Не знам за кой град става въпрос и колко броя, но ние си поръчахме при български производител. Имат фейсбук и Инстаграм ag_doors. Вратите ще са готови за около 25 работни дни. Има изчистени гладки врати, като ги боядисват в какъвто цвят си изберете от каталога им. Става въпрос за Пловдив, но имат обекти и в София. Предполагам, че често пътуват и могат на място да ви покажат мостри. Цехът им се намира в Куклен.

# 699
 • Мнения: 335
Здравейте!
Моля за мнение и препоръка! Интересувам се от входни блиндирани врати- изработка и монтаж- фирма, от която сте доволни/ работа, монтаж, коректност/. За гр.Враца. Може и на лични. Благодаря !

# 700
 • Мнения: 40
Доволни ли сте от входни врати Feri? Българско производство са. По-добри ли са от турските?

Общи условия

Активация на акаунт