Лидл 120 - Октомври

• 140 734
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 195
Книгата на Манчев  и Шишков я имам, голям зор беше тогава. Седи си някъде забутана, нали има рецепти тук. И то съобразено с промоциите. Сега са за агнешко.

# 196
  • София
Стигнах до якетата и не купих. Очаквах да имат поне малко пълнеж някакъв. Пипах зеления модел и беше като шлифер с поларена подплатата :-/ И блузите не ми харесаха, защото бяха с качулка. Качулката не върши никаква работа, освен да съхне по-бавно дрехата.
Купих едни дънки, да не е "бадива" ходенето Simple Smile
Dolche, За рецептите от готварската книга - имах предвид, че за моето ежедневие и организация в кухнята са сложни. Повечто ми манджи са тип аламинут и редовно ползвам херметическа тенджера, та затова ми идват в повече  тези  на Манчев и Шишков. Иначе с удоволствие си четох, стигнах до десертите Grinning

# 197
Аз кенчето си го пия на 2 пъти Mr. Green - добре ми е така. Сипвам си го в чаша, не пия направо от кенчето- въпрос на вкус. Аз го асоциирам с ягодки и малинки Laughing
От изварата ще купя задължително на промо цена Simple Smile Срокът на годност- на опаковката не пише колко време след отваряне трябва да се изяде, но тъй като консистенцията и доста наподобява заквасена сметана затова се "държи" по-скоро като заквасена сметана отколкото като обикновената извара. Все пак, тази е по-маслена и не е суха newsm78  А и съхранявам добре затворена и най-отгоре в хладилника- там температурата е най-ниска.
Анди, и аз напоследък използвам често мултикукъра херметик Laughing , книгите с рецепти са когато искам да се поглезя Mr. Green Качулките според мен вършат "работата" да ми се заплита и разрошва дългата коса в тях hahaha Избягвам да купувам подобни дрехи и за малката, освен ако не са връхна дреха.
А кое и е "хит" цената на луканката Барони, която и в редовен асортимент си е на същата цена? newsm78 Иначе я харесваме вкъщи много, но просто не разбирам кое и е промоционалното Mr. Green
А това вино - розето в бутилка- защо не съм го виждала преди като (доколкото разбирам) постоянно е в асортимента? Mr. Green Shocked

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 10:13 от dolce miele

# 198
  • София
Аз кенчето си го пия на 2 пъти Mr. Green - добре ми е така. Сипвам си го в чаша, не пия направо от кенчето- въпрос на вкус. Аз го асоциирам с ягодки и малинки Laughing
От изварата ще купя задължително на промо цена Simple Smile Срокът на годност- на опаковката не пише колко време след отваряне трябва да се изяде, но тъй като консистенцията и доста наподобява заквасена сметана затова се "държи" по-скоро като заквасена сметана отколкото като обикновената извара. Все пак, тази е по-маслена и не е суха newsm78  А и съхранявам добре затворена и най-отгоре в хладилника- там температурата е най-ниска.
Анди, и аз напоследък използвам често мултикукъра херметик Laughing , книгите с рецепти са когато искам да се поглезя Mr. Green Качулките според мен вършат "работата" да ми се заплита и разрошва дългата коса в тях hahaha Избягвам да купувам подобни дрехи и за малката, освен ако не са връхна дреха.
А кое и е "хит" цената на луканката Барони, която и в редовен асортимент си е на същата цена? newsm78 Иначе я харесваме вкъщи много, но просто не разбирам кое и е промоционалното Mr. Green
Относно температурата в хладилника е точно обратното на това което пишеш, най - горе е най- топло.
http://www.metro-haccp.com/bg/index.php?page=hygiene-method/temp … ure-controls.html

# 199

Разбира се, че се сипва в чаша, остана и да пия от кенчето директно. Според мен си е за една консумация, все пак е газирано вино и на втрия прием ще се е отгазирало. Не е точно въпрос на вкус защото си има метален привкус, който е от алуминия. Не консумирам напитки в Кен и веднага усетих привкуса на метал.

# 200
 А и съхранявам добре затворена и най-отгоре в хладилника- там температурата е най-ниска.

Относно температурата в хладилника е точно обратното на това което пишеш, най - горе е най- топло.
http://www.metro-haccp.com/bg/index.php?page=hygiene-method/temp … ure-controls.html

Зависи от хладилника и най-вече от това къде му е камерата (фризерната част). При моя хладилник на най-горния рафт е най-ниска температурата. Имам и едно междинно отделение, между най-горния рафт и камерата, което е за свежо съхранение на месо. То е с температура по-висока от тази в камерата, но по-ниска от тази в хладилната част.

Та, аз не бих била толкова категорична, че във всички хладилници най-горният рафт е с най-висока температура. Най-топло е на рафта, който е най-далеч от камерата.

# 201
  • София
Спора е излишен, топлият въздух се издига нагоре винаги . Но всеки може да си мисли каквото иска. Не го написах да се заяждам , а да не се заблуждават хората. ММ е хладилен инженер и съм наясно с тези неща.

# 202
Спора е излишен, топлият въздух се издига нагоре винаги . Но всеки може да си мисли каквото иска. Не го написах да се заяждам , а да не се заблуждават хората. ММ е хладилен инженер и съм наясно с тези неща.
Хладилникът ни е комбиниран (всъщност, имаме 2- и двата са така), фризера е отдолу, но за температурата съдя по това, че най-отгоре се е случвало продуктите да се заскрежават и да позамръзват дори лекичко (примерно горния слой на кисело мляко). Хладилнилната част ни е настроена на +3 градуса, ноу фрост е и има някаква система за циркулация на въздуха- явно и това оказва влияние.  Peace Та при нас отгоре най-дълго се запазват храните. Не споря Laughing , просто това съм установила за нашите хладилници и когато казах, че най-отгоре е най-хладно имах предвид хладилниците вкъщи, а не всички модели хладилници по принцип. Flutter
Лъки, аз не усещам метален привкус...но и в бирата от кенче не усещам. Иначе си мисля, че идеята на кенчето е точно човек да си го пие навън някъде Mr. Green Laughing

# 203
  • София
И аз имам 4 точки за книгата, ако някой ги иска, да ми пише.

# 204
  • София
Хладилникът ни е комбиниран (всъщност, имаме 2- и двата са така), фризера е отдолу, но за температурата съдя по това, че най-отгоре се е случвало продуктите да се заскрежават и да позамръзват дори лекичко (примерно горния слой на кисело мляко). Хладилнилната част ни е настроена на +3 градуса, ноу фрост е и има някаква система за циркулация на въздуха- явно и това оказва влияние.  Peace Та при нас отгоре най-дълго се запазват храните. Не споря Laughing , просто това съм установила за нашите хладилници и когато казах, че най-отгоре е най-хладно имах предвид хладилниците вкъщи, а не всички модели хладилници по принцип. Flutter
Лъки, аз не усещам метален привкус...но и в бирата от кенче не усещам. Иначе си мисля, че идеята на кенчето е точно човек да си го пие навън някъде Mr. Green Laughing
И моят хладилник горе е най-студен. Ноу фрост -Самсунг

# 205
  • Бургас
Италианските вафлички сфолиатини ги продават винаги като има италианска седмица, като последния месец си ги имаше и в редовния асортимент. Много са на почит у дома, защото не са много сладки, а са вкусни, хрупкави и лекички. Та въпрос на вкус Wink Аз лично ще се заредя с няколко кутийки на тази цена. И със сметанка. И за яке ще ходя, че сегашните не са ми по вкуса, по-точно имам лоши спомени. Нали бях взела едно и след прането почти цялата вата вътре се беше струпала на топки на определени места, а на други остана "плешиво", та се обяснявах там и го върнах. А от типа на по-плътните, които ще пускат другата седмица имам 2 и съм доволна и от удобство, и от здравина. Само да ми стане набелязаното и да се харесам Simple Smile

Развали ми се  ръчната прахосмукачка и днес получих по куриер нова, ама по-различен модел... по-стар или просто по-неудобен за мен. Леко съм крива!

# 206
Някой да сподели мнение за кухненските везни от другата седмица? И много му се чудя на миксера дали си заслужава, месенето получава ли се с приставката...

# 207
Везна аз имам лидлска, но с нормални копчета, майка ми има с "touch" копчета и двете са идеални. Честно казано аз предпочитам тази с истинските копчета, но е въпрос на свикване.

# 208
Здравейте!
Аха да питам за якетата другата седмица и вече ме зарадвахте с положително мнение Simple Smile
Следващата седмица ще я уважа подобаващо, защото е Италианска. И заради сьомгата - нея я  харесвам в Лидъл.
На снимка ми харесаха клиновете и черната рокля. Сините боти, ако не са много дървени също бих взела. По принцип нося обувки естествена кожа основно.

# 209
Inna_78, единият ни хладилник също е Самсунг, ноу фрост. Laughing Другият е ЛГ, но идентично функционират и двата.
Долоре, аз имам везна и с копчета, и с "touch" копчета- и от двата вида съм много доволна.  Heart Eyes
Брадата, а не би ли трябвало да ти заменят с точно същия артикул който си имала =, а не с друг модел на подобен уред??? Crossing Arms Разбирам, цветът да е друг, но и моделът....чак толкова да нямат наличен същия... newsm78 На майка ми миналата година и бяха заменили сокоизстисквачка цикламена с бяла, но моделът си е същия...

Общи условия

Активация на акаунт