Лидл 120 - Октомври

• 141 611
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 290
Купувала съм кокосов орех...беше черен вътре. После пак...беше си ок.
а като му махна найлона миришеше ли странно на вкиснало. За млад кокосов орех който е за пиене говорим нали?

# 1 291
Аз стандартен купувах...рошав, кафяв и гол   😃

# 1 292
Аз стандартен купувах...рошав, кафяв и гол   😃
Аз купувах от Кауфланд такива, обикновени- когато ги купувах бяха страхотни, изкарах от тях течността, направих си нещо като ядково мляко, а останалото стана на кокосови стърготини. 2 обаче като заседяха точно на вкиснато миришеха Crazy От другия вид не съм купувала, видях, че са намалени, но според мен не е нормално да миришат на вкиснато... Thinking
fllower82 , ако става въпрос за калинката/жабката- имаме калинката от няколко години и много си я харесваме. Peace Самоизключва се след около 45 минути, трябва да не е поставена много близо до ъгъл, за да проектира добре Луната и звездите.

# 1 293
  • Бургас
Да ви питам от хелоуинските бои за лице кои са по хубави - пастелите или боичките?
Миналата година взех от пастелите и така и ги хвърлих - бледи бяха цветовете и изискваха доста натиск, което за рисуване на лице е безумно.

# 1 294
Какво ще има другата седмица някой знае ли? Плакати да сте виждали?

# 1 295
Относно сиренето.
Има такива буци в кашона,да. Понякога още при първоначално зареждане се вижда и го махаме веднага. А друг път се издува след зареждане. Кофти опаковано. Не трябва да е проблем да се върне, дори и без касов бон. Зависи от местофилиала,де и порядките в него. Но мисля,че без проблем би трябвало да приемат рекламацията и да върнат парите.

# 1 296
  • София

В четвъртък излиза брошура и актуализират приложението.

# 1 297
Относно домашните комплекти. Вие забелязахте ли колко мъх пускат? Аз имам пижама от полар - е, няма такова нещо. Да не говорим, че след десетки пранета състоянието на материята е много по-добро отколкото на тези, които видях нови. Но това с мъхчетата - добре, че си бях разкопчала връхната дреха, иначе нямаше да разбера. Поглеждам си памучните дрехи иии... майко мила! Scream Употребих сума лента за почистване от власинки вкъщи, докато ги почистя. Не знам след пране този полар оправя ли се, не се ли... Thinking

# 1 298
Относно сиренето.
Има такива буци в кашона,да. Понякога още при първоначално зареждане се вижда и го махаме веднага. А друг път се издува след зареждане. Кофти опаковано. Не трябва да е проблем да се върне, дори и без касов бон. Зависи от местофилиала,де и порядките в него. Но мисля,че без проблем би трябвало да приемат рекламацията и да върнат парите.
Много благодаря! Колегите Ви върнаха парите за рекламация,въпреки че не обясниха,че е възможно да е станало още при зареждане, а "било държано на топло в хладилника..."
Почуствах се кофти и съжалих.
В магазина на Линкълн нямаше хлебопекарни,но даваха и точки и книги.

# 1 299
В Плевен пък ми обясниха, че вече не давали нови точки, а само книги, ако си събрал точките, но не си си я взел по време на кампанията. А аз така се надявах да ги събера макар и след края на официалната кампания 🙁

# 1 300

В четвъртък излиза брошура и актуализират приложението.
Това го знам
 По принцип има предварително сложени плакати в някои магазини

# 1 301
Дениил, съжалявам за реакцията. Ако са колеги със стаж,това не говори добре за тях.
При нас инфо да не даваме точки няма. Говоря за Бургас. Но нищо чудно, утре или тези дни и нас да ни "огрее".

# 1 302
Благодаря за съпричастността!Едното "момче "каза,че от 7 год.такова нещо не е виждал...,но другото(мисля,че той в момента е "шефа ")-само снима опаковката,любезно върна парите и дори ми маркира продуктите,които пазарувах.Хубава вечер и се извинявам!

# 1 303
Да,връщаме снимков материал към централен склад. Да имат предвид.

# 1 304
Тази вечер в магазина в Димитровград касиерката не ме попита за точка, но аз поисках защото 1 ми трябваше за книга.Момичето каза няма проблем, искайте си защото аз мисля, че вече всички си взеха книгата и ми даде 2.Едната я подадох на жената след мен на която пък и трябвали 2.Касиерката беше много любезна, спокойна и усмихната, след мен и другата жена, започна да пита хората колко не им достигат за книга и заяви, че книги има много.Буквално за минути даде поне 5-6 книги, но на хората преди нас въобще не отвори дума ни за точки, ни за книги.Може би и на тях им дотяга от време на време  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт