Тамер Левент днес имал рожден ден
- да е жив и здрав и много професионални успехи
Голям актьор е....Гледам го в два сериала и сякаш не е един и същи актьор.....Опита, класата си казва думата....

- да е жив и здрав и много професионални успехи
Голям актьор е....Гледам го в два сериала и сякаш не е един и същи актьор.....Опита, класата си казва думата....

Честит празник на всички християни - здраве и благополучие да ни донесе днешния празничен ден 

,благодаря за кафенцето и пожеланията!
,за епизода!
,честит имен ден,мила! 

Да изкажа и аз едно мнение за Петъчната серия: Не ми се искаше точно Фикрет да е човекът, който ще научи тайната на Есма. Той е голямо дрънкало, не може да мълчи. И това си пролича, когато разговаря с Ипек и после с Фарук. А жена му само това чака - някоя клюка или тайна, че да има с какво да върти на шиш семейството. Хареса ми как Есма постави на място Юлфет. Тази си мисли, че само тя може да се държи гадно, но май забравя кой стои срещу нея. И сега донякъде след толкова изгледани серии и разкриване на тайните постепенно, започвам да оправдавам Есма в държанието си. И нейната не е била лесна. Адем си заслужава всичко - какво повече да го коментирам. И преди съм казвала - бих се радвала, ако съберат Дилара и Осман. Не ми изглежда толкова зле. Вижте сега Адем и Гюнеш си ходят - общото е, че имат травми от миналото и си падат леко кукута и двамата, така че защо не?
Фикрет .. това човече ме нерви.
Тъп и не знам накъде по-тъп и надолу може да задълбае. Не си ли извади поука от всичките мръсотии, в които се забърка или го набъркаха. И в затвора беше .. не. Този просто си го проси. Аз друго обяснение нямам. Имам чувството, че точно когато семейството се стабилизира и всичко е наред, той е онова човеченце, което бута една плочка от доминото и то се разпада цялото.
С нищо не помага .. прекалено комплексиран ми е . Нали се писа, че Есма обича Фарук повече от останалите си синове. Ако наистина е син на Гарип, то е логично- все пак не Февзи, а Гарип е истинската й любов. Моментът в хола - Есма и двамата й синове аз не го видях като тя да показва повече обич към Фарук. Фикрет според мен изглеждаше отчаян,безучастен и не знаеше какво да прави. Нито как да постъпи, нито какво да каже. Защото каквото и да е, да разбереш, че не си син на "баща си" - ами не е приятно на каквато и възраст да го научиш. Сцената в ресторанта - Ипек и Окан, голямо фамилиарничене честно. Тя така не се е смяла в компанията на мъжа си. Накрая няма да се изненадам, ако току-виж ги събрали. Ипек и без това си търси мъж, чиито пари само да харчи. Противни ми бяха
Юлфет как се натресе в дома на Гарип ..
вярно ще се окаже накрая, че тя го е харесвала. И хубаво, че не е успяла да го вземе
От млада изглеждаше злобничка, а сега направо е яхнала метлата. Реакцията на Есма малко ми беше преувеличена. То хубаво гарип й каза, че се държи като дете. Така се врътна и се затвори в стаята си. Той проявява разбиране към нея, а тя към него-не. Но любов - оправдани са
Не разбрах Сюрея прие ли работата
Аз пък съм "за" една жена да работи - понякога старите порядки ми идват в повече. Вярно, че са известна фамилия с дългогодишна история, но с това разбиране как само мъжете трябва да работят в едно семейство не ми харесва. Така че не виждам нищо лошо, когато Яз поотрасне, Сюрея да започне работа и да си гледа детето и съпруга. От друга страна не одобрявам постъпката й спрямо Юлфет. Есма на няколко пъти й намекна, че лелята не е тази за която се представя. Както бе написала Мама-Ан Сюрея е много своенравна в този сезон, тя и в предния беше е. И мен започва да ме дразни вече. За да ти го кажат няколко пъти, значи има защо. Все пак Есма си е патила и знае що за стока е. Сюрея си мисли, че всички са добри като нея. Да, ама не. Какво ли има зад тази врата в апартамента на Юлфет
Да не е някоя стая със снимки и стари спомени или някой, живеещ там
И майка и тя една кукумявка. Няма никога да стигнат Есма с тези евтини клюкарски номера и подмазвания. Да видим оттук насетне какво ще прави Фарук и реакцията на Сюрея естествено. Определено интересното тепърва предстои. Малко дългичко, извинете

Криси 

- Розите са от градината на Галип 
...Каква ще е тази работа, когато детето ще бъде цял ден с нея...седнало в количката.....Сигурно ще видим след като беше на интервю....
Криси
Ани_
,за коментарите!

Дали е така.....

Нека има много усмивки и слънце в душите ни
Прекрасен ден и късметлийска седмица 

,благодаря за кафенцето и споделеното от снощи за празника на вашия град!
И днес просължава с РД на патриарха!Видях и по новините за празника! 
,благодаря за новите снимки с Хатидже!

Препоръчани теми