Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 51

• 69 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Записвам се да следя чудесната тема и без това от известно време съм без работа и ще се радвам да намеря евтини продукти, който да вършат работа.

Не знам кое минава в графа евтини, ще се уча в движение,но ползвам на похваля Syoss salonplex серум за силно увредена коса. Мисля да пробвам и шампоана и другите продукти от серията. Около 5-6лв му е цената на промоция, но поне моята коса я преобразява, много съм доволна.

Друг любим продукт ми е измивания Билка с бяло грозде. Дали крема от серията е подходящ за мазна кожа? Писах и в друга тема, но тук при бюджетните ми е по добре. Препоръчаха ми Биотен хидратиращия.

# 451
Добре дошлa, Еленa оф Aвaлор.
Мисля, че сериятa с бяло грозде е по-лекa и би билa подходящa зa мaзнa кожa, но нямaм личен опит, зaщото не съм го ползвaлa, a и съм с нормaлнa към сухa кожa и търся кремове според нуждите ми. Определено сериятa с мaвруд е зa по сухa кожa, силно aромaтизирaн, много силно. В нaчaлото aромaтa ми допaдaше, но по едно време взе дa ми идвa нaтрaпчиво aромaтизирaн. Инaче бях доволнa от действието му и покривaше изисквaниятa ми, но е тежичкa тaзи серия. Естествено бях се сдобилa с цялaтa-дневен, нощен, тоaлетно мляко, крем зa ръце, но зaрaди aромaтa не повторих, мaкaр дa е хубaв, е обсебвaщо нaтрaпчив. Зaтовa съдя, че сериятa с бяло грозде ще е по-лекa и подходящa зa склонни към омaзнявaне кожи, но не съм сигурнa. Дaно се включaт момичетa ползвaли сериятa.

# 452
Аз използвам серията на Билка с бяло грозде - измиващия гел-скраб, серума и крема. Кожата ми е мазна в Т-зоната и суха по контура. В началото ползвах само гела и крема и кожата ми беше много добре. Взех си и серума и започна да ми се омазнява повече от обикновено, но мисля, че омазняването беше от ПМС, защото след този период пак всичко си е в нормата. Като цяло съм доволна. Решила съм след Билка да пробвам Биотен с хиалурон.
Някой по-назад в темата (май беше Джаста Праста, но не съм сигурна) беше писал, че не е хубаво да се ползва гел, скраб, серум и крем от една и съща серия и все се каня да попитам защо, та сега се сетих Grinning. Единственото ми обяснение е, че кожата привиква и няма да има ефект, но ми е интересно дали е така Thinking

# 453
На мен Биотен с хиалурон ми идва тежък, с много мазна кожа съм и лъснах веднага.

# 454
То и aз не знaм зaщо Stuck Out Tongue Winking Eye , тaкa бях челa някъде, но aз съм упоритa и кaто си нaбележa някоя серия не мирясвaм докaто не се сдобия с всичко от нея.

# 455
Момичета кажете някакво мазило против червени петна по кожата появили се може би от стискане на пъпчици или не знам и аз от какво.

# 456
Момичета кажете някакво мазило против червени петна по кожата появили се може би от стискане на пъпчици или не знам и аз от какво.
Повече инфо?

# 457
Аз ползвах съвсем до скоро Билка Мавруд - флуид, крем и тоалетното мляко, както и крема за ръце. Вярно, че е ароматизиран малко повече от колкото е необходимо за тези продукти, но иначе серията е добра за суха кожа като моята. Случайно взех да пробвам Биотен колаген...не е лош и не знам дали си въобразявам, но ми се струва, че дневния крем има  лек озаряващ ефект, което е чудесно. Обаче и той е парфюмиран доволно...

# 458
Повече инфо?
Ами по двете бузи имам такива зачервяванкя като пукнати капиляри са в средата,  а около тях кожата е розово червена. Не знам как са се появили, но си стоят отдавна, като почернея лятото стават лилави...

# 459
Някой по-назад в темата (май беше Джаста Праста, но не съм сигурна) беше писал, че не е хубаво да се ползва гел, скраб, серум и крем от една и съща серия и все се каня да попитам защо, та сега се сетих Grinning. Единственото ми обяснение е, че кожата привиква и няма да има ефект, но ми е интересно дали е така Thinking

по-скоро е обратното - производителите твърдят, че правят продуктите допълващи се и усилващи ефекта, когато се ползват заедно - склонна съм да повярвам на това твърдение, но като цяло мн рядко ползвам продуктите от една серия за всичко - или имам изостанали други неща, или не ми пасва всичко, или по принцип не ползвам всичко ....

# 460
От кой лосион против целулит на Евелине сте доволни?

# 461
От кой лосион против целулит на Евелине сте доволни?
Има една маска против целулит, която може да се ползва или като се намаже и се обвие с фолио за 15мин.,или се маже на тънък слой и се масажира. Иначе съм доволна от серума им против целулит, този в бялата тубичка със светлозелени надписи, с охлаждащ ефект.

# 462
  • * Under the stars *
Здравейте ! Искам да си взема ексфолиращи/пилинг чорапи , но не знам към коя марка да се насоча . Някакви препоръки имате ли ? Нещо , което наистина да върши работа .

# 463
Тези червени петна и капиляри не са ли Купероза, това си е за дерматолог. Има кремчета на Eucerin, бих опитала и Bariederm на URIAGE.

# 464
Здравейте ! Искам да си взема ексфолиращи/пилинг чорапи , но не знам към коя марка да се насоча . Някакви препоръки имате ли ? Нещо , което наистина да върши работа .
Аз съм ползвала тези и при мен свършиха перфектна работа, взех ги от ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт