Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 477
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
    И аз не мога да заспя. Подготовката на дъщеря ми беше много сериозна, но че ще изкара най-високата оценка не съм очаквала...Започна да рисува от курсовете в НУИИ преди изпитите миналата година. Има нарисувани над 60 рисунки със сигурност / по 2 средно на седмица / от октомври месец. Не съм я натискала да учи кой знае колко тази година, въпреки че изкара високи оценки за нейните възможности Simple Smile
Матурите я "разклатиха". Притесних се да не окажат влияние върху психическото и състояние и дали ще може да е  спокойна на изпита. Знаех, че ако рисува добре няма никакво значение какво е изкарала на матурите. Но е трудно това да се обясни на един седмокласник, когато около него всички говорят за матурите.
   Според мен е много важно децата да следват мечтите си...Освен това трябва да знаят, че осъществяването им минава през доста труд...И да степенуват приоритетите си. Не можем да бъдем добри във всичко...

# 406
Ние се готвим от 6ти клас- така преценихме ,за да е по-спокойна.Рисува много,но е доста разсеяна и емоционална,доста неща са в състояние да я "разклатят".Примерно днес на изпита е имало момиче ,което и се е изсмяло защото изнася? - не знам точно какво означава Simple Smile)/имам идея ../,та и това има значение за тях.Да не говорим за матурите ,които за нашите деца си бяха направо изпитание..
Ще видим какво ще стане..

# 407
Аз не можах да ги открия в сайта, къде са оценките?

# 408
# 409
  • Sofia
Alukard, дъщеря ти ще кандидатства ли в НУИИ или ще я запишете в "Свети Лука"?

# 410
Иска да отиде да порисува..просто да види
Искаше.. още не е станала ,за да и кажа резултата.
Ще я запиша стига да им дадат свидетелствата ,че още се бавят от училището.
Имаха консултации в НУИИ тя не пожела да отиде,иска си в приложното и това е,но смятам,че е добре за нея да се явява на изпити/както казах доста лесно се разстройва и доста неща позволява да и влияят/

# 411
  • Sofia
Иска да отиде да порисува..просто да види
Искаше.. още не е станала ,за да и кажа резултата.
Ще я запиша стига да им дадат свидетелствата ,че още се бавят от училището.

Моята е много доволна, защото се гласяхме следващите дни да рисуваме метални предмети...Simple Smile Ако не беше приета първа специалност се бяхме разбрали да кандидатства и в НУИИ. Тя рисува на консултациите и доста хубави рисунки донесе от там. Мен лично ме притесняваше това, че композициите им са по-шантави - има метални, лъскави, паднали предмети...

# 412
Изчаквам аз на 100% класирането на 1ви и ще преценим.
Близо ни е като локация художествената и няма да е проблем да се яви.Тя е  сутринта там разпределена.

# 413
Много двойки ..
Аз не бях се загледала ,но над 40 ги изкарах..Sad((

# 414
Извинявай забравих да поздравя детето за високия успех..Браво
Втора вечер не спя..разсеяна съм и аз

# 415

Благодаря, това го видях. Не се изразих правилно, не го виждам на прием или на началната страница. Питам защата предпалагам, че там ще качат тези които са се класирали.

# 416
  • Sofia
Извинявай забравих да поздравя детето за високия успех..Браво
Втора вечер не спя..разсеяна съм и аз
  На мен ми е трета...Simple Smile Мерси много!

# 417
  • Sofia

Благодаря, това го видях. Не се изразих правилно, не го виждам на прием или на началната страница. Питам защата предпалагам, че там ще качат тези които са се класирали.
   Класирането по специалности е в понеделник. Днес - само резултатите...Simple Smile

# 418
Мисля метал и стъкло ще рисуват в 8ми клас,не съм 100% сигурна.
А за паднали предмети и ние рисувахме,имаше и плодове и зеленчуци и разни видове стомни ,вази ,гърнета ..абе забавляваха се децата Simple Smile))

# 419
  • Sofia
Мисля метал и стъкло ще рисуват в 8ми клас,не съм 100% сигурна.
А за паднали предмети и ние рисувахме,имаше и плодове и зеленчуци и разни видове стомни ,вази ,гърнета ..абе забавляваха се децата Simple Smile))
  Не е точно така в НУИИ. Миналата година рисуваха метален шейкър, паднала чашка и куб май...
   Ама то никога не се знае какво ще им хрумне...Simple Smile Вчера видяхме какво стана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт