Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~193

• 42 207
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Лу ранобудни птички сме.....а навика е втора природа на човека.....

ГостиHug

Фейза и шапката на Ози..... Grinning

# 406
Добро утро! Hug

Сиси Hug,благодаря ти за пожеланието! Heart Eyes

Ани HugЛу HugГости Hug,благодаря за кафенцата и пожеланията за деня! bouquet bouquet bouquet

Аз вчера започнах да гледам преведения епизод,но не успях целия! Надявам се днес да го довърша! Peace

Приятен ден! bouquet

# 407
   Днес да ви е честит празникът на св. Иван Рилски!

Изгледах снощи серията. Не е от върховете, които са имали този сериал. Но не ме подразни. Дори ми беше приятна. Не разбирам само, какви са тези тайни в турските семейства!?  Есма все нещо можеше да сподели с близките си, за да разберат те нейната с право, непоносимост към Юлфет. Отделно, че всеки си има право на свое мнение и свой живот, свои контакти.  А Юлфет не е съвсем лишена от лъч човещинка, женско начало. Начинът как реагира св сцената с бебето. Много е добра тази актриса! А заключената врата, която Сюрея сбърка с тоалетната...Какво ли има зад нея!? 

Довечера съм у дома. Но толкова съм  разсеяна, дано не пропусна да гледам най-после след толкова пропуснати серии.

Хубав петък!

А, Ани, аз като писах, че гледам, за да  ми се оправи състоянието имах пред вид здравословно. Че имах проблеми напоследък, но почти се оправям вече.

# 408
Злати  Hug Криси  Hug чудесни цветни пожелания за днешния топъл есенен ден.... Hug

Криси- бързо оздравяване  Hug И аз като малките деца постоянно съм с хрема - явно имунната ми система е заслабнала.....

И аз започнах епизода, но не съм го довършила - надявам се да стане до довечера....

Не съм забравила нито един момент от държанието на Есма към Сюрея.....За всичко което стори, за да ги раздели....За това, че сама пожела Ипек да влезе в дома й и залагаше много надежди на нея.....Излъга се Есма в Ипек.....Много грешки допусна.....
Въпреки всичко сега съчувствам на Есма....Аз също се излъгах и точно като Есма си получавам уроците от живота....Но Есма е силна жена.....има и човек до себе си, който ще й помогне да преодолее болката....И моя интерес е в тази посока....Дори не се сещам за порасналата Яз....Сценаристите допуснаха огромна грешка, която със сигурност ще поправят, но едва ли това ще помогне сериала да си възвърне позициите.....Въпреки рейтинга продължавам да мисля, че Невестата е много стойностен сериал с много задълбочени сюжетни линии и не на последно място изключително смислени диалози.....А актьорската игра е невероятна - много истинска и реалистична.....

Зад кадър....

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 13:36 от MAMA-AN

# 409
Привет! Hug

два откъса за новия епизод.... с Адем...

https://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/ekstralar/58-bol … -startvcomtr-ozel

https://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/ekstralar/58-bol … -startvcomtr-ozel

=================

др.откъс със Сюрея и Фарук.....

https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456240078%2F554a … l_wall_-141466025

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 19:08 от Zlatina3

# 410
Злати мерси за откъсите  Hug
Хаштага за епизода тази вечер ще бъде Не би могъл/могла да знаеш!

Още един откъс...

https://youtu.be/MQECLRebCB4

# 411
# 412
Ани Hug

превод на откъсите...

Цитат
Отрывки сегодняшней серии.

1 видео:
Адем: — Что он принимает?
Гюлистан: — Он очень любит сладкое, это переизбыток энергии

2 видео:
Фарук: — Иди-ка сюда, иди. Жизнь моя, ты чего плачешь? Ты самая лучшая, самая хорошая мама в мире, единственная моя.
Сюрея: — У меня не получается. Уже 9 часов, ребенок должен спать в это время, а она все еще "на ногах".
Фарук: — Уснет она, уснет. Поплачь, поплачь полегчает. Иногда люди плачут не потому что они слабые, а потому что слишком долго были сильными.
Сюрея: — Прости, это все гормоны, наверно, иди сюда, малышка, не плачь, милая.
Фарук: — Что мне сделать? Спеть своим прекрасным голосом турецкую песню?
Сюрея: — Малышка, твой папа хочеть спеть тебе турецкую песню своим прекрасным голосом.

3 видео:
Адем: — Я искал, искал и мать свою нашел что ли?
Психотерапевт: — Господин Адем, первый источник нашей любви это мама. Разве это не так для всех? Сначала нас отдают ей на руки.. Она жизненный источник. Она дает нам молоко, смотрит, воспитывает, иначе мы умрем. То есть первую попытку связи мы проживаем с мамой. И эти отношения становятся примером, подобием отношений, которые мы будем проживать в будущем. И если в этих отношениях что-то идет не так, мы можем чувствовать себя словно в порочном круге, потому что мы так научены.

Перевод: Алина

# 413
Свърши озета и започна новия епизод....Дали ще има реклами.... Thinking Не, няма...
Приятно гледане и безпроблемен нет... Hug

# 414
И Акиф живее с проблемите на семейство Боран.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 415
  • Варна
Фа пита какво означава това, че е син на Гарип и Фик каза, че е чул разговора. Фи каза, че бил виновен и искал да направи нещо за да не страдат заради него. Фа му каза да спре да прави, каквото и да било, защото става още по-голяма каша и го накара да слиза от колата. Акиф го търси и пита дали е успял да го открие. Фа каза, че май е убил Халим, но не знае какво се е случило и дали наистина е така.
Гъарип и Есма говорят и тя казва, че тази жена- Юлфет винаги крои някакви планове, винаги прави нещо със цел. Казва, че просто не иска да се вижда нито тя, нито той с нея. Гарип каза, че никой няма значение за него освен нея и как да и го обясни. Тя каза, че не иска повече да говорят за нея   
И рекламиииииииии

Изненадаха ме и не бях пред компа, затова написах това, което запомних, докато стигна до компютъра Thinking

# 416
Първата целувка....Младата Есма избяга като сърничка.....

Бризче този път започна 10 мин. по-рано и след това бяха рекламите - не си пропуснала нищо....

Младата Юлфет дали е видяла Гарип и Есма, че прави такава отровна физиономия....

# 417
песента...
Yaşar Güvenir - Sensiz Saadet Neymiş

https://youtu.be/0HvxsVQ-ayw

# 418
Змията Ипек направи номер и взе косъм от главата на Гарип...Значи ще прави тест на Фарук и Гарип....

# 419
Ипек и Къймет ми приличат вече на майка и дъщеря от един индийски сериал....Майката винаги има план....а тук и двете са кобри....

Общи условия

Активация на акаунт