Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
За Нивеа съм на същото мнение, на Хималая много добре хидратират и няма нужда от често нанасяне,но са по-сухи, не мазнеят,таа че , ако човек е свикнал с мазни може в началото да не му харесат. Аз почти целогодишно си ползвам разни разновидности на балвйските.
100% съм съгласна с това.

# 556
Тези балсамчета на Хималая има ли ги в ДМ ,Лили или в Кауфланд?

# 557
  • София
Аз от някаква аптека го взех, би трябвало и в Лили/ДМ да ги има. На доста места съм ги мяркала, всъщност.

# 558
  • София
Околоочните кремове с каква цел са? Моментно решаване на разни проблеми като торбички, тъмни кръгове или дългосрочно, срещу характерните бръчки около очите?
Към момента нямам никакви проблеми със зоната около очите, което не ми пречи да имам крем, за който прочетох в лидълската тема, че е хубав Joy  Почти винаги обаче просто забравям да го слагам.

# 559
Юсерин не е сух, но не е и мазен. Мек е, за мен е идеален като консистенция, не лъщи на усните, стои матово, като в същото време хидратира и подхранва. Миналата зима само той ме спаси и от тогава не го заменям.

На алверде с невен е по-мазен, има си лъщене, но също много добре подхранва.

От Хималая изобщо не съм доволна, много сух и твърд, трябва да мина 5-6 пъти, че да остане нещо на устните.

За Нивеа съм съгласна с другите мнения, и друг път съм писала, че колкото повече се нанасят, толкова по - бързо изсъхват устните. Четох някъде, че това е заради състава им, по - точно synthetic wax, която просто замаскира отвън и не подхранва в дълбочина устните. Не знам до колко е вярно, но е факт че изсъхват много по-бързо, отколкото с останалите балсами.

# 560
  • Deutschland
Това ли е балсама на Балеа в лилаво или има и друг 🤔 Блистекса ми свърши, искам нещо различно в момента. Държа на хидратация и аромат

# 561
Юсерин не е сух, но не е и мазен. Мек е, за мен е идеален като консистенция, не лъщи на усните, стои матово, като в същото време хидратира и подхранва. Миналата зима само той ме спаси и от тогава не го заменям.

На алверде с невен е по-мазен, има си лъщене, но също много добре подхранва.

От Хималая изобщо не съм доволна, много сух и твърд, трябва да мина 5-6 пъти, че да остане нещо на устните.

За Нивеа съм съгласна с другите мнения, и друг път съм писала, че колкото повече се нанасят, толкова по - бързо изсъхват устните. Четох някъде, че това е заради състава им, по - точно synthetic wax, която просто замаскира отвън и не подхранва в дълбочина устните. Не знам до колко е вярно, но е факт че изсъхват много по-бързо, отколкото с останалите балсами.

Съгласна съм с всичко на 100%. Само ще добавя - наскоро си взех балсам на Нивеа с ванилия, няма такава гадост, мазен, непопиващ, на фона на останалите Нивейски балсами този е най-несполучливият. Тези в кутийки са с доста атрактивен дизайн, но са супер нехигиенични и отново некачествени.

# 562
За кой от балсамите на Хималая говорите, че е сух ? Аз имам този с какао и е много мазен, но не го ползвам, защото ми мирише на мед, а не обичам. Но мисля, че е перфектен за хора, които харесват мазни балсами с такъв мирис.

# 563
  • Стара Загора
Заради хвалби тук във форума и аз веднъж си взех балсама на Хималая с какаово масло - ами супер сух беше и нанасянето беше много трудно. Чудех се какво толкова му харесват. Изразходих го и втори път не съм купувала.
Взех си и на Хималая с ягода - също доста твърд стик и в себе си все едно има други също твърди части, не стои еднороден.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 09:16 от ❇Sisi_91❇

# 564
  • Пловдив
Аз пък съм много доволна от този балсам за устни. Мазничко стои на устните и като попие по някое време не ми изсъхват устните, както става, когато ползвам на Нивея белия балсам.

# 565
Някой има ли отзиви за дневния крем на ниевея, urban detox

# 566
Аз имам нощния. Хубав е, лек, на мен не ми лепне и ми върши работа.
Но за дневния от серията съм чела само негативни мнения, лепнещ, не попиващ.
Обаче нямам лични впечатления от него и не мога да дам адекватен отзив.

# 567
Аз имам нощния. Хубав е, лек, на мен не ми лепне и ми върши работа.
Но за дневния от серията съм чела само негативни мнения, лепнещ, не попиващ.
Обаче нямам лични впечатления от него и не мога да дам адекватен отзив.

Една позната сподели, че лекар дерматолог и го бил изписал, имала проблем с пигментни петна, досега изпозлвала друг крем и допълнително се мажела с 50 фактор слънцезащита, но и казала, че с високата защита още повече се засилват петната.

# 568
Миналата зима устните ми се изсушиха и напукаха болезнено. Нещото, което ми помогна, беше балсамчето на Оriflame Нежна грижа. Предлагат го с различни аромати. Недостатък е това, че трябва да се нанася с пръсти и не е удобен за използване навън.

# 569
Не останах доволна от този крем, не попива бързо, но все пак си е до кожа. Като цяло не ми харесват кремовете на Нивеа.

Общи условия

Активация на акаунт