Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Ревюел съм взимала от Лили!

# 421
 В Елитис също продават Евелин и Ревюел. Даже в Елитис съм попадала на по-голям избор от Ревюел спрямо Лили (извън София).

# 422
  • София/Севлиево
Четейки тук за най-различните продукти за коса реших да взема шампоана и балсама с 3 вида глина на Лореал(за мазни корени и сухи краища).Воала-вече 3 ден косата ми изглежда така,сякаш току що съм я изкъпала-има лек обем в корените , а не се е слепнала,както обикновено.Но понеже използвам шампоан оцветител се чудя дали да взема и поддържаща цвета грижа(каквато обикновено ползвам) или да остана само с тази серия?

# 423
Теодора, ето този на Евелин препоръчвам, той е под формата на рол-он:

Околоочния от златната серия на Евелин също не е лош, бих казала доста приличен.
Скрит текст:

Ревюелските, които препоръчвам са от сериите Хидралифт и Мезодерм.
Скрит текст:

Гелообразни са.
Горните марки си ги купувам от Елитис.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 10:08 от Джаста Праста

# 424
  • Бургас
Четейки тук за най-различните продукти за коса реших да взема шампоана и балсама с 3 вида глина на Лореал(за мазни корени и сухи краища).Воала-вече 3 ден косата ми изглежда така,сякаш току що съм я изкъпала-има лек обем в корените , а не се е слепнала,както обикновено.Но понеже използвам шампоан оцветител се чудя дали да взема и поддържаща цвета грижа(каквато обикновено ползвам) или да остана само с тази серия?
Може ли снимка на този шампоан? Моля !

# 425
Искам да препоръчам серума на Ревюел. Страхотен е, комбинирам го с хидралифт крема на същата марка.

Взех си и от glow маските, пробвах розовата. Нищо особено. Оскуба ми целият мъх по лицето.

# 426
Искам да препоръчам серума на Ревюел. Страхотен е, комбинирам го с хидралифт крема на същата марка.

Взех си и от glow маските, пробвах розовата. Нищо особено. Оскуба ми целият мъх по лицето.

Кой серум точно? На стелажа имаше поне 4 различни.

# 427

На кой стелаж? Там, където бях, беше само един Simple Smile
Иначе за този говоря

# 428
  • София/Севлиево
Може ли снимка на този шампоан? Моля !

На Лореалския, или на оцветителя?Лореалския почти всяка вечер му върви реклама по ТВ, а оцветителя е на Виктория Бюти без амоняк.Сега съм в движение и не мога да снимам...

# 429
Мисля, че за този шампоан става въпрос. Стана ми любопитно и на мен кой е, та се разрових. Ще го пробвам и аз, мисля, че и преси е бил препоръчван.

# 430

На кой стелаж? Там, където бях, беше само един Simple Smile
Иначе за този говоря

На стелажа в магазина от който купих моя Simple Smile Има 3 или 4 различни. Моят е в жълта кутия.

# 431
  • София
Този шампоан разказа играта на косата ми. С мазни корени и сухи краища съм – с него корените не бяха зле, но краищата станаха като изгорени. Като цяло косата ми изглеждаше доста безжизнена, прекалено агресивен ми идваше.

# 432
  • София/Севлиево
Точно този е, взех и балсама, мислех и маска,но нямаше...Засега след 2 измивания косата ми е ок, но както казах все пак я и боядисвам и вероятно ще го редувам с някой за боядисана коса.

# 433
  • Шумен
Мисля, че за този шампоан става въпрос. Стана ми любопитно и на мен кой е, та се разрових. Ще го пробвам и аз, мисля, че и преси е бил препоръчван.

Това е балсамът. Но да, това е въпросният шампоан.

# 434
Може ли нещо да запитам за препоръчаните околоочни гелчета? Досега ползвах на Балея синия, хидратиращия околоочен крем. При първите нанасяния ми се стори супер ефекта, а отскоро сякаш просто нищо не върши. Проблема при мен е в подпухването, което е силно изразено. Само с това се боря. Може ли някой, който използва препоръчаното от Джаста гелче на Евелин и това на Ревюел да сподели как повлияват подпухването под очите?

Общи условия

Активация на акаунт