Тема за тефлонов тиган

• 29 729
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
  • На небето
Аз съм много доволна от ТЕФАЛ с червена точка дето е, по скъпи са доста от другите но няма грешка, веднъж направих грешката да си купя друга марка тефлонова тенджера и си я блъсках после в главата дето се казва. На 2 готвене  и тефлона ми се скапа.  Close
Само да добавя, че този тиган голям терор вижда от страна на сина ми който го блъска в земята дере го с лъжици и т.н. с каквото намери, но още е пушка, няма грешка.  Peace А да, не го мия с телчица, и ползвам пластмасова шпатола специално за тефлон.

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 10:58 от Tinka79

# 31

Ами изглежда като тефлонов тиган, лят е, тежичък (е, не много), абе много е стабилен. Не залепва абсолютно нищо на него, без грам мазнина. Абе разходи се до Технополис, струва си да изгледаш презентацията. Моя е 45-50 лв. среден размер.
[/quote]
Благодаря Аномалия,а в техномаркет има ли ги?Че тук няма ни едното ни другото,но най-близо е техномаркет 30 км.

# 32
  • Шумен
Тц, само в Технополис Sad

# 33
Някой ползвал ли е тигани Bialetti? Как са в сравнение с Таурус?

# 34
И аз ползвам дървени бъркалки.
Нещо не ми харесват тези тефлонови тигани...
Изтри се точката, олющи се отвън  newsm78  Sick
Купих си го от Метро, през август миналата година.  Thinking Thinking

newsm78 И аз имам Индженио, точно от Метро купени, нищо не им се е изтрило досега.  Crazy Вътре го мия с гъба и веро, отвън и отдолу търкам с тел - като нови са и двата. Май проблемът е в миялната... Thinking

# 35
  • Sofia
Да споделя, и аз не се справям с мойте тигани- какви ли не купувам , и резултатът е  един и същият-на боклукът ooooh!
Миналата седмица, мъжо се върна със скара-плоча на Таурус за 90лв. В първият момент, щях да го глътна- ама той като се ентусиазира и започна- каквото имаше в хладилника го мина през скарата! Без никаква мазнина! И накрая само с една салфетка се избърса. И понеже аз Тома-неверни, и хайде до Технополис да видя и проверя- няма проблеми за дървени,метални и т.н.-даже и с нож може да се реже.За първи път, съм доволна от покупка-негова.  И ги видях и тиганите им тогава, и след тука отзивите ще си взема и тиган с капак- за задушаване Peace

# 36
Ползвам Тефал и новия тиган на  WS teleshop Peaceмного съм доволна и не съжалявам.Ползвам дървени бъркалки  chef  chef

# 37
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Имаме един от Технополис,тежък с дебело дъно,там ги рекламират,но не помня дали беше Таурус,много сме доволни от него,нищо не залепва.ползваме го с метални и дървени прибори..Скоро купих на майка ми Тефал от Метро,каза,че е доволна засега.

# 38
Имаме един от Технополис,тежък с дебело дъно,там ги рекламират,но не помня дали беше Таурус,много сме доволни от него,нищо не залепва.ползваме го с метални и дървени прибори..Скоро купих на майка ми Тефал от Метро,каза,че е доволна засега.
Пак ли е тефлонов, че и аз съм го закъсала?! За нищо не става вече. А има и ходене до Технополис да си купя и аз Hug

# 39
  • На небето
Последния тиган на Тефал, за индукционни котлони е супер, но бая тежи и то е нормално. Много съм доволна, смених печката и проблема с тигана се разреши.  hahaha

# 40
  • гр.Добрич
И моята точка изчезна! #Cussing outПолзвам дървени баркалки мия с веро и гъба!Преди 12 год.ни бяха подарили  Тефал от Бонжур ползвах ги близо 11г. непрекъснато без никакви проблеми.
Явно съм попаднала на менте! newsm78

# 41
Пак ли е тефлонов, че и аз съм го закъсала?! За нищо не става вече. А има и ходене до Технополис да си купя и аз Hug

Не е тефлонов, с някакво сребърно покритие е май,пред мен демонстрираха разни неща,даже изсипаха шоколадови пръчици и те се разстопиха и не залепнаха,така ме убедиха  Mr. Green
Иди разгледай,там постоянно ги има на един щанд и ги рекламират,нашия го взехме на промоция за 60 лв,но е големичък.

# 42
radost24 , благодаря за инфото.   bouquet
Дано пак да има намаление Crazy

# 43
radost24 , благодаря за инфото.   bouquet
Дано пак да има намаление Crazy

Хайде мъжа ти да те зарадва за 8-ми март с нов тиган,пък ти го зарадвай с някоя засукана манджа. Mr. Green

# 44
Не се лъжете, не са хубави тези уреди от Технополис. Имам тенджера и тиган. Купих ги като хвърлих тиганите на Тефал, но съжалявам че си дадох парите. Същите боклуци са само, че са по- скъпи. Тенджерата вече я смених след година ползване. Вярно приеха  рекламацията, но сега трябва да се разправям и за тигана.

Общи условия

Активация на акаунт