Лидл 120 - Октомври

• 140 666
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 375
Розовите якета за момичета ми се сториха нормални на мен, даже добре ми изглеждаха, материята не ми се видя нещо невиждано (лошо) за Лидъл. newsm78 Като че ли дъщеря ми е имала якета с подобна материя и и бяха ок. newsm78 Не взех, защото биха и били добре само тази зима, а тя си има за сега.
Дайте мнение за тези вина в бутилка- бяло, розе, червено- от 2,49лв? По-специално за бялото и червеното ме интересува, розето вече го опитах и ми се стори подобно на други розета които съм пила (в чужбина).
За точките Mr. Green - вчера бях на опашката, по-напред на касата имаше семейство с повече покупки. Още отдалеч като видях, че ролката с точките на касиера е "забита" някъде почти зад него, отдолу на касата, и почти се обзаложих, че няма да даде точки- ами, сметка над 50 лв, не им даде точка и не ги попита дори. Днес пък аз тъкмо бях подготвена да си я искам, но касиерката сама ми я откъсна, заедно с рестото и касовата бележка ми ги подаде- това за първи път ми се случи. Даже някак приятно ми стана Laughing
В цената на бейби спанака имаше неточност- пишеше 2,29лв, а беше 2,39лв по касов бон. Разлика от само 10 ст., но ме учуди- не се случва често поне в магазина където пазарувам.

# 376
Някой взе ли от тези блузки в бяло, размер 86-92? На нашата по етикетите пише този размер, на самата блузка има надпис 110-116. А като че ли не ми изглежда толкова голяма... Днес ходих да взема друга и да сравня, обаче няма друг такъв номер. А съм я изпрала дори...

Здравейте! Искам да питам дали някой купи от тези блузки. Аз взех бялата, но след първото пране цветята избеляха. Аз ли обърках нещо или партидата е такава. За първи път попадам на некачествени детски дрешки от лидл. Иначе малката много си хареса блузката и се чудя дали да не купя друга такава (в случай, че грешката е в мен и съм прала на грешни градуси например).
Ние взехме тъмно синя, но тя по начало си изглежда избеляла...тъкмо да не и личи. Странното е, че ръкавите изглеждат несъразмерно дълги и широки за размера, ама ще се носи.
И при мен избеляха цветята, явно е до партида. А при нашата блузка се оказа, че щампата с номерацията е грешна, самия етикет си е верен.

# 377
Може ли снимка на този загряващ флуид? Благодаря.

Заповядай Simple Smile
Скрит текст:

На основата на камфоров спирт дето едно време бабите разтриваха - помага ми да се раздвижат мускулите Simple Smile
Огромно благодаря! Flowers Hibiscus

# 378
  • София
Виното за 2.40лв. е прилично за цената си.
Пила съм бялото,  не ме е  боляла глава после.
От червеното опитах 1 глътка на панахида предната година - биваше.
Розето за мене беше много сладко, На сутинта след 300 грама  усещах сладък вкус в устата си.

# 379
Розето за мене беше много сладко, На сутинта след 300 грама  усещах сладък вкус в устата си.
О, за мен розето сравнено с това в кенчетата не е чак толкова сладко LaughingНо пък аз 50-100гр. пия обикновено. Нямам база за сравнение с бялото и червеното, но ще ги пробвам....

# 380
  • русе
Има ли Бяла ряпа в постоянният асортимент?

# 381
Има ли Бяла ряпа в постоянният асортимент?
По принцип термина постоянен асортимент за повечето плодове и зеленчуци не е подходящ.
Просто защото са на сезони. Предлагаме бяла ряпа по това време,да. Но точно сега дали има не знам. Бях досега в отпуск. Утре ще разбера дали сме започнали зареждане.

# 382
  • shumen
При нас все още не съм виждала да има бяла ряпа.

# 383
  • София
Лед смесителите за мивка от четвъртък пускани ли са преди? ММ се е наканил да купува, дали си заслужават парите? И душ комплекта е в списъка, но не можем да разберем дали и двете слушалки се захранват с вода от едно място, че смесителя ни за душа е с един изход.

# 384
  • Бургас
Бяла ряпа гледах в седмичния каталог на Кауфланд - Ряпа Дайкон - 25% . От 1,99 намалена на 1,49 лв.

# 385
За инхалатора помня, че се гледаше до какъв размер "разпрашава" физиологичния разтвор, така че да не увреди/усвои от белите дробове и се използва само и единствено физиологичен разтвор (NaCl 0,9%), а не примерно преварена вода. Всичко друго може да навреди вместо да помогне.

Ето тук http://www.bg-mamma.com/?topic=410596 - маг.фарм. Антон Вълев -  е отговорил защо е така, но сигурно и другаде има подобни обяснения. Попадна ми като първи резултат.
Търся нещо за нагревки (болки в ставите на пръстите на ръцете) - има ли такъв уред за домашна употреба?
В събота си купих от Кауфланд една възглавничка, която се нагрява в микровълнова фурна точно за нагревки на корем, кръст, стави. Преди години имах от Лидл и аз я ползвах за корем и кръст..

# 386
  • велико търново
Добро утро спешно търся изостанал спортен клин детски размер: 152 см цвят черно и сиво.Били са пускани от 27август .Дали биха ми съдействали от тяхният телефон?

# 387
Не мисля, че имаме бяла ряпа все още.
Вчера едни англичани при пазаруване събраха точки за книга. Като им я дадох много се зарадваха.
Вече не се изпращат текстилени артикули и такива, на атойност под 10 лв. Дори и да има клинове някъде, няма да могат да ти го изпратят.
Добро утро спешно търся изостанал спортен клин детски размер: 152 см цвят черно и сиво.Били са пускани от 27август .Дали биха ми съдействали от тяхният телефон?

# 388
  • велико търново
Съфоромки моля помагайте спешно е.Търся клинчета размер 152см. В нашият Лидл има много бройки останали ,но са малки размери.Може би в друг град има моят размер.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 12:37 от YSMIV4ICA

# 389

биват вината за цената си, всичките съм ги опитвала многократно Wink

Общи условия

Активация на акаунт