Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 4

• 47 447
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Моето момиче има 5.83 във Фотографското, 4.10 беше изкарала в приложните и ми се беше свило сърчицето! В момента се гърчи на изпит в художествената, стискам палци и там да се справи добре, че беше удар по самочувствието оценката от приложните!
Вижда му се края на това премеждие вече. Желая на всички участници търпение и късмет Simple Smile

# 496
Моята има 5.00 във фотографията. Днес бяхме и в НУИИ, беше доволна като излезе, но ще видим резултатите. Тя се поуспокои след изпита в приложното и сега е по добре. Това, че там и беше първия изпит явно си оказа влияние поне при нея. Мисля си, че ако имаше някакви пробни изпити на друго място, а не където се ходи на уроците, нямаше да има толкова много стрес. Но всичко си е до детето.

# 497
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Браво на децата с отлични оценки!  bouquet Стискам палци и за изпита днес, да са се справили/вят и да не ги режат много!

Във фотографското обикновено са по-щедри и милосърдни по отношение на оценките, не знам дали има двойки изобщо. Simple Smile В НГПИ и НУИИ се редуват да ги режат, децата и са доста по-строги. Плескат си двойките без да им мигне окото.  Mr. Green

# 498
  • софия
Аз като разбрах каква е била днешната постановка в НУИИ и зле ми стана!

# 499
Браво на децата с отлични оценки!  bouquet Стискам палци и за изпита днес, да са се справили/вят и да не ги режат много!

Във фотографското обикновено са по-щедри и милосърдни по отношение на оценките, не знам дали има двойки изобщо. Simple Smile В НГПИ и НУИИ се редуват да ги режат, децата и са доста по-строги. Плескат си двойките без да им мигне окото.  Mr. Green

Във фотографското няма двойки - според мен не искат да си режат клона, защото са си писали на сайта, че в класирането участват само оценките над 3.00 Simple Smile

# 500
  • Върху лъчите на Слънцето.
Каква е била?

# 501
  • София
Каква е била?

Ябълка, метална кофичка и някакъв странен предмет, който в различните зали е бил поставен по различен начин. Така, както ми го скицира девойката, ми заприлича на тухла, но не било тухла. В тяхната зала е било с отворите към тях, а отгоре, легнала, е била кофичката. Ябълката - отстрани. При други деца четвъртитият предмет е бил обърнат с дъното към тях и не е трябвало да рисуват отвори и прегради. По думите й предметите са били много яки...

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 19:04 от Elfi

# 502
  • Върху лъчите на Слънцето.
Elfi , благодаря!

# 503
Звучи страшно..
Стискам палци, сигурна съм , че са дали всичко от себе си и ще иматдобри резултати.
Аз я записах. Вече ще отдъхвам.

# 504
  • софия
Имаме ли някой в темата с дете на изпит в следобедната група в НУИИ?
Питам, защото ми е любопитно какво споделят децата за светлината в помещенията. С тази дъждовна (градушкова) буря сигурно е било по-тъмно от обичайното и ми е интересно колко им е повлияло това на децата!
Ниже ли да спдиелите мнение и опит!
Май Лени беше с дете следобед!?

# 505
Питам, защото ми е любопитно какво споделят децата за светлината в помещенията. С тази дъждовна (градушкова) буря сигурно е било по-тъмно от обичайното и ми е интересно колко им е повлияло това на децата!

Според моята девойка се е смрачило около час преди края,  ефекта е бил  няколко тона затъмнение, но не е било фатално Thinking
Интересно е, че са им дали да снимат композицията преди началото. Доста предизвикателна е била

# 506
  • София
Интересно е, че са им дали да снимат композицията преди началото. Доста предизвикателна е била

Това е любопитно. На дъщеря ми и другите деца в стаята са им събрали телефоните преди изпита и са им ги върнали чак след като са свършили да рисуват. Според нея не е редно да позволяват да се снима, защото по този начин много по-лесно се виждат грешките при рисуване.

Хм...Според моята девойка ако дъщеря ти не е имала втори телефон в себе си, то учителите нещо са объркали...

# 507
  • София

Според моята девойка се е смрачило около час преди края,  ефекта е бил  няколко тона затъмнение, но не е било фатално Thinking

Може ли снимка на постановката? Моята дъщеря ще кандидатства догодина и ще и е интересно да я види. Благодаря предварително!

# 508

Това е любопитно. На дъщеря ми и другите деца в стаята са им събрали телефоните преди изпита и са им ги върнали чак след като са свършили да рисуват. Според нея не е редно да позволяват да се снима, защото по този начин много по-лесно се виждат грешките при рисуване.

Хм...Според моята девойка ако дъщеря ти не е имала втори телефон в себе си, то учителите нещо са объркали...

Уточнявам - разрешили са снимане и след това са им събрали телефоните.

Снимката ще мога да кача по-късно, че в момента си ресетва телефона Neutral Face

# 509
  • София
Уточнявам - разрешили са снимане и след това са им събрали телефоните.

Снимката ще мога да кача по-късно, че в момента си ресетва телефона Neutral Face

Пак е странно, защото на другите първо са им събрали телефоните и чак след това са ги пуснали да влязат в залата.

Общи условия

Активация на акаунт