Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 535
  • 738
  •   2
Отговори
# 255
  • София
Аз ползвам на Кюн. Фризьорката ми я дава. Някои номера се водят с по-високо покритие за бели коси.

# 256
А коя боя покрива бели коси?
Аз пробвах няколко пъти OLIA, но не останах доволна - не покрива добре, а каквото покрие, пада след второто измиване.
Сега ползвам L'OREAL Excellence и съм доволна. Покрива ми всички бели косми, не се отмива, виждат се израстналите бели в корените след 3-4 седмици.

# 257
Благодаря много!

# 258
  • София
Palette Deluxe на Шварцкопф със 7 масла

# 259
  • Пловдив
А при мен Олиа е много трайна. Това, че няма амоняк е допълнителен плюс.

# 260
  • Пловдив
Ползвам вече 3 пъти MM Beauti безамонячна  за 2,60 лв.По-доволна съм от нея в сравнение с Лореал, Палете, Оля,Саяс.

# 261
И аз съм доволна от ММ бюти, но и тя пада на втората седмица при мен, но поне не гори грам косата, иначе аз съм решила при следващото БС да поръчам от ЗР , имат не много скъпи, някаква италианска си харесах с оксидант +

# 262
Напоследък ползвам Велатон и съм много доволна, добро покритие, трайна. В Лили често е на промоция.

# 263
Аз от 2 години ползвам Велатон и съм много доволна за разлика от Палете и Гарниер. Велатон е на много по-ниска цена в Елитис от други магазини.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 07:18 от Leiny

# 264
  • София
Да питам вие дали сте решили този въпрос... Около краищата на устните ми забелязвам, че има леки бръчки, а и кожата там е по-тъмна. Как третирате зоната там?

# 265
Помня, че имаше навремето един крем на Орифлейм специално за зоната около устните. Купих си един път, не забелязах разлика. Може би ако се третира години наред, ще има ефект.

# 266
  • Стара Загора
За назолабиални ли говорим? Околоочните се мажат там, те са предназначени за тази зона. При мен серумите с хиалуронова киселина вършат много добра работа също. Вечер нанасям богати маски и преспивам с тях. Сутрин си отмивам, а кожата след някои е като напомпана. Blush Много подхранена и хидратирана се усеща. Ампулата на Нивеа стига за доста повече от седмица. Този месец е и намалена в Лили. Маската на Avon също е добра и икономична.

# 267
Скрит текст:
съдя по цените, че това е магазин за паралелен внос
в този, в който аз ходя, цените се сходни - финиши на пантен по 2-3 лв, "кенгурските" продукти на половина и по-евтини от тези в лили и т. н.
bubanka, ползвала ли си един и същ продукт от "chist dom" и от други магазини?
Аз днес ходих за първи път в него, за да видя продуктите на Aussie, но не посмях да взема - всички са "произведени в UK", а оригиналните са австралийски. В UK продават австралийски, тези в Лили също са такива.
Евтини са в "чист дом", но специално за косата и за тази марка не се осмелих да рискувам.
А какво е " паралелен внос"?  Embarassed

на пантен съм ползвала баласамите за коса от "чист дом" и от бг дрогерия - смятам, че са еднакви като качество
на aussie не съм, защото цените в лили ми идват една идея по-ниски от на някои профи продукти от сайтове - просто психологическата ми граница за цената на дрогериен продукт е доста по-ниска; ползвах хидратиращата маска, беше ми слаба за третираната коса, русалките у дома я харесаха, но техните коси не са боядисвани, т. е. за сега не смятам да купувам други продукти на марката

# 268

Много деликатен и приятен блясък.

# 269
  • при моите деца .....
Може ли да ми препоръчате хубав молив за вежди.

Общи условия

Активация на акаунт