Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 518
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • в огледалото на живота
че са по 1евро нещата им и са категоризирани като долнопробни,
Категоризирани от кого - от теб и сестра ти. Окей, за вас може и да са такива, но да се обобщава за цели държави, че са категоризирали даден продукт като боклук, ето това вече звучи нелепо.
Щом ви е толкова неприятно и съмнително споменаването на дадена марка, която е марка като всяка друга, повече дума няма да кажа и няма да отговарям на питания на момичета свързани с тази марка. Не знам защо такова вглеждане и съмнение се породи, но и не искам да знам. Просто спирам по тази тема и дано да сте доволни и спокойни. Веднъж се зарекох, но сега ще си спазя обещанието. Явно, човек все пак не може свободно да изрази мнението и впечатленията си.

Повече няма да влизам в излишни дискусии за несъществуващи пропаганди. Приключих темата, въпроса и всичко останало. Само мир да има и спокойствие.
Хей,момиче на мен си ми много полезна!
Я го карай по-неглиже и не обръщай внимание на негативни постове🙋

# 136
Джаста, в Бгмама е пълно с хора, които търсят конспирация във всеки пост.
Аз ти благодаря, че споделяш с нас! Kissing Heart
Който има проблем, мисля че може да подминава постовете?

# 137
Така е и в UK. Шампоани и душгелове на Dove и Palmolive са между 1.00 и 1.30 паунда. Четворка Dove сапуни са 2-3 паунда. Спрейовете на Gliss Kur съм ги купувала на около 2 паунда. Кремове на Лореал и прочие не повече от 5-6 паунда. Стиковете и дезодорантите на Garnier са по 1.25-1.60 паунда. Сигурно и те са боклуци... нали са евтини... Много ме кефи като лепнете етикет евтин и нееее, не става. Не съм ползвала още Ревюел, но съм ползвала други евтини марки и са били сто пъти по-добри от други. И от скъпо, и от евтино съм патила. Просто ви е яд, че сте си си купили марката и не ви е подействала както сте очаквали. Коси, кожа, нокти... на всеки различно му действа. Един купи, втори купи и тръгва веригата. И аз така бях накупила много неща на Балеа, но на мен или не ми подействаха добре, или не правеха нищо. Някои неща подарих, други изхабих по друг начин, трети още залежават. Случва се. Проба - грешка докато се намери подходящия продукт.

# 138
Аз написах реално мнението си - описах кои продукти съм купила и какво не ми харесва в тях. Не смятам, че Джаста Праста прави реклама - вероятно има по-голям достъп до Елитис и успява да купи по-добри неща. Ако намеря на евтина цена някои от по-скъпите им кремове, вероятно пак ще опитам, но това, което купих не ми хареса.

# 139
  • Стара Загора
Аз напоследък съм всеки ден в ДМ, хаха. Последните ми попадения са точно препоръчани от форума. Намерих си случайно храната за коса на Гарние, намалена от 9.99 на 7.75.
В момента маските са намалени, но цената не е 7,75 лв., а си струват около 9,90 лв. (не помня колко точно бяха стотинките) Rolling Eyes

# 140
Аз и слагам малко на крайчетата кокосово масло и по- бива работата. Към момента не съм намерила шампоан, който да помага за тази работа. Слагам и маски вече от мойте, ама не съм сигурна дали не и е рано. Вие какво мислите (на 6,5 г е)?
Някой моля да препоръча и кремче за ръце, че малко да застудее и направо почват да се лющят, чак в големия студ на рани стават.

Мирише страхотно и попива невероятно бързо,но определено има ефект.Препоръчвам го горещо тия дни на кой ли не😋😋😋😋
Страхотен е!

# 141
Не разбирам защо се съобразявате с мнението на някакви дами, които се заяждат. На мнозинството тук вашето мнение и съвети са от изключително голяма полза и не виждам защо им обръщате внимание. А не е ли по- добре те да спрат да коментират по въпроса. Такава е темата, за бюджетните продукти, Джаста Праста и такива коментира, т.е. е по темата. Другото е излишно. Всеки с кожата си и всеки се повлиява по различен начин. За това хора и мнения различни. Дано не спре да пише тук. Жалко, ако е стане така.

Купих  и аз крем на Биотен, но този го нямаше в Лили, ще взема и този, който сте ми препоръчали също. САмо да го намеря. Купих си и балсам на Блистекс (също нямаше SOS и взех един друг в тубичка), и Хималая, също по ваши препоръки. Дано да са добри заместители. Много беше обрано. Храната за коса си взех тази с макадамия, че другите не са за мойта коса и беше с 25% намалена наистина- 9,69 мисля беше. Ако има нещо уау от продуктите- ще споделя!

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 14:08 от parusheva

# 142
Момичета, някой виждал ли е le petit marseillais балсам за устни по нашите дрогерии, взех случайно , че устните ми бяха в кръв направо и за един ден се оправиха , много съм доволна’

# 143
Препоръчайте ми термозащитен крем за коса, който да не утежнява и слепва косата. И да питам, на цялата коса ли нанасята или само по дължините?

# 144
Аз упорито отказвам да вярвам в конспирации и като кон с капаци си купих няколко продукта на Ревюел, за които сега ще искам мнение Sweat Smile
1. Маска за коса със затоплящ ефект
2. Шампоан за коса с кератин
3. Детокс скраб за лице с охлаждащ ефект
Благодаря предварително на всички, изказали положителни или негативни мнения Grin

# 145
Аз напоследък съм всеки ден в ДМ, хаха. Последните ми попадения са точно препоръчани от форума. Намерих си случайно храната за коса на Гарние, намалена от 9.99 на 7.75.
В момента маските са намалени, но цената не е 7,75 лв., а си струват около 9,90 лв. (не помня колко точно бяха стотинките) Rolling Eyes

ако някъде са на по-малко от 8 лв., казвайте, моля! Smile
моята у дома девойките ми почти я свършиха

# 146
  • Шумен
Цените в България на продукти от типа дрогериен са завишени минимум веднъж. DM е дрогерия, която е доста евтина в Австрия и Германия, живеещите там  могат да го потвърдят.Така че цената не винаги е гаранция за нещо си...Темата е изключително полезна с мненията, давани в нея и на когото нещо не му изглежда както трябва, просто да не влиза или да подминава коментари.

# 147
  • София
Цените в България на продукти от типа дрогериен са завишени минимум веднъж. DM е дрогерия, която е доста евтина в Австрия и Германия, живеещите там  могат да го потвърдят.Така че цената не винаги е гаранция за нещо си...Темата е изключително полезна с мненията, давани в нея и на когото нещо не му изглежда както трябва, просто да не влиза или да подминава коментари.
Има нещо такова, да. Не знам дали е 100%, но определно са по-надути.

# 148
Вие калкулирате ли транспорта до БГ в цените?

# 149
Хаха, отдалечени сме и сме по-богати, затова плащаме двойно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт