Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета,тази ли е маската?

# 406
  • Deutschland
Мистик, не е, но и тази е добра. Ползвала съм я. Ето маската, която ползвам аз и Лабрекс и за която вероятно питаш. Маска+ ШП и балсам публикувам

# 407
  • Пловдив
Сетих се аз...ще я търся пак  Peace

# 408
Момичета , моля предложете очна Линия , подходяща за мазен клепач която да не се размазва .
Приемам и водоустойчива стига наистина да се задържи ‘

# 409
Момичета , моля предложете очна Линия , подходяща за мазен клепач която да не се размазва .

Еssence liquid ink - аз също съм с мазен клепач, при мен не се размазва и издържа цял ден (от 6 сутринта до 22 вечерта няма мърдане). Цветът е наситено черен, четката е мека, с косъм и е удобна за работа и най-важното за мен не се поврежда, защото с една на голън роуз имах такъв проблем, ставаше рошава. Давят я водоустойчива, но под душа с измиващ гел се чисти лесно.

# 410
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Golden Rose Dipliner

# 411
като стана дума за Голден Роуз много харесвам тази спирала. Вече трета си купувам и не мисля да я сменям . По нищо не отстъпва на скъпите спирали.

# 412
  • Бургас
Аз съм с мазен клепач и имам тази на супер прецизна писец-очна линия на есенс,но бих дала и съвет преди очната линия да се слага пудра на клепача,ако няма сенки,така е по-трудно размазването.

# 413
С тази писалка на Есенс успях да си сложа точно 3 пъти очна линия и изсъхна.  По-скоро самото връхче изсъхна и спря да рисува. Другата част от писеца си имаше туш.

# 414
  • Бургас
Аз я имам от около месец,ползвала съм я 5-6 пъти и е ОК,възможно е тази която си взела да е отваряна в магазина или да е застояла бройка,надявам се моята да е годна за използване за по-дълго време.

# 415
Доволна съм от този измивен гел на Balea. Гелообразна консистенция, по-скоро рядка. С малки частици, но в никакъв случай не са груби, усещат се нежно. Не се пени много. Избягвам твърде изсушаващи измивни средства /с комбинирана кожа съм/, но този не пресушава, дори и сега в по-хладно време. Икономичен е. Ползвам от началото на лятото, вече съм към края. Не успява да почиства грим. За мен не е минус, защото си премахвам грима с мицеларна вода. Купих го за 2.59 лв от ДМ. Мисля, че това му е редовната цена.

# 416
Доволна съм от този измивен гел на Balea. Гелообразна консистенция, по-скоро рядка. С малки частици, но в никакъв случай не са груби, усещат се нежно. Не се пени много. Избягвам твърде изсушаващи измивни средства /с комбинирана кожа съм/, но този не пресушава, дори и сега в по-хладно време. Икономичен е. Ползвам от началото на лятото, вече съм към края. Не успява да почиства грим. За мен не е минус, защото си премахвам грима с мицеларна вода. Купих го за 2.59 лв от ДМ. Мисля, че това му е редовната цена.

И аз съм доволна от този гел.

# 417
Да споделя и аз мнение за продуктите на Биотен - взех си серума и дневния крем от серията  Биотен МултиКолаген и съм доволна от хидратиращия ефект. Кожата си наистина я чувствам попълнена, гладка и много свежа. Нощният се въздържам да взема засега, защото съм с мазна кожа и не знам как ще ми се отрази. Вечер почиствам, слагам серума, а после дневния крем. Сутрин почиствам с мицеларна вода и пак серум и крем, или пък само серум. Изобщо серума хич не го пестя и слагам повече. Ползвам от същата марка мицеларна вода 3 в 1, и спациална за около очи.

За едно известно време тествах Виши и Лиерак - но не съм толкова доволна толкова от хидратиращия ефект (специално на Аквалия Термал), да не говорим, че цените на Биотен са без конкуренция.

Относно околоочните кремове. Взех два варианта на Балеа - един околоочен за тъмни кръгове и един серум, но не видях особен ефект. Сега ползвам на Евелин -  Ейдж Терапист. Не зная дали си внушвам, но с него определено се чувствам по-добре. Кожата под очите си я чувствам мека, нежна и добре овлажнена през целия ден. Набелязала съм си още един околоочен от марката Евелин - Супер Лифтинг концентрат. Ще пробвам и него. Взех си и един избелващ околочен на Регал с помпичка. Общо взето в последно време редувам тези двата.

Дали може ли да ми препоръчате околоочен крем с добър ефект върху подпухването сутрин и тъмните кръгове (моите не са толкова тъмни, колкото светлосини - имам светла кожа и се открояват доста - а това май няма оправяне) ? Понякога ползвам сутрин резенчета картоф под очите или зелен чай на ледени кубчета, но май няма голям ефект. Приемам всякакви съвети Simple Smile

# 418
Симпaтикония, не ти препоръчвaм околоочния нa Евелин супер лифтинг концентрaт. Общо взето нищо не върши. Виж, ролончето от хиaлурон сериятa е достa добро, него смело могa дa ти го похвaля. То е гелообрaзно, течно, но ефект имa.
Опитaй и околоочните нa Ревюел, добри сa.
Зa тъмни кръгове обaче не знaм лек. Поне зa пермaнентни. Инaче зa тaкивa от недоспивaне, тежки вечери, плaч, уморa и подпухвaне, гореспоменaтите/евелинския и ревюелските/ вършaт достa добрa рaботa.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 00:17 от Джаста Праста

# 419
  • София
Джаста Праста,
Този ли препоръчваш на Евелин:
А от Ревюел кой?
И въобще къде купувате продуктите на Евелин и на Ревюел. Разгледах подробно сайта на Евелин, има интересни продукти и за тяло, та къде бих могла да ги видя?

Общи условия

Активация на акаунт