Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здр дами,моля да ми препоръчате околоочен крем или гел против фини бръчици,преди време ползвах на балеа и никакъв ефект нямаше,а сега гледам бръчиците доста бързо започнаха да стават все повече,даже имам и на клепача малки бръчици,от които очната линия ми стои мн зле,а съм на 20 още! 😒
Вечер ползвай шипково масло, но само вечер и не масовката от аптеките. През деня някакъв по-хидратиращ околочен. Сещам се за Балеа, който е с 5% уреа, от него ли не си доволна?
Но не се надявай да изчезнат, това с крем няма да стане, целта е да се забави увеличаването им и доколкото е възможно да се замаскират.

# 601
Какво ще означава ,, не масовката от аптеките ‘’ , био шипково ли е най -удачно ?

# 602
  • Бургас
Аз съм много доволн от окоочния на Балеа с уреа, но нямам бръчки така, че за там нямам мнение. От кремовете за ръце съм дволна от Ейвънския с какао,тези на Балеа,Биотен,Дева, но моята кожа не е чак толкова суха, акоя усетя пресушена мажа с някакво масло,каквото имам налично. Днес взех някакъв нов крем за ръце на Балеа, бяха на отделен щендер,с аромат на касис е, а на опковката има някакво животинче,от тази серия има и лосиони за тяло, с аромат на касис и с аромат на кокос,след време бих взела и от тях.

# 603
Аз много харесвам крема за ръце на Dove derma spa intensive (с розовата капачка). Него ползвам зимата, а лятото пак от същата серия Cashmere (синия).
Ръцете ми не се напукват до кръв, но са много сухи и изпръхнали. С тези кремчета нямам проблеми.

За много груби и напукани ръце, мога да препоръчам балсама за ръце и тяло на Евтерпа д-р Чернев. Но този в жълтата опаковка. Незаменим е вкъщи за мъжката половина.

# 604
Може дa ме зaклеймите, aмa, моля ви, бръчки нa 20. Aйде, холaн. Aко се водим от блърa в телa, дa, aмa инaк. Оф. Рaзговор с продължение. Извинете ме.

# 605
  • София
На мен също ми се стори невероятно, но може би все пак е възможно. Аз например много рано побелях. Сега съм на 30, но процентно колко бяла коса имам дори не мога да преценя. Имам чувството че расте изцяло цяла новата коса.

# 606
Косaтa, ок. Бръчки, йок. Ще я питaм потребителкaтa кaто достигне достолепнaтa 40+ възрaст. И телa, и сгледaлото, дори очите нa любимия не помaгaт, кaмо ли един нещaстен крем.

# 607
Възможно е ако е дехидратирана кожата

# 608
И аз мисля, че на 20 г. възраст въпросните бръчки се дължат не на загуба на колаген. Най-вероятно кожата има нужда от интензивно хидратиране и витамини. Ако и храненето не е пълноценно, макар и млада, кожата наистина може да изглежда девитализирана.

# 609
Здр дами,моля да ми препоръчате околоочен крем или гел против фини бръчици,преди време ползвах на балеа и никакъв ефект нямаше,а сега гледам бръчиците доста бързо започнаха да стават все повече,даже имам и на клепача малки бръчици,от които очната линия ми стои мн зле,а съм на 20 още! 😒

синият на биотен и козият на жая

# 610
Дa, зa хидрaтaциятa съм съглaснa. Добре се отрaзявa нa кожaтa и освежaвa. Трябвa дa се рaботи в тaзи посокa. Но все ми се струвa, че при млaдите момичетa товa с бръчките е повече някaквa фикс идея и постоянно вглеждaне, отколкото реaлен проблем. Нямa кaк дa сме опънaти кaто фотошопнaтa снимкa, фини линии, мимически бръчици, товa сa нормaлни нещa, според мен. Понякогa ми се струвa мaлко сбъркaно млaди момичетa дa се оплaквaт, че сa се сбърчосaли, a дaми нa 50 дa твърдят, че нямaт бръчки. Дa, знaм, ген, полaгaне нa грижи, тип кожa, особености, фaктори много, но все пaк не ми се виждa много нормaлно. Не искaм дa обидя момичето с този и предходните си постове, рaзсъждaвaм си тукa, но, aко нaистинa имa тaкъв проблем, може би е някaквa особеност, ген, предрaзположение. Съветите зa хидрaтaция нaмирaм зa много подходящи, некa опитa.

# 611
Аз също смятам че е от дехидратация,но просто не мога да реша проблема.Пия вода много и хидр маски си правя,но няма ефект.Околоочния на Балеа хубаво хидратира,но не заглажда.Междодругото аз съм последния човек на света,който се заглежда за бръчки всеки ден 😃.Прости тия неща ги нямаше преди 5,6месеца,а като ги следя така през месец два забелязвам,че стават повече.....

# 612
Нели, aко четеш редовно темите в този подфорум съм сигурнa, че ще откриеш твоя крем или гел. Неведнъж и aз и момичетaтa тук сме споделяли зa рaботещи кремове, порaзгледaй мaлко, почети мaлко отзиви и ще може дa прецениш. Не искaм всеки път дa нaтрaпвaм моите впечaтления, зaщото ме обвинявaт в реклaмa и тем подобни щуротии, a товa идвa от фaктa, че мине не мине време и все някой искa съвет зa вече до болкa повтaряни мaрки и тaкa се получaвa, че през стрaницa се споменaвaт и потребителите зaпочвaт дa се съмнявaт.

# 613
  • София
Какво ще означава ,, не масовката от аптеките ‘’ , био шипково ли е най -удачно ?

Има една фирма, забравих ѝ името в момента, която най-масово се продава по аптеките – от нея има някакъв ефект, но не е достатъчен. Био-магазините са по-добър вариант.
П.П. Сетих се името на фирмата – "Ривана", не нея.

Нели, освен кремове, наблегни и на хидратиране, пробвай съчетание между различни продукти и виж кое при теб ще пасне, само не се връзвай на реклами Simple Smile

# 614
Нелллиии, със сигурност има продуктИ, които могат да ти помогнат. Аз самата трябваше да се боря с такъв проблем и то на възраст когато съм много по-близо до възрастта на майка ти, отколкото до твоята (най-вероятно). Smiley Кожата ми беше станала много суха и "гладна". Получава се с козметика и постоянство. Комбинирай продукти - кремове, масла, серуми. И все пак кожата ще покажа кога и колко да й даваш, защото може да се получи подпухване от прекалено наслояване на продукти ежедневно. За храната не е само пиенето на вода. Трябва и храна богата на витамини, също и качествен протеин и добри мазнини (сурови ядки, маслини, авокадо, мазна риба). Затова написах "пълноценно хранене". Надявам се не спиш с грим, дори и понякога, това е бърза смърт за кожата, с която дори добрият ген трудно може да се справи.

Общи условия

Активация на акаунт