Най-добрият приятел на момчето, което харесвам, ме харесва

• 3 710
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте! Пиша ви, защото съм поставена в ситуация, която ме мъчи и не знам какво да правя. Преди две седмици се запознах с момче, с което моментално се харесахме. Беше след дискотека, съвсем случайно се озовахме в една компания. Запознахме се, говорихме и усетих привличане, което съм сигурна, че и той усети. Същата вечер се запознах и с най-добрия му приятел, с него също имахме комуникация, оказа се, че живеем наблизо един от друг и си поделихме такси.
След два дни организирахме излизане и пак отидохме на дискотека около 15 човека, момчето, което харесвам и приятеля му също бяха там. Тази вечер с моят човек си говорихме още, опознахме се по-добре и наистина привличането се усещаше. Решихме да отидем някъде да ядем само двамата, но в момента, в които тръгнахме, приятелят му каза, че идва с нас и нямаше какво да направя, отидохме тримата, съответно аз пак си поделих такси с приятеля му.
На следващия ден аз моето момче (де да беше), приятелят му и още няколко човека организирахме разходка извън града. Прекарахме цял ден заедно, беше прекрасно. След това се върнахме в града и аз поканих всички вкъщи да вечеряме. Съгласиха се, всички отидохме в къщи. Започна да става късно и бяхме изморени, затова един по един всеки си тръгна само приятелят на моя човек не искаше да си ходи. Направих му 100 намека, но не се усещаше. Накрая заявих, че съм много изморена и отивам да се приготвям за лягане, той каза, че ще изпуши една цигара и като се върнах в хола след 10 мин., той спеше като пън на дивана. Бутнах го, не мърдаше, беше и подпиинал, нямаше събуждане. Затова се отказох, отидох си в спалнята, заключих се дори и си легнах. На сутринта като станах него го нямаше.
Същият ден ме намери в социалните мрежи и ми благодари за гостоприемството, извини се, че е заспал и започна да ми пише денонощтно като аз го игнорирах и продължавам до го игнорирам. Започна да ми обясява колко ме харесва и как има огромни симпатии към мен. С момчето, което харесвам също се намерихме в социалните мрежи, писахме си малко, но после той спря. Те двамата работят заедно и са по цял ден заедно и съм сигурна, че приятелят му му е казал, че е останал да спи вкъщи, но не знам как му го е представил. Със сигурност му е казал, че има и симпатии към мен и “си пишем”. Убедена съм, че на моя човек му е станало супер тъпо, защото знам, че той също ме харесва. Убедена съм и, че зо това не ми пише повече. Той е супер добро и скромно момче, което никога не би се скарало с приятеля си, те са супер близки и по-скоро би скрил симпатиите си към мен и би ме “преотстъпил” на приятеля си в името на приятелството им. Приятелят му е много по-нахакан и нахален. В момента той не ме оставя на мира, пише ми всеки ден как иска да ме види, аз го игнорирам. От моето момче – нищо.
Не знам какво да правя, чувствам се ужасно, не мисля, че съм направила нещо грешно и въпреки това се упреквам, защо не наритах приятеля му и не го изгоних от вкъщи онази вечер ?! Не знаех, че ще стане така, разтроена съм, не мога да спра да мисля какво си мисли моят човек за мен и за цялата ситуация. Упасявам се, че дори и да му обесня всичко и му кажа, че приятелят му не ме интересува, нещата мeжду нас никога няма да се случат, защотото ще трябва да се скара с приятеля си, а той никога няма да го направи. Не съм хлътвала така от години, ужасно искам да имаме шанс, моля ви помогнете…

# 1
# 2
Проблемът ми може би наистина изглежда смешен, в сравнение с проблемите на други жени тук, но съм объркана и имам нужда от мнение. Междудругото съм на 25.

# 3
Каквото и да стане, накрая пак двамата ще се изподерат (казвам от опит, като причина за драки на няколко различни двойки приятели, с различни крайни избори от моя страна), така че си прави ти каквото знаеш и до там. Техните отношения не те вълнуват. Ако са зрели хора - ще се разберат. Ако не са - все ще се намери какво да ги скара, ако не си ти.

# 4
Спи с двамата и който харесаш, него избери.

# 5
  • София
Напиши му нещо от сорта - ейй, значи, следващия път като се събираме, не ми го оставяйте тоя Пешо у нас, излязох за пет минути, той ми заспал на дивана, в чудо се видях, не е лошо момчето, ама чак толкова не искам да се сближаваме!

# 6
  • София
Напиши му нещо от сорта - ейй, значи, следващия път като се събираме, не ми го оставяйте тоя Пешо у нас, излязох за пет минути, той ми заспал на дивана, в чудо се видях, не е лошо момчето, ама чак толкова не искам да се сближаваме!

newsm10 newsm10

# 7
И аз съм "ЗА" да бъдеш откровена с него. В смисъл - сподели му за случката. Намекни му за твоите чувства.
Не мисля, че ще изгубиш от един открит разговор. Така или иначе в момента се е отдръпнал. Според мен разговорът няма да навреди повече. Може обаче да помогне - в случай, че изпитва нещо към теб.

# 8
Междудругото съм на 25.

Сигурна ли си? Миналата година си била на 22...
Както и да е. Направи ми впечатление, че наричаш едното момче "моят човек", "моето момче"... Ами ти нямаш момче. Това, че си се видяла с някого два пъти в дискотеката и сте си писали чат-пат не го прави твое гадже. Може просто да не те е харесал.
Зарежи ги и двамата и продължавай нататък. Ако този, когото харесваш, също те харесва, ще намери начин да те спечели. Но да тичаш след мъж е най-глупавото нещо на този свят.

# 9
Междудругото съм на 25.

Сигурна ли си? Миналата година си била на 22...
Както и да е. Направи ми впечатление, че наричаш едното момче "моят човек", "моето момче"... Ами ти нямаш момче. Това, че си се видяла с някого два пъти в дискотеката и сте си писали чат-пат не го прави твое гадже. Може просто да не те е харесал.
Зарежи ги и двамата и продължавай нататък. Ако този, когото харесваш, също те харесва, ще намери начин да те спечели. Но да тичаш след мъж е най-глупавото нещо на този свят.
Наричам го така, за да не използвам имена. Наясно съм, че не ми е никакъв. А последното изречение, наистина имах нужда да го чуя.

# 10
Забелязвам, че днешната младеж е доста гостоприемна, което предразполага към погрешно разбрани ситуации.
Нормално е, след като е разбрал, че приятелят му е пренощувал у вас, твоят човек да се отдръпне.
Имайте ги предвид тия неща преди да каните всички на вечеря и с преспиване.

Единствения начин е час по-скоро да си изясниш отношенията с единия и другия. Бъди откровена. Заяви симпатиите си на твоя човек, пък каквото стане.

# 11
  • Най-красивата страна
Сбъркала си форума.

https://www.teenproblem.net

# 12
Не търси съвети във форум, където 90% от списващите избиват комплекси и само гледат да се захапят.  Изясни си отношенията наживо, успех ✌

# 13
Не търси съвети във форум, където 90% от списващите избиват комплекси и само гледат да се захапят.  Изясни си отношенията наживо, успех ✌
Много ти благодаря!

# 14
Аз познавам едно момиче, което по абсолютно същото описание с купона у вас беше изнасилено от младежа. Той не беше заспал на дивана, а я беше нападнал, с успех за него. Внимавай, това е много сериозно. Друг път бъди по-категорична.

Общи условия

Активация на акаунт