Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 442
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Знаете ли от колко часа сутринта започват в НГПИ записването? Документи за кандидатстване приемаха от 8, но сега не пише нищо.

# 511
  • София
Къде точно са резултатите от фотографското, че не ги намерих.

# 512
Къде точно са резултатите от фотографското, че не ги намерих.

Резултати НПГПФ https://www.npgpf.bg/rezultati-ot-priemnija-izpit-po-risuvane/

# 513
Добро ви утро!
Към 9 отидохме ние и вече записваха /за приложното/.
И вече от вчера има инфо за акта за раждане на сайта им:)))
Хубав ден от мен

# 514
Здравейте,
някой знае ли какъв е приблизителният бал в НУИИ, по-висок или по-нисък от Приложното?

# 515
  • sofia
Като публикуват резултатите - тогава ще стане ясно. Още малко.

"Резултатите от изпита ще излязат на 4 юли след 18 часа на сайта на училището."

# 516
  • Върху лъчите на Слънцето.
Моето дете не кандидатства тази година, но следя темата. И чакам резултатите с вас. Аз ли не ги намирам, или все още не са качени, резултатите на сайта на НУИИ? Стискам палци на всички деца, независимо къде кандидатстват!

# 517
  • софия
Няма ги още. Да се надяваме, че ще ги качат онлайн! Има ли някой проверил на място?!

# 518
# 519
Честито на приетите!

# 520
За тези, които ще се запитат за посочената Наредба 10, проверих. Ето какво гласи:
"
Чл. 77. (1) За записване в съответната профилирана гимназия приетите
ученици подават заявление до директора на училището, оригинал на
удостоверение за завършен начален етап на основно образование и служебна
бележка с резултатите от олимпиадата и състезанието.
(2) Над утвърдения държавен план-прием се приемат:
1. близнаци в паралелката, в която един е приет по общия ред въз основа
на резултатите от класирането;
2. ученик с двама починали родители при заявено от него желание, ако
отговаря на условията по чл. 73."
Т. е. това е близнак.

# 521
Честито на всички приети. Моята дъщеря отпада от НУИИ. Здраве да е. Вчера ходихме до гимназията по облекло и много и хареса там. Малко ни е далече и ще трябва да пътува повече, но трябват компромиси. Ще я запиша и във фотографията като резервен вариант, ако нещо не и стигне бала.

# 522
  • София
Ей, голямо напрежение. Ние днес с моето момиче отидохме до НГПИ, за да видим рисунката. Имаше грешка в перспективата на куба и една не съвсем изчистена линия /но това е част от нейният стил на рисуване/ при елипсата на тръбата. След това видяхме ателиетата на силикатния дизайн /специалността, в която е приета по второ желание/, тъй като пропуснахме деня на отворените врати. Господинът, с когото разговаряхме беше изключително мил и приветлив. Мисля, че на децата ще им хареса. Имахме колебания коя гимназия да избере ако я приемат и в Художествената, но след публикуването на класирането, тя е категорична - ще учи в НУИИ. А аз не мога да не се похваля - приета е с резултат 5.50 Simple Smile

# 523
Ей, голямо напрежение. Ние днес с моето момиче отидохме до НГПИ, за да видим рисунката. Имаше грешка в перспективата на куба и една не съвсем изчистена линия /но това е част от нейният стил на рисуване/ при елипсата на тръбата. След това видяхме ателиетата на силикатния дизайн /специалността, в която е приета по второ желание/, тъй като пропуснахме деня на отворените врати. Господинът, с когото разговаряхме беше изключително мил и приветлив. Мисля, че на децата ще им хареса. Имахме колебания коя гимназия да избере ако я приемат и в Художествената, но след публикуването на класирането, тя е категорична - ще учи в НУИИ. А аз не мога да не се похваля - приета е с резултат 5.50 Simple Smile
Честито.

# 524
  • Sofia
   Супер!  Честито на приетите! Много странни оценки днес ми се сториха -  на двата полюса, но и децата са били малко...
   Елфи, страхотен резултат!
  П.С. Вчера доста мрънках за рисунката на дъщеря ми. Заради нещо, което рисувахме последния ден не са и писали 6. Дори учителите се ядосваха...Simple Smile Тя каза, че съм неблагодарна....хахаха
Иначе страхотно не посрещнаха в Приложното, директорката специално дойде да я поздрави за резултата. Надвам се, че това е нейното училище и да не съжалява, че вчера не отиде на изпит....

Общи условия

Активация на акаунт