Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
С-т-р-а-х-о-т-н-и средно големи овални тампони за почистване на лице на Pom-Pon открих,2 лева,40бр.,100% памук,пришити отстрани,не драскат,не се развличат Heart

PELLI, тези ли са? Че в момента ползвам едни, дето.......пилинг не ми трябва, хубаво стържат. Simple Smile bouquet
Да!Само че моите са 40бр.,пак са ме ошушкали Grinning

# 376
Скрит текст:
С-т-р-а-х-о-т-н-и средно големи овални тампони за почистване на лице на Pom-Pon открих,2 лева,40бр.,100% памук,пришити отстрани,не драскат,не се развличат Heart

PELLI, тези ли са? Че в момента ползвам едни, дето.......пилинг не ми трябва, хубаво стържат. Simple Smile bouquet

Щото цените не е ясно как се определят. Поне ще знам какво да търся. Peace bouquet

# 377
  • русе
Скрит текст:

Щото цените не е ясно как се определят. Поне ще знам какво да търся. Peace bouquet
От къде ги купувате?

# 378
Аз ги намерих в аптека.
Но и онлайн бих поръчала,ако не ги откривам.

# 379
Скрит текст:
Честото миене, особено през ден спомага за по-бързото омазняване на косата. Използването на шампоани за мазна коса мисля, че пресушава скалпа и той "бърза" да произведе себум. Разредете миенето, ползвайте шампоан за нормална коса. Дайте време и толеранс на скалпа и косата да свикнат с новата "ситуация". Така омазняването може да се нормализира. Бавно става, отнема месеци. Това от личен опит го казвам. Отвара от коприва, от розмарин и канела също могат при редовна употреба и мазане да помогнат.
Сух шампоан ползвам един път в седмицата. Като знам, че ще мога вечерта да я измия.Четох някъде, че прекомерното му задържане върху скалпа може да запуши космените фоликули и да предизвика косопад. Не знам до колко е вярно, но не ми се и рискува.

Да, знам я тази схема. С мама сме я правили.. Тя като си правеше косата с някоя отвара и мен дърпаше да ме прави. От шампоаните за нормално коса няма шанс да си измия косата. Седи на клечки... Лятото мога да мина да я мия през 3 дни, но не и зимата. За мен честотата на миенето е според нуждите на косата. А и всъщност повече вреди да се изплаква с гореща вода и да се суши с сешоар. Благодаря все пак за съвета. Иначе съм съгласна с болдното. Не мога да си представя да преспя със сухия шампоан.

# 380
Аз харесвам тампоните за премахване на грим от Лидл.
Доволна съм и от серията за лице на Билка Мавруд. Ползвала съм флуида и крема, а също и тоалетното мляко.

# 381
Мия си косата 2 пъти в седмицата. Така съм я "научила". Дълга е доста и гъста. Сухия шампоан използвам мноого рядко, само в спешни случаи и вечерта задължително мия косата. Доволна съм от Батист за кестенява коса.
Колкото по-често се мие, толкова по-бързо се омазнява, защото свиква. А шампоаните за мазна коса, само я омазняват по-бързо. И през това съм минала, за съжаление.

П.с. от прекалено ползване на сух шампоан имах период, в който ми излезе пърхут. Така че, по добре миене и сушене, вместо често сух шампоан.

# 382
да похваля няколко продукта на Revuele
Скрит текст:

след хубаво почистване със скраба и нанасяне на маската забелязах, че доста от черните точни ги нямаше, порите бяха свити, а белезите от пъпчици по-слабо забележими.
Скрит текст:

доволно се представят - няма омазняване и т.н

матира, но мирише малко странно и го ползвам рядко

# 383
Аз пък все още не мога да открия моята термо защита. Frowning1 Довършвам един не много евтин продукт, макар и много икономичен, на Напура, но никаква работа не върши според мен. След като изсуша със сешоар, косата ми става някак си вяла, разхвърчана, прекалено мека за каквото и да е стилизиране, и в същото време със сухи на допир краища. Смата коса не е жива, а изглежда прегоряла, не мога да прокарам пръсти без да запецне някъде. Отчитам се за кристалите на Виктория бюти- с една идея по- лесно оформяне на краищата, с не много дълготраен ефект, и толкоз. Залагах много надежда в тях.
И спрей за обем в корените търся. Довършвам такъв спрей на Маракеш в момента. И то, само защото се люснах прилична сума. Само аромата е 6, нищо друго, пък той се изпарява при самото сушене. Абе... пълна смехория.
А наистина ми трябват такива качествени продукти. Дала съм пари за косата си, а накрая нищо. Аз затова съм и в тази тема. А докато не ги намеря ходя с вързана коса. Което, в допълнение на темата за мазните корени- страшно много засилва омазняването в корена. Ако съм вързана- 2 дена е добре и то със зор, ако я нося пусната- 3, че и към 4 отива. Цигарения дим също много пречи. И за мазна коса да е, и за нормална коса да е шампоана- пак се омазнява, с скъп, и евтин, когато е причинено от състоянието на тялото, а не от външни фактори, можем само леко да подобрим, но не и да преборим проблема. Според мен.
Фрау, благодаря за отзива. Не знам кое е по- добре- да са ми сухи краищата, или да са ми мазни корените... Ще рискувам все пак. Може да го съчетая с редовния, ако усетя, че не е за всеки ден. Ще дам отзив.
Малеее, че дълго стана Relaxed

# 384
  • София
Привет момичета искам да похваля крема за крака на евелин с 25% уреа.
Един въпрос имам към тези които живеят в София,издирвам магазинче за козметика на ул.Щросмайер,много хвалено във форума?Моля за помощ за упътване до него.

# 385
И спрей за обем в корените търся. Довършвам такъв спрей на Маракеш в момента. И то, само защото се люснах прилична сума. Само аромата е 6, нищо друго, пък той се изпарява при самото сушене. Абе... пълна смехория.

Вчера ми дойде една пяна за обем в корените. Тук от форума ми препоръчаха Морския спрей на REF. В сайта има много продукти на марката като от стилизиращите им има голямо разнообразие. Моето се води спрей-пяна. Снощи за пръв път го пробвах и веднага имаше обем, но докато си легна косата ми пак се слепна. Обаче като станах днес имаше обем, повече от нормалният ми. Трябва да се пръска равномерно в корените, не само отгоре. На усещане косата ми е лека, а корените са мъничко сухи. Ароматът е уникален, бту. Доставката се позабави около 2 седмици, защото нямаха налична пяната. След това я получих по Еконт много бързо. За сега се държи добре, но ще си проличи дали си струва едва след няколко седмици поне.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 22:16 от mims3

# 386
Препоръчайте ми крем дълбокохидратиращ за фини линии. Кожата ми е ужасно суха. Взех похвалените тук капсулки зелени на Балея, но никакъв резултат не усещам на сутринта като хидратация..

# 387
  • Стара Загора
Привет момичета искам да похваля крема за крака на евелин с 25% уреа.
Един въпрос имам към тези които живеят в София,издирвам магазинче за козметика на ул.Щросмайер,много хвалено във форума?Моля за помощ за упътване до него.

За Тити ли става въпрос или за едно друго, което е залепено за един блок и до него правят палачинки? Тити леля ми каза, че са го затворили отдавна. Иначе, ако слезнеш на Константин Величков и тръгнеш по булеварда, продължаваш само направо като стигнеш ул. Скопие, не завиваш надясно за Кауфланд и малкото магазинче остава отдясно. Някой от София да помага, ако иде реч за друга парфюмерия. Blush

# 388
Mims, благодаря ти. Моля те, сподели после, дали е издържала теста. Grinning Сейфам си го.

# 389
Препоръчайте ми крем дълбокохидратиращ за фини линии. Кожата ми е ужасно суха. Взех похвалените тук капсулки зелени на Балея, но никакъв резултат не усещам на сутринта като хидратация..
Шипковия на Зоя, Микса нощен с хиурон и Йогурт оф България нощен антиейдж. И 3та според мен са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт