ПЕТИЦИЯ Да спрем Глобалния пакт за миграция!

• 29 320
  • 587
  •   1
Отговори
# 450
Срещу ИК Нинова вдигна шум и поведе хорото.За подлият пакт-мълчи като комунист на разпит. Thinking

Напротив, хич не мълчи, а борави горе-долу с доводите от форума. Но ИК е правно обвързваща, подлежи на ратификация и въвежда  недефинирани юридически понятия и нови дефиниции за вече съществуващи - което е доста сериозно.  В Глобалния пакт може и 100 пъти да е написано "задължават се", но освен това пише, че е необвързваща юридически рамка за сътрудничество между страните, които суверенно определят миграционната си политика и разграничават законната от незаконната миграция на базата на собственото си законодателство. Така че освен за клапа за друго не става.

https://www.dnevnik.bg/politika/2018/11/09/3342922_koreneliia_ni … aciia_-_pakta_na/

# 451
  • Street of Dreams
Ох, успокоих се - всичко било конспирация! Как не го пуснаха по-рано това тези от Дневник, че да не се тревожим цяло лято тука...

# 452
Ох, успокоих се - всичко било конспирация! Как не го пуснаха по-рано това тези от Дневник, че да не се тревожим цяло лято тука...

Аз пък имам чувство, че Корнелия оттук го е преписала.

# 453
  • Street of Dreams

Аз пък имам чувство, че Корнелия оттук го е преписала.

Даже не го четох, но пък имам чувството, че теб Захариева те чете.

# 454
Ох, разсмяхте ме  Joy, макар че това, което ни готвят хич не е за смях.
Жалко, че твърде малко са хората, които се замислят какво ни кроят избраниците.
А е възможно, както вече се сподели, болшинството да свикне и да приеме промяната (робството) като
нещо нормално за времето, в което живеем. ooooh!
Това "задължават се" и "необвързващо" ще ни свали свали гащите, като стой , та гледай. Не е да не ни се
е случвало.

Силвър, виждам само теб и мъжът ти да се омаскарите за идеята  Joy Hug
Децата къде са в картинката, че голямо театро ще им спретнете. #Crazy hahaha

# 455
Ти остави нас,ами двеста петиции срещу пакта в Германия.О,Боже Австралия не иска да го подписва,Сащ и др.,а то било събирали се на раздумка.
Мирелка естествено,че мойте дрехи и обувки няма да му станат. ThinkingХвърлиме в размисли.Мислех да го обуя в розов чорапогащник и върху него къси гащи да ми е соу секси,докато мине калъбалъка.После ще я кара по дънки.Абе деца,ние сме съвременно,модерно семейство.Каузата иска жертви и ще ги направим,ако социала е подобаващ.Евтино няма да се дадем. Crossing Arms

# 456
  • Street of Dreams
Силвър, ти изпрати статията на Дневник на Тръмп, Орбан и сие, да се успокоят хората. Всичко е измислица на Корнелия, която пък го е прочела в бг-мамма! Извинявам, се, конспирация...тцтц, глей кво напраихме...изпокарахме света...

# 457
Аз и в другата тема ще го постна, но ето вижте как се подготвят да посрещат новите мигранти Пактът като влезе в сила.
https://www.facebook.com/gottunddieweltblog/videos/vb.4676744667 … ype=2&theater

Между другото знам за една тема, където пишат подобни лелки.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 01:59 от Анонимен

# 458
От статията в Дневник:

Цитат
Единствената следа, че нещо ще се случва, е увеличението на бюджет 2019 г. за парите за миграция, твърди още Нинова.

Гаджев -  Той добави още, че Министерският съвет трябва да вземе решение за състава на делегацията и за позицията до 1 декември.

Нали се сещате каква позиция прозира в тези редове и защо замлъкнаха всички...

# 459
Аз и в другата тема ще го постна, но ето вижте как се подготвят да посрещат новите мигранти Пактът като влезе в сила.
https://www.facebook.com/gottunddieweltblog/videos/vb.4676744667 … ype=2&theater

Между другото знам за една тема, където пишат подобни лелки.

Изплисках си чая

# 460
И Италия няма да подпише пакта на ООН за миграцията

https://www.dnevnik.bg/evropa/2018/11/28/3353293_i_italiia_niama … n_za_migraciiata/

# 461
От статията в Дневник:

Цитат
Единствената следа, че нещо ще се случва, е увеличението на бюджет 2019 г. за парите за миграция, твърди още Нинова.

Гаджев -  Той добави още, че Министерският съвет трябва да вземе решение за състава на делегацията и за позицията до 1 декември.

Нали се сещате каква позиция прозира в тези редове и защо замлъкнаха всички...
Защо делегация,нали няма да подписват?Обявиха ли публично какво ще правят?НЕ.То и на никой не му пука.Ще отидат и ще се посерат.Един коментар от по-горната статия:
''Вчера в немските вестници имаше възторжени статии, че СПД-то подкрепило пакта с пълно единодушие, а в ЦДУ-то само 5 главанака били против. Баба, разбира се, подкрепя безрезервно .Има нещо гнило в Германия...
—цитат от коментар 10 на Gligani

Както вече писах, излезе 144 страници таен доклад за това, как федералното правителство помагало на ООН да състави тоз прекрасен дукимент.''
Значи какъвто и таен документ да покажат,политк.рвите немски ще подпишат.Българските също.

# 462
Ааа, нищо няма да подписват.
Само ще се разходят до там на раздумка и да пият по едно на сянка cheers
Нищо, че присъствието било равно на подпис - такъв от наша страна няма да има.
Тая дяволия не знам как да я разбирам? Twisted Evil newsm78

# 463
  • Чужбина

Тая дяволия не знам как да я разбирам? Twisted Evil newsm78

И аз така!

Но съм много доволна, че Италия няма да подписва. На тоя пакт му е спукана работата.

Да опитат отново след 200-300 години нещо глобално да въведат.

# 464
Не съм сигурна,че му е спукана работата.Айде бе,патриоти,социалисти размърдайте се!Не искам да ходят на раздумка и арабски чай за наша сметка банда крадливи,продажни клатик.рци! #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт