Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~193

• 42 196
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Злати - хубаво сте направили...свършили сте повече неща от плануваните....
Скрит текст:
Имам уговорка за утре да носят пръст на гроба на съпруга ми....дано да е хубаво времето, да можем да свършим работата. Купила съм теменужки да засадя, имам от преди иглики и сега ще ги разсадя....Ще видим какво ще успея да свърша.....

Тамер Левент днес имал рожден ден  bdbaloni - да е жив и здрав и много професионални успехи  baloni Голям актьор е....Гледам го в два сериала и сякаш не е един и същи актьор.....Опита, класата си казва думата.... newsm10 smile3521

# 346
# 347
Добро утро момичета - хубав неделен ден да си пожелаем  Hug

Цветно настроение и прекрасен есенен ден - с усмивки и любов от мен  lovekiss lovekiss

Лу благодаря за епизода в ютюб - предпочитам там да го гледам...
Изгледах началото - Есма каза на Юлфет, че е чиста пред съвестта си...И това чу Фикрет.....Въпреки това побърза да "сподели" с Ипек...., а накрая го каза и на Фарук....Сигурна съм, ако Фарук беше чул нещо подобно за Фикрет, първо щеше да си изясни въпроса....И той щеше да сподели със Сюрея, но тя нямаше да тръгне да рови из стаята им и да търси косъм, за да прави ДНК тест.....Опитаха се да изчистят образа на Ипек, но тя потвърждава поговорката - Вълка козината си мени, но нрава не.....

Скрит текст:
На днешния ден преди 5 години, точно в този час ме подготвяха за тежка и сложна операция....По радиото казаха, че е Петковден - В представите на предците ни Св. Петка била медиатор между земния и отвъдния свят, покровителка на митичния праотец и закрилница на жената и рода...
Честит празник на именниците  bouquet Честит празник на всички християни - здраве и благополучие да ни донесе днешния празничен ден  Praynig

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 08:02 от MAMA-AN

# 348
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията!
Скрит текст:
Да си жива и здрава!Св.Петка те е закриляла на този ден преди 5г.!

Лу Hug,за епизода!

Аз ще изчакам направо бг.превода!Вече не ми се гледа по три пъти! Peace

Сиси Hug,честит имен ден,мила! newsm51
От сърце ти пожелавам да си жива и здрава! Heart Eyes
Бъди щастлива с близки и приятели!  love001

Приятна неделя! Hug Hug Hug

# 349
    Честита да ни е Св.Петка, момичета!

Ани,минала си критичния период благодарение и на светицата. Тя е покровител и на семейството. И е наш домашен празник. Чакам сестра ми и майка ми.

Нямам време да коментирам това, което четох от вас, но ви благодаря! Ще гледам превода на сериала. Надявам се, най-накрая, следващия петък да съм в компанията ви!!!

Май, може и Фикрет да не е син на баща си. А Юлфет да бъде отсвирена и от Адем, но  и от Гюнеш на по-късен етап. Защо се учуди Гюнеш като видя Адем на приема ли беше?  Не го ли срещна веднъж в офиса на Юлфет, или греша? И то преди да се видят в ресторанта, когато спореха за масата. Всъщност там беше много силна сцена между двамата герои и чудесно изиграна  от двамата актьори!

Но да се върна на двете "Ф"-та. Кой, на когото и да се окаже син, читавият си е Фарук.

Хубава неделя и отново хубав празник!

# 350
Добър ден и от мен на момичетата и всички четящи тук!  wavey Да изкажа и аз едно мнение за Петъчната серия: Не ми се искаше точно Фикрет да е човекът, който ще научи тайната на Есма. Той е голямо дрънкало, не може да мълчи. И това си пролича, когато разговаря с Ипек и после с Фарук. А жена му само това чака - някоя клюка или тайна, че да има с какво да върти на шиш семейството. Хареса ми как Есма постави на място Юлфет. Тази си мисли, че само тя може да се държи гадно, но май забравя кой стои срещу нея. И сега донякъде след толкова изгледани серии и разкриване на тайните постепенно, започвам да оправдавам Есма в държанието си. И нейната не е била лесна. Адем си заслужава всичко - какво повече да го коментирам. И преди съм казвала - бих се радвала, ако съберат Дилара и Осман. Не ми изглежда толкова зле. Вижте сега Адем и Гюнеш си ходят - общото е, че имат травми от миналото и си падат леко кукута и двамата, така че защо не?  newsm78 Фикрет .. това човече ме нерви.  #Cussing out Тъп и не знам накъде по-тъп и надолу може да задълбае. Не си ли извади поука от всичките мръсотии, в които се забърка или го набъркаха. И в затвора беше .. не. Този просто си го проси. Аз друго обяснение нямам. Имам чувството, че точно когато семейството се стабилизира и всичко е наред, той е онова човеченце, което бута една плочка от доминото и то се разпада цялото.  bash С нищо не помага .. прекалено комплексиран ми е . Нали се писа, че Есма обича Фарук повече от останалите си синове. Ако наистина е син на Гарип, то е логично- все пак не Февзи, а Гарип е истинската й любов. Моментът в хола - Есма и двамата й синове аз не го видях като тя да показва повече обич към Фарук. Фикрет според мен изглеждаше отчаян,безучастен и не знаеше какво да прави. Нито как да постъпи, нито какво да каже. Защото каквото и да е, да разбереш, че не си син на "баща си" - ами не е приятно на каквато и възраст да го научиш. Сцената в ресторанта - Ипек и Окан, голямо фамилиарничене честно. Тя така не се е смяла в компанията на мъжа си. Накрая няма да се изненадам, ако току-виж ги събрали. Ипек и без това си търси мъж, чиито пари само да харчи. Противни ми бяха  smile3506 Юлфет как се натресе в дома на Гарип ..  newsm09 вярно ще се окаже накрая, че тя го е харесвала. И хубаво, че не е успяла да го вземе  hahaha От млада изглеждаше злобничка, а сега направо е яхнала метлата. Реакцията на Есма малко ми беше преувеличена. То хубаво гарип й каза, че се държи като дете. Така се врътна и се затвори в стаята си. Той проявява разбиране към нея, а тя към него-не. Но любов - оправдани са hahaha Не разбрах Сюрея прие ли работата  newsm78 Аз пък съм "за" една жена да работи - понякога старите порядки ми идват в повече. Вярно, че са известна фамилия с дългогодишна история, но с това разбиране как само мъжете трябва да работят в едно семейство не ми харесва. Така че не виждам нищо лошо, когато Яз поотрасне, Сюрея да започне работа и да си гледа детето и съпруга. От друга страна не одобрявам постъпката й спрямо Юлфет. Есма на няколко пъти й намекна, че лелята не е тази за която се представя. Както бе написала Мама-Ан Сюрея е много своенравна в този сезон, тя и в предния беше е. И мен започва да ме дразни вече. За да ти го кажат няколко пъти, значи има защо. Все пак Есма си е патила и знае що за стока е. Сюрея си мисли, че всички са добри като нея. Да, ама не. Какво ли има зад тази врата в апартамента на Юлфет  newsm78 Да не е някоя стая със снимки и стари спомени или някой, живеещ там  newsm78  Laughing Вече и аз съм във филма със своите сценарии. Фикрет накрая .. и Фарук забърка. Ако трябва да съм честна очаквах повече да протакат с тайната. Но пък от една страна добре се получи. Защото кобрата Ипек няма да има коз в ръцете си  bash И майка и тя една кукумявка. Няма никога да стигнат Есма с тези евтини клюкарски номера и подмазвания. Да видим оттук насетне какво ще прави Фарук и реакцията на Сюрея естествено. Определено интересното тепърва предстои. Малко дългичко, извинете  Flutter  smile3525

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 13:22 от ani_zh

# 351
Привет момичета  wavey
Злати  Hug Криси  Hug

Скрит текст:
Преди 5 години бях толкова объркана, дори не знаех коя дата е, знаех само, че в понеделник ще ме оперират...и когато бях на масата, преди да ми сложат упойката чух по радиото, че е св. Петка и повярвах, че операцията преди да е започнала ще бъде успешна....Помолих се на Светицата и това беше последното, което помня....Операцията ми е продължила до 15.30 часа и когато се събудих в реанимацията сестрите си говореха, че е време за следобедното кафе и закуска....Попитах колко е часа - казаха, че е 15.45....

Криси Честит празник на семейството ти - бъдете живи, здрави и благословени  Praynig
Мисля, че Фикрет е син на Февзи, но не е роден от Есма.....Ако Ипек направи ДНК тест на двамата братя, ще лъсне разликата....Ипек няма как да не си покаже рогата - ще претендира, че тя е снахата омъжена за първородния син на Февзи, ама радостта й ще бъде от ден до пладне....Много скоро истината ще излезе на яве.....
Повярвах на думите на Есма, които каза на Юлфет, че тя е чиста пред съвестта си.....А Февзи ще се окаже май, че е бил играч.....Ще видим....Интригата е голяма.......

Сутринта бързах и едва сега поздравявам Сиси за имения й ден......
Сиси бъди ни жива и здрава да ни радваш с твоите монолози за Любовта и Живота   Hug
Бъди здрава и много обичана от близки и приятели  Hug

Моя скромен подарък за теб мила  Hug - Розите са от градината на Галип  smile3521

# 352
Ани_ много ми хареса поста ти - почти 90% и аз мисля като теб....
Искам да направя едно уточнение - аз също съм за това жените да работят...но детето на Сюрея е много малко. Доколкото знам само в България има толкова дълго майчинство - до навършване на 1 годинка на детето платено, до две години - на МРЗ и третата година неплатен отпуск....За чужбина, където майчинството е от няколко месеца, младите майки се връщат на работа, за да не загубят позициите, които заемат в работата си и децата се гледат от бабите, или от детегледачки на които се плаща....Някои фирми имат детски ясли в сградата, в която майките работят и след като са навършили 3 месеца, децата са в яслата, майката работи и на определени часове ходи да го кърми.... Сюрея не е била на работа, за да я загуби сега, ако гледа детето си...А доколкото разбирам дъщеря й още няма годинка.....Може би във фейса прочетох, че Сюрея щяла да води Яз с нея на работа  #Crazy #Crazy...Каква ще е тази работа, когато детето ще бъде цял ден с нея...седнало в количката.....Сигурно ще видим след като беше на интервю....
Не ми хареса и фамилиарниченето с Юлфет, въпреки предупрежденията на Есма - направо ми се струва, че Сюрея го прави на пук на Есма....Вярно е, че Сюрея не знае, това, което ние знаем за Юлфет, но пък да се вслуша в казаното от Есма и да се държи на разстояние.....Но не...Сюрея си мисли, че ще оправи света.....и предполагам, че ще се опита да докаже на Есма, че не е права за Юлфет......
За Фикрет вече нямам думи.....той е още едно доказателство, че макар всички деца да са израснали и да са възпитавани по един и същи начин, винаги има по една "чарна овца" в семействата.....
А Ипек е лошото копие на майка си.....Изобщо не си дава сметка, че заради нея и глупавия й съпруг семейството е на това дередже....

# 353
Ани HugКриси HugАни_ Hug,за коментарите! bouquet bouquet bouquet

Цитат
-Люди обычно учатся на своих ошибках. Люди должны уже понимать: они пожинают то, что посеяли. Из той нищеты, в которую ты меня толкнула, я вышла с четырьмя бриллиантами! Четырьмя! А чего добилась ты? Можешь сколько угодно попрекать меня, можешь сколько угодно намекать. Но разве я не вижу на твоем лице одинокую бедную женщину? Если ты продолжишь в том же духе, то отстанешься такой...

# 354
Злати  Hug

Много ме заинтригуваха тези думи на Есма от разговора между нея и Юлфет....Случило се е нещо в миналото между брат и сестра или между зълва и снаха...нещо, което не знаем все още....Дано скоро да го научим........

Цитат
- Что ты сейчас чувствуешь? Тебе сейчас очень хорошо, потому что ты добился успеха в любимом деле. И это заряжает тебя. Я тоже такая. А я сегодня даже собственное решения не смогла принять, потому что думала не о том, что хочу я, а о том, что скажешь ты...
- Понимаю, любимая. Хорошо, если тебе от этого будет лучше - соглашайся, звони. Главное - чтобы ты не грустила, любовь моя. Ты нужна нам веселая, госпожа Сурейа!

От коментара на една мамаша разбирам, че Фарук също не знае, че Юлфет е е намерила и предложила работата на Сюрея..... Thinking Thinking Дали е така..... Thinking Thinking

# 355
Здравейте мили мои ненагледни  момичета.
Безкрайни благодарности на всички,  които  ми  честитите имения ден - Петковден.  Много си обичам  моя
празник, защото църквата ни е СВ. Петка,  днес е празника на моя  град  и още - днес честваме 150 години от  основаването на Троян  за  град.
Ани,  Златинче, специални поздрави и целувки  за вас,  ненагледни  мои.  Желая ви  цялото щастие на Земята.
Сутринта бях  на тържествената  литургия  на  св. Петка.  Помолих й се за  всички вас, на които  знам  имената, помолих й се  за здраве и благоденствие.  Така, че не ви  забравям  никога.
Скрит текст:

Тук  в  манастира  са  светия  синод  и лично патриарх  Неофит.  Той  утре  има  рожден ден - 15.10.
Ще чества рождения  си  ден  в  южното  патриаршеско крило, за което  ви писах  и  миналата  година.
С  него  са  дошли и  целия  свети  синод,  както и Вселенския патриарх  от  Истанбул, както и  гости  от  Гърция, Русия, Израел, Сърбия, Румъния,  Македония и Украйна.
Утре ще бъде  много  тържествено  през целия  ден  в  манастира, ама няма да е за  гости,  а  само  за  височайщи  особи.  Тук  е  и  президента Румен Радев. Той  говори  на  площада днес на обед.
Имаме  4  номинирани българи   със  "Заслужил  почетен  гражданин на Троян -   първият е  патриарх  Неофит,  вторият е Марин  Радевски - ген. директор на "Калинел", най-големия  завод  в Троян  с  1700  човека  персонал,  третият е  инж.  Владимир  Младенов - собственик на  фирма  "Копахидросистем" - българо-италиански  капитали и четвъртия е  Маринов - майстор грънчар, много  даровит,  който  прослава  България и   Троян  в  Европа и  света.

Цялата  церемония  беше  ръководена от актьора  Владимир  Карамазов  и още една  млада актриса.
Всичко  беше  помпозно.  И  като си  представите  още  тази  конферентна  зала, цялата в масив  от  цер,  паркет,  стени,  тавани, катедрите,  масите и всичко останало,  както и   административния  център  на  Общината  с  изящния  бял  световно  прочут   мрамор от  Македония -  наистина   хората  и  гостите  направо  ахнаха.
Имаме 4  града,  с  които  сме побратимени  в  Русия, Германия,  Франция  и  Австрия -  та като видяха  наистина  супер  луксозната  зала  останаха  онемели. Та -  този  беше  нашия  обект по "Красива  България,  който  още  МТСП  не  ни   е   платил.  Сега  започва  моята  работа  по  събиране,  актуване,
 фактуриране  и  изплащане  на  разходите ни.  Казвам на шефката ми - не се ядосвай, може малко да е  печалбата ни,  важното е  да  не  сме  на  минус,....ама  пък  престижа  ни  е  уникален.
Издигнахме се   в  очите  на гражданите  и  гостите.

Сега да ви почерпя  за  моя  имен  ден. Да ви е сладко.

Обичам ви с цялото си сърце.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 07:07 от sisi55

# 356

Сисииии!

Дъъълго да имаш  този тъй заразителен и чаровен виталитет!

Благодаря ти за почерпката!

Момичета, не мога да разбера този рейтинг. Там и там на едно от първите места, а в тотала изведнъж по-ниско!?

Но и да има малко спад в сравнение с началото, продължава да има много житейски, смислени диалози и разсъждения.

Лека ви нощ и добра, и ползотворна седмица!

# 357

Добро утро, скъпи мои.  Пожелавам ви спорен ден и още по-спорна  седмица.
Криси и на теб  хиляди благодарности  за  поздрава ми.  Бъди щастлива и обичана.

# 358
Добро утро  Hug

Добро,свежо,есенно утро  Hug Нека има много усмивки и слънце в душите ни  Flowers SunflowerПрекрасен ден и късметлийска седмица  Flowers Four Leaf Clover

Сиси благодаря за кафето - пия го и в реала  food010
Вчера цял ден четох във фейса, че имате празник на града, но пропуснах да те поздравя.....Бъдете живи, здрави и щастливи в 150 годишния град  Hug

Криси- когато свърши епизода на Невестата ми направи впечатление, че имаше много рекламодатели....Доколкото знам в другите групи за рейтинга се отчитат и рекламодателите....

# 359
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси Hug,благодаря за кафенцето и споделеното от снощи за празника на вашия град! bouquet И днес просължава с РД на патриарха!Видях и по новините за празника! Peace

Ани Hug,благодаря за новите снимки с Хатидже!

СЦ за 1-ви еп. е готов! Peace

Еркан и Дидем все още почиват в  #Göcek!Явно Джано вече е на училище и липсва! Peace

#ErkanPetekkaya #FidemPetekkaya #Göcek

Скрит текст:

Приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт