Лидл 120 - Октомври

• 140 714
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 330
Бети ,ти сигурно си най-малкото касиер,седящ по цяла смяна на каса,за да имаш такова наблюдение? Относно стойността на касов бон говоря.

Аз също взех да питам искат ли точки. Защото има си нерваци и "културни",които започват-за кво мий,ма я не мЪ занимавай с глупости...и т.н. И да си спестя поне тези"приятни емоции,затова. Не ми стига другото,ами и да търпя насмешливото отношение на определени индивиди. Мерси Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 15:34 от Thirteen#

# 331
Ти сигурно си най-малкото касиер,седящ по цяла смяна на каса,за да имаш такова наблюдение?

Аз ли? Не съм касиерка. По майчинство съм. Лидл ми е на 2 крачки. Често пазаруваме от там.
Наблюденията ми са такива. Предлагат касиерите. Гледам, че други потребители се оплакват от не даване на точки,ама не мисля че във всеки един магазин е практика..

# 332
Не, грешката е моя,че не цитирах поне ник-а.  Соре,ще коригирам. Simple Smile

# 333
Откакто  си говорят по тел, непрекъснато са заети да си говорят глупости.  Явно не са им обърнали достатъчно внимание за точките.

# 334
Thirteen#, не ми се подава оплакване само заради 1 недадена точка,  защото иначе не съм имала оплаквания към персонала. Ще преживея без едната точка и няма да си я искам.  Wink Просто исках да споделя, да разбера дали само на мен така ми се струва. Може би пък самата "кампания" с книгите не беше рекламирана предварително достатъчно, аз самата забелязах тв рекламата почти седмица след старта. А когато е имало стики кампания помня, че винаги "висяха" поставени на видни места в магазините Mr. Green
Тета, проявявам разбиране. Не съм вдигнала скандал на никой заради точка, не искам да подавам оплакване, разбирам, че на касата стоят хора все пак. Просто недоумявам защо когато течеше кампанията със стикитата  касиерите не забравяха да им напомнят да си ги вземат....
Да похваля препарата за ВЦ- в розовото шише. Много е добър. Ароматът му е малко силен, но оказа се, че се приема добре това Mr. Green - никой вкъщи не повярва, че мирише на препарат за ВЦ, решиха, че е някакъв ароматизатор за помещения.  Joy Joy
Thirteen#, наистина има и клиенти които не си искат точките. Пък за онези с простотиите... Mr. Green има и други обаче които на въпроса "събирате ли точки?" реагират....бавно Mr. Green Веднъж станах свидетел и на цял разговор между клиенти- мъж и жена- "имало някакви точки", "какви са тези точки", "да взимаме ли точки", "не знам", "ами чудя се"....и още имаше, т.е. цял разговор си проведоха на касата да взимат или не точки.  Laughing

# 335
Долче, права си, че реклама почти нямаше преди да започне тази кампания. Прави ми и на мен впечатление,че нещо нагоре или да го поолабили,или са наели новаци ..или не са на център,но факт че има много недоопипани нещица напоследък. По напред някой беше забелязал и разминаване и в брошурите. И скоро аз бях забелязала подобно в приложението.Тъпото е,че всичко е в нас. Индианците. Вождовете идват по-встрани..някак си. Stuck Out Tongue Winking Eye

И реагирах за точките, защото знам как протичат нещата,а да се внушават някакви далавери, които са ей така приказка да става... Ме дразни.
Нека има достоверни факти-ще се съглася. Със слухове-не.

# 336
  • русе
От четвъртък ще има кожени боти от 34:99лв ,миналата година свършиха бързо.Доволни ли сте от качеството и кожата на ботите?

# 337
Имам дългото тъмносиньо яке, яката му се сваля, пухчето не, но е едно такова рехаво пухчето имам предвид, не мога да преценя тези от брошурата дали са така, все пак моето е на 2 зими, тези може да са ги подобрили. И въпреки това съм много доволна от якето и много си го нося и харесвам, леко е, по-тънко, но доста топли.
Книга взех почти веднага, аз съм от тези, които основно пазаруват в Лидл, да не кажа всичко + нехранителни също, та е много лесно да събера каквито и да е точки. Само от оверлога взех 2 книги след това, но не се занимавам с продажба, имам доста приятелки с деца, роднински също и правя подаръци. Книгата се хареса от всички.

# 338
Be_Special, сладкото от люти чушки е презентирано на регал "Родна стряха" .
Иначе  дизайнер филиалите са решили да го презентираме и на ваните с месо. Да наблегнат на сладкото като нов продукт,но и да подскажат,че е подходящо за консумация и с месо. Идейно продуктово позициониране един вид.
Сега е сладкото,преди пък имаше сладко-лютив сос от Азиатската седмица. Все подходящи продукти за съответната витрина.
При сладоледите имаше други продукти ..като вафлени фунийки за сладолед и т.н.

# 339
Днес взех сладкото от чушки, но само защото някой беше зарязал бурканче до маслините
Супер е, браво. Като сладко кисело сосче
Нямах ни една точка, но за 137 лева сметка ми връчиха книга
Книгата е супер, рецептите са лесни, връчих я на малкия, но май и аз ще поглеждам за идеи. Много ми харесва оформлението, снимките. Втора, трета пета не бих продала, бих подарила.

# 340
И аз се интересувам от черните бити без кожичките, изглеждат много добре в брошурата.

# 341
  • София
Тези пилета, които са на промоция в момента са ОГРОМНИ. 
Пратих детето да купи. Оплака се, че едвам го носи. Реших, че се лигави, ама донесе цяла "пуйка", тежи към кило и седемстотин hahaha То си пише, че са приблизително 1500 гр., де.
Скрит текст:
Не се събра, заедно с картофите в плика за печене - използвах големия за пуйка. После ще кажа вкусно ли е Peace , обикновено купувам пиле Дюк и го харесвам.
Чудя се, царевицата с която са го хранили дали е ГМО Thinking

# 342
То друга няма...царевица. Май.

# 343
Тези спални комплекти и шалтета пуснаха ли ги вече през тази година или още не?

# 344
  • Варна
Изпрах якето на програма Ръчно пране, на 30 градуса, на по-малко обороти. Бързо изсъхна, за няколко часа буквално, днес времето беше хубаво. В същия вид си остана, доволна съм.

Дългите якета от следващата седмица пак ли са олекотени или по-топли като за зимата? На сайта не пише... само, че е ветроустойчиво и водоотблъскващо.

Общи условия

Активация на акаунт