Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Бях купувала на майка ми околоочен на Жая. По спомен нещо към 5 лв мисля беше, при нея имаше видим ефект за торбичките (само дето не обича да ползва козметика... Sad )

# 436
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз ползвах серията на мазни корени и сухи краища на Лореал, но нямаше ефект при моите корени.

# 437
Kristaline, при мен евелинския рол-он и ревюелските гелове/особено хидралифта/ се справят доста прилично с подпухванията.

# 438
Момичета, някой да е ползвал козматиката на Dermiss на Farmona?
Видях я в Ремедиум и Лили.
https://www.beauty.store.bg/c/p-pc/id-15464/kozmetika-ot-seriata … ona-dermiss-.html

При тази козметика се следват стъпките, като при корейската козметика, затова са тези номера на опаковките.

# 439
За мен Хидралифт на Ревуел е най-добрият околоочен, на който съм попадала

# 440
Момичета, някой да е ползвал козматиката на Dermiss на Farmona?
..............................
При тази козметика се следват стъпките, като при корейската козметика, затова са тези номера на опаковките.
Не съм ползвала серията, но съм заинтригувана. Като ми понамалеят наличностите, което не знам кога ще стане, бих пробвала тази козметика. Тъкмо дотогава може да се чуят отзиви от ползвалите я и да се разбере доколко е сполучлива.

# 441
Тази серия я гледам от много време в Лили и Ремедиум, но все я подминавам. Иначе харесвам нещата на Фармона.

# 442
Момичета, да ви питам някой ползвал ли е продукти на Малинка и по - специално ФДТ? Вече две приятелки ми хвалят марката, но като вляза в техен магазин продуктите ми изглеждат точно като от магазин за левче и не мога да се пречупя? Иначе върху лицето на колежка ФДТ - а наистина изглежда много добре Simple Smile

# 443
  • Пловдив
За мен Хидралифт на Ревуел е най-добрият околоочен, на който съм попадала

А за мен околоочният Мезодерм на Ревюел е номер едно от всички ползвани досега околоочни кремове. Много се радвам, че го открих. Но пък Хидралифт не съм пробвала все още, купих си го през лятото, но още чака реда си. Обаче отскоро ползвам нощния Хидралифт и съм много доволна, на сутринта кожата ми е хидратирана, което не с всички кремове ми се получава.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 17:04 от marzeliva

# 444
Това му харесвам на бюджетните. Дано има наличности в Елитис и на двете гелчета. Купувам, тествам, сравнявам и избирам Simple Smile Благодаря на Джаста и другите!

# 445
Теодора, ето този на Евелин препоръчвам, той е под формата на рол-он:

Този рол-он не се произвежда вече. Актуалната опаковка е под формата на крем - някой го беше показал по-горе.

# 446
Момичета, да ви питам някой ползвал ли е продукти на Малинка и по - специално ФДТ? Вече две приятелки ми хвалят марката, но като вляза в техен магазин продуктите ми изглеждат точно като от магазин за левче и не мога да се пречупя? Иначе върху лицето на колежка ФДТ - а наистина изглежда много добре Simple Smile
Минавам всеки двн от там и не съм влизала никога. Май е италианска марка, но самата идея, че консултантките седят пред магазина и загояарят случайни хора, на мен ми е отблъскваща. Изключително много. Някой беше казал в лаковата тема, че не е доволен, но нищо повече не знам

# 447
Фло Aн, не знaм, aз го купувaх моя мисля минaлaтa годинa. Сегa не съм зaглеждaлa дaли го имa, сякaш ми се мернa нaскоро в Елитис, но не съм сигурнa. Aко сa го зaместили с крем не знaм доколко същия ще е с ефектa нa ролонa. Във вид нa ролон беше супер, много удобен и с охлaждaщ ефект зaрaди метaлното топченце.

# 448
  • Бургас
Ето, сега ме зарибихте и околоочен на Ревюел да купувам, сега ползвам околоочния на Балеа с урея и съм много доволна,овлажняващ и подхранващ е. От седмица ползвам серума на Ревюел с пептиди, който някой беше похвалил в темата,ами биотенския май ми харесва повече,но това е сигурно, защото бях свикнала с него, пък и нанасянето ми харесваше много, все едно извършвам някакъв специален ритуал с тази пипетка. :Д Серумчето на Ревюел не е лощшо,хидратира, но не прави чудеса,обаче пък е лек и компактен, става и за път.

# 449
  • София
На Балеа мъжкият околоочен рол-он е добър. Понякога сутрин съм с торбички, вадя от хладилника, слагам, и след 5 мин са изчезнали. Пише, че има Q10 и зелено кафе.

Общи условия

Активация на акаунт