Лидл 120 - Октомври

  • 140 638
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
  • Мнения: 30 438
Не е сладка и структурата не е зърнеста, гладка е.

# 481
  • Мнения: 6 021
таймерът е много хубав и си струва, напълно е възможно да не го правите както трябва, у нас се ползва всекидневно, нищо не правя в печката, ако не го включа
Иначе си ползвам кукъра, но той си е с вграден таймер и сам си се изключва, въобще това са си полезни глезотийки Simple Smile))))

# 482
  • Перник
  • Мнения: 5 059
Интересува ме много ли е сладка изварата за сладкиши и зърнеста или гладка  е  консистенцията? Благодаря!

Не сладка, нито солена. Консистенцията е по-скоро гладка.

# 483
  • Мнения: 2 681
Не е сладка, гладка е.

# 484
  • Мнения: 399
Много ви благодаря!

# 485
  • Мнения: 75 572
Абсолютно гладка е, като заквасена сметана...

# 486
  • Мнения: 5 383
Здравейте! И ние напазаруахме доволно вчера от Италианската седмица. Но днес видях рекламата и съм пропуснала едни хрупкави вафлички. Исках да попитам Лешниковия крем хубав ли е? Не харесваме прекалено сладък вкус.
Взех и бутилка Зехтин - хареса ми. Две различни червени вина- дано са хубави. Тези дни ще правя Прясната паста. Сьомгата ми хареса много - самата риба е хубава. Щандът с риба този път беше добре зареден - имаше Сафрид, Сардини и т.н.
Получих и аз Готварската книга - на първо четене само някои неща ми харесаха. Но детето си хареса Крем супа от броколи и може да се пробвам.
Гледах дългите якета - хареса ми черното без качулка, на другите ми бяха дълги ръкавите.
И аз се интересувам какви дрехи ще има за по-големите деца. Ще чакам новия каталог.

# 487
  • софия
  • Мнения: 30 438
Аз съм много намъчнена, че няма аншоа. Чаках си я. Правя една жестока паста с аншоа, взех прясна паста, но сега трябва да обикалям за аншоа.

# 488
  • Мнения: 5 383
Може ли рецептата - имам Аншоа с каперси от Иберийската седмица и е адски солено нещо - не стана в зелена салата да я изядем.

# 489
  • Мнения: 31 851
Starrydream, ами аз точно си имах нужда да прочета упътването на таймера Mr. Green Именно защото първо се завърта на едната страна, пък после на другата....  Laughing
az_pak_az, аз се чудя как изобщо не съм ги забелязала преди тези вина. Mr. Green А редовно се жалвах, че не намирам розе под 4.50- 5лв бутилката hahaha Имах предвид, че пак ще трябва да мъкна количката за пазаруване заради виното Laughing , затова се подразних, че няма и 1 бутилка останала. Иначе знам, че е в редовния асортимент, вече знам Grinning Но ако не го бяха пуснали в брошурата изобщо няма да разбера, че в Лидъл има такова вино. Laughing
Много се кефя на загряващата възглавница за гръб и врат Heart Eyes Даже детето я одобри Grinning
Да попитам за едни момичешки спортни панталони/долнища- размер 122/128 ме интересува. Цена та беше 11,99лв и бяха в светло сиво, тъмно сиво и в черно на цветя. Някъде в Пловдив има ли останали от тъмно сивите в този размер? Може и от тези с цветята, но тъмно сивите повече ми допадат като материя, едни такива мекички са Heart Eyes
Devil_Rose , слага се по малко от аншоата, само за овкусяване. Нормално е да е много солено на вкус. Simple Smile

# 490
  • Мнения: 27 470
Може ли рецептата - имам Аншоа с каперси от Иберийската седмица и е адски солено нещо - не стана в зелена салата да я изядем.
И аз искам рецепта с аншоа, моля.

# 491
  • софия
  • Мнения: 30 438
Може ли рецептата - имам Аншоа с каперси от Иберийската седмица и е адски солено нещо - не стана в зелена салата да я изядем.
Любима, фантастичен вкус, супер лесна за приготвяне Не пропускайте никоя съставка, ако не обичате люто може да замените със сладка чушка, но вкусът е идеално балансиран.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 12:12 от zvаnchе

# 492
  • Мнения: 809
А може ли за мен рецептата за крем супата от броколи . Благодаря

# 493
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 558
А може ли за мен рецептата за крем супата от броколи . Благодаря
Елементарно и много вкусно.
Скрит текст:
Става за броколи, карфиол, праз, тиквички. Накъсваш розетките на броколито/карфиола /1 глава/ или режеш на ситно тиквичките/праза /2 големи тиквички или 3-4 глави праз/. Заливаш с много леко подсолена вода колкото да ги покрие /на тиквичката и праза слагам и два малки нарязани картофа за плътност, за броколи и карфиол не е нужно, но може да се добави, ако искаш/ и добавяш мъничко мазнина /аз слагам олио/.
Като намекнат зеленчуците, добавяш 100 гр сирене /по желание/, 100 гр. готварска сметана, малко масло и/или зехтин и подправки на вкус /черен пипер, риган, кимион, малко индийско орехче/. Пасираш директно в тенджерата. Ако се получи гъста, добавяш мъничко топла водичка и евентуално солчица. Оставяш да поври още 10тина минути и е готово. Понякога слагам и по едно морковче да ври със зеленчуците.
Може да поднесеш с крутони, ако обичате.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт