Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 473
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
В брошурата на Лили не пише цената на серума на Биотен, а само намаление с до - 31% на техните продукти.  Гледам го в онлайн аптеката на Ремедиум - 6.41 лв.

# 121
  • Deutschland
Егати намаленията в Кауфланд. Дав 5.69, Фа 5.39 а тука вторите ги купувам за центове. Дав са 1.25 €.
Въпрос имам. Какъв шампоан да купя на двегодишната ми госпожица, на която краищата на косата й се заплитат ужасно? Не дава да я среша изобщо. Досега ползвах Хип с балсам в него, без балсам, Бюбхен, нооо ефект никакъв.

# 122
Дами, мнения за лек некомедогенен дневен крем и околоочен крем? Ползвах на Балеа с Aqua и околоочен с алое, но не съм доволна. Все едно се мажех с лидълския дневен, а е по-евтин. От всичко, което съм ползвала на Балеа, само пяната им за лице ми харесва.

# 123
В брошурата на Лили не пише, но серума и двата крема с колаген са на цена 7.09лв проверено днес в магазина. В Ремедиум са по-евтини, аз взех от там, че пазарувах и други неща.

Някой има ли отзиви за озаряващия хидратиращ фдт на Лумене?? В нашето Лили го нямаше, но ако си заслужава ще ходя да го търся.

# 124
ЗЛОДЕИДА, крема си купих днес от ДМ. Не съм го ползвала още, но ползвам хидрстиращия серум и е най прекрасното нещо, което съм си слагала. Моята кожа е супер суха и ми се отразява чудесно

# 125
  • Gone with the wind
Фрау, моята рошла успявах да я разресвам само с масло, ни шампоани, ни балсами, ни нищо друго не помагаше. И виж дали не са й за подстригване крайчетата, при моята ми правеше впечатление, че ако са поизтънели се заплита повече.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 07:45 от ku4o

# 126
Аз за лесно разресване ползвам спрей Gliss на Schwarzkopf. Сестра ми го използва от 7-8-годишна, но не знам дали е подходящ за двегодишно дете.

# 127
Благодаря, petyovaa! Мислех да пълня кошницата в Ремедиум да докарам безплатна доставка, но ще се разходя до Лили.

# 128
Аз и слагам малко на крайчетата кокосово масло и по- бива работата. Към момента не съм намерила шампоан, който да помага за тази работа. Слагам и маски вече от мойте, ама не съм сигурна дали не и е рано. Вие какво мислите (на 6,5 г е)?
Някой моля да препоръча и кремче за ръце, че малко да застудее и направо почват да се лющят, чак в големия студ на рани стават.

# 129
Мазане с масло от карите.(шии)

# 130
Благодаря! Много трудно попива и всичко става мазало с това масло от карите, инъче е добър вариант, но ми се иска да е по-хидратиращо може би. Или освен него да редувам и нещо с хидратация/

# 131
  • русе
Аз и слагам малко на крайчетата кокосово масло и по- бива работата. Към момента не съм намерила шампоан, който да помага за тази работа. Слагам и маски вече от мойте, ама не съм сигурна дали не и е рано. Вие какво мислите (на 6,5 г е)?
Някой моля да препоръча и кремче за ръце, че малко да застудее и направо почват да се лющят, чак в големия студ на рани стават.

Мирише страхотно и попива невероятно бързо,но определено има ефект.Препоръчвам го горещо тия дни на кой ли не😋😋😋😋

# 132
На хората им прави впечатление за реклама (За ревуел), както и на мен тъй като съм изпробвала няколко техни неща и заключението ми е, че са пълен боклук. В Испания сестра ми каза, че са по 1евро нещата им и са категоризирани като долнопробни, така, че постоянните хвалебствия звучат нелепо и водят до тези изводи.

# 133
  • Deutschland
Повечето от нещата, които в България са скъпи, тук в Германия са по едно, две евро. Става въпрос за Дав, Фа, продукти на Есънс и др. от ДМ и дрогериите. Нивеа душ-гелове и лосиони също. Значи ли, че са боклук? За мен цената не определя качеството.

# 134
че са по 1евро нещата им и са категоризирани като долнопробни,
Категоризирани от кого - от теб и сестра ти. Окей, за вас може и да са такива, но да се обобщава за цели държави, че са категоризирали даден продукт като боклук, ето това вече звучи нелепо.
Щом ви е толкова неприятно и съмнително споменаването на дадена марка, която е марка като всяка друга, повече дума няма да кажа и няма да отговарям на питания на момичета свързани с тази марка. Не знам защо такова вглеждане и съмнение се породи, но и не искам да знам. Просто спирам по тази тема и дано да сте доволни и спокойни. Веднъж се зарекох, но сега ще си спазя обещанието. Явно, човек все пак не може свободно да изрази мнението и впечатленията си.

Повече няма да влизам в излишни дискусии за несъществуващи пропаганди. Приключих темата, въпроса и всичко останало. Само мир да има и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт